2017 EKİM Anne adayları

Kizlar bime gittim sabahtan acilir acilmaz bunlar icin rimel harika birsey grariste 20 tl
9.90 bime gelmis sasirdim. Mat rujda cok guzel bide temizleme sutu hepsi 40 TL tuttu :) rimelden 2 tane gelmis sadece ben aldim hemen kalmadi

Kizlar bime gittim sabahtan acilir acilmaz bunlar icin rimel harika birsey grariste 20 tl
9.90 bime gelmis sasirdim. Mat rujda cok guzel bide temizleme sutu hepsi 40 TL tuttu :) rimelden 2 tane gelmis sadece ben aldim hemen kalmadi
bu temizleme sütünden bende kullanıyorum çok memnunum. ayyy kalmış mıdır ki bende alayım :)

bende ilk doğumdan önce aynı şeyleri düşünüyodum :) ama her bebek farklı malesef gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama benim kızım çok zor büyüdü ha yinede sakınmadım gerçi bizimkisi rahatsızmış ama pusetine koyup biyere gitmek bizim için hayaldi çünkü sürekli ağlıyordu. 3 yaşına gelince tam rahat ettik derken şimdi ikinci geliyor :) allahtan bu hamileliğim ilk kızıma göre sakin hatta farklı olunca herkes erkek bekledi ama bir primses daha geliyor ilk kızım hiç arabasında bile oturmadı hatta iki ayrı araba aldık ama ıhh inşallah bunda bende bu hanfendinin anlattığı gibi pusatine atıp sporumada giderim gezmemede :)

ben doktora hiç soramadım utandım sanki onumu düşünüyosunuz diye düşünürmüş gibi geldi kendi kendimize kaldırdık yasağı

hay ağzını yiyim :) ilk gebeliği olanlar valla yapın elinizden geleni. ben yapmadığıma pişman olmuştum. elimi belime koyup bile yürümedim :) bişey aşermedim. koştura koştura doğuma gittim. öyle oluncada kimse önemsemiyor :) hoş bi doğuran illaki biz diiliz ama diğerlerini görüp insan özeniyor

kızlar biliyorsunuz bu pazar anneler günü. eşinizden hediye bekliyor musunuz. en azından bir çiçek :) ben şahsen eşimin böyle bir incelik yapacağını düşünmüyorum da
HEhehhehe:) dogum gunu bile kutlamayiz biz o yuzden bi beklentim yok hamdolsun:)

Oha ruyaya bak

Bence sen kocanla baris artik olmuyor böyle
Barismaya baristim da, herif sakat ayol!

Sana iki kez yazdim cevap yok. O kasik agrisi bende de oldi. Uzun suredir birliktelik olmadigi icin oluyor o agri alisinca olmuyor.

Yazik adama aci
Bn niye görmedim yaw yazdığını :) . Gittiğimde soracagim ondan sonra girelm icimz rahat olur en azından

İnslh canm ya çocuğa bağlı ağlayıp duruyorsa ne yapabilirsin ki inslh akıllı uslu bebislerimiz olur :)

Yok canım sık yolculuk yapmak zorunda kaldım hep kısıtlı zaman interneti kullanamadım pek
Okumaya başladım hatunların ateşi başına vurmuş :))
Bu aylarda genelde serbesttir bu kadar zorlamayın hem kendinizi hem eşinizi yazık yahu ikinizede
İyiyiz canim sen iyimisin hep etiketliyorum gelmeyenleri ama bildirim gitmiyormu anlamadim?

Bir sıkıntı yok degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…