- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #17.041
Şaka maka haklisin kuzum yasaksa yasaktir.-Mavi canlar öyle demeyn ya bna yasak diyordu doktor 14.haftaya kadar 3 kere dedi yasak diye sonra sonra yasakta demedi serbestte o yüzden ister istemez tedirgin oluyor insan . Yinede 3 haftadır haftada br kere oluyor eğer doktor bey sorun yok derse haftada 1 2 şeklinde devam ederz son aya kadar :) siz rahat rahat girin tabi
İlk kontrolde sor kuzum bence serbest diyecek-Mavi canlar öyle demeyn ya bna yasak diyordu doktor 14.haftaya kadar 3 kere dedi yasak diye sonra sonra yasakta demedi serbestte o yüzden ister istemez tedirgin oluyor insan . Yinede 3 haftadır haftada br kere oluyor eğer doktor bey sorun yok derse haftada 1 2 şeklinde devam ederz son aya kadar :) siz rahat rahat girin tabi
Bak bu kez de 3 kere gitti yazdığım. Bnde sitede br sorun varAlinti yaptiklarinda bana da gelmiyor cogu kez sayfayi yenileyip goruyorum bana yazilani.
Sorunu neymiş canm? Merk ettm bziim bi akrabanın kizida aglardi uyanır uyanmaz geri uyuyana kadar aglardi durmadan. Çok doktora götürdüler birşey cikmamistiinşallah. valla benim anamdan emdiğim süt burnumdan gelmişti. ama yavrumda rahatsızmış sancısı varmış bilinemediği için çok uzun çektik. kolik dediler o bu dediler hep geri yolladılar. şimdi daha bilinçliyim ve sanki ikinci daha sakin büyür gibime geliyor. en azından anlarım artık ve farklı bir alternatif düşünürüm. aslında anne hissediyor herşeyi. ben hep dedim bu çocuğun bişeyi var diye ama doktorlar bişeyi yok dedikçe annem olsun eşim olsun sen evham yapıyosun diyip durdular. artık kimseyi dinlemem. ki kızımda gerçekten çok akıllı sıkıntısı olmasaydı onun bebekliğide eminim çok rahat geçerdi.
Evet yoneticelere yazayim.Bak bu kez de 3 kere gitti yazdığım. Bnde sitede br sorun var
Şaka maka haklisin kuzum yasaksa yasaktir.
Dikkatli olarak yapin tabi izin verirse esinle senin arandaki o temas olsun ki senin icinde psikolojik acidan iyi olur.
Bizde artk yeter diyoruk :)) büyüdü yani yukarıda cikmistir artk :)İlk kontrolde sor kuzum bence serbest diyecek
Yeter bu kadar perhiz :)
Dogumdan sonra kanaman durunca doktor izin verince neden olmasin ki?Bizde artk yeter diyoruk :)) büyüdü yani yukarıda cikmistir artk :)
O değilde bu 40 kin çıkana kadrda ilişki yokmuş o niye ? Kimi günah ondan diyor kimide kanaman faln oluyo sağlık açısından iyi olmuyormuş diyo o konuda br bilginiz varmı??
Kizlar 2 sorum olacak size bir cevap verin hele :)
1. Ben haftada bazen 2 kez turk kahvesi iciyorum ama az atiyorum kahveyi sizce bir zarari varmi?
2. Oje suruyormusunuz? Yaz geldi tutamiyorum kendimi
Yaaaa iyiii sordunmu hic doktora, oje markasi varmi suruyormusun öyle :)Her ikisini de yapıyorum. Rahat oluuuuuuuunnnnn :)))
İlk 40 gün enfeksiyon riski yüksek oluyor o yüzden diye biliyorumBizde artk yeter diyoruk :)) büyüdü yani yukarıda cikmistir artk :)
O değilde bu 40 kin çıkana kadrda ilişki yokmuş o niye ? Kimi günah ondan diyor kimide kanaman faln oluyo sağlık açısından iyi olmuyormuş diyo o konuda br bilginiz varmı??
Ben günde 1 tane türk kahvesi içiyorum , oje de arada sırada sürüyorumKizlar 2 sorum olacak size bir cevap verin hele :)
1. Ben haftada bazen 2 kez turk kahvesi iciyorum ama az atiyorum kahveyi sizce bir zarari varmi?
2. Oje suruyormusunuz? Yaz geldi tutamiyorum kendimi
Yaaaa iyiii sordunmu hic doktora, oje markasi varmi suruyormusun öyle :)
Ben günde 1 tane türk kahvesi içiyorum , oje de arada sırada sürüyorum
Doktora çay ve kahveyi sordum. Kafein fazla alma çayı açık iç bişey olmaz dedi. Türk kahvesi de zaten küçük fincan ondan da bişey olmaz dedi. Ojeyi hiç sormadım ama aseton kullanmamak önemli olan. Zararlı olan aseton zaten. Ya çok kısa bi sürede çıkarıp yıkayacaksın hemen ellerini ya da asetonsuz oje çıkarıcı kullancaksın hepsi bu...
Sorunu neymiş canm? Merk ettm bziim bi akrabanın kizida aglardi uyanır uyanmaz geri uyuyana kadar aglardi durmadan. Çok doktora götürdüler birşey cikmamisti
Tatlım ne sıkıntısı vardı kızının?
gecmis olsun 4 kere ney oyleKizlar pazar gunu hafif peceteye kan geldi bugunde aynisi olunca acile gittik hep ultrasonla bakti hem alttan muayene hafif bir kanama bolgesi var dedi iliskiye bir sure ara verin takip edin dedi benim koca hafta sonu 4 kere isteyince 1 gunde sonumuz bu oldu ilk defa basima geldi boyle bisi cok korktum ama neyseki dikkat edin iliskiyi kesin dedi dusuk riski vs demedi...
@kirmizigitar kuzum benimde hep senin dedigin o tüy bitiminden bakıyorlar hatta bu sefer sordum o bolgede hassasiyet var bebegim cokmu asagida diye tip tip suratıma bakip plesantanin icinde dedi :) yok dedim yukarı cikmasi gerekiyordu ya hani bisi ölçüyorlardi ya hani uzunluk birimli unuttum suan ona baktı kisalma yok normal dedi :) sende korkuyordun bisi olmas sanirim:*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?