2017 EKİM Anne adayları

Valla ozenir insan ya . :) Tamam ölüyorum bitiyorum diye sizlanjp her işi başkasına bırakalım demiyorum ama yinede doğumdan sonra topluluk olsn şöyle biraz simaralm hediyeler gelsn ilgi alaka olsun ama bn iyiym diyeym elimden gelen işi yapaym bn öyle isterm şahsen ya. :) Bnde sadeliği severm normalde ameliyat oldm gittim yattım sedyeye oldum geldim sonra aradk milleti . Ama doğum çok çok özel geliyor bana herkes yanımda olsun isterm o yüzden :)

Aman dikkat et kendine canim :)

Diyorum ben bu hatunlara takmiyorlar beni sonra rüya görüyorlar

Gercegi varken ne yapayim ruyayi.

İyiyiz kuzucan sen nerelerdesin yahu?
Cezayire gitti geldi bu kız
Aklım sizdeydi ama pek giremedim
En azından herkez iyi çok şükür
Bende girerim artık
Ee hangi dönemdeyiz şimdi ben koptum baya
3 lü test yaptıran varmı
Ayrıntılı ultrason randevusu aldınızmı

Biz hiç ara vermedik desem yeridir
Belki ben rahatımdır bilmiyorum ama çokta herşeyden sakınmamak gerek bence
Bizim sadece ilk iki ay olmadı oda dikkat ettiğimden değil ailemin yanındaydım
Sonrası önceden nasıl ise öyle valla
Ben dayanamam
Aman dikkat et kendine canim :)

Diyorum ben bu hatunlara takmiyorlar beni sonra rüya görüyorlar

Gercegi varken ne yapayim ruyayi.

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn. Anasına benzesin babasına hiiiiiiiiççç benzemesin benim oğluşum inşallaaaaaaaaaahhhhhhh
Esim nasilmis bilmiyorum ama bna benzemesin ya annem ne ele sigardin ne avuca daha 3 4 aylıkken bile istediğin olmadığı zamn burnumuzdan getirirdn diyor. . Ama seni bırak kimseye ihtiyacın olmadan dururdn hc birsyden korkmazdn canından çok berkti der. :)

Ahaha iyi yapiyorsun şükür bir sorun yoksa belli düzeyde yasanacak tabi 9 ay bu

İnslh canm ya çocuğa bağlı ağlayıp duruyorsa ne yapabilirsin ki inslh akıllı uslu bebislerimiz olur :)

inşallah. valla benim anamdan emdiğim süt burnumdan gelmişti. ama yavrumda rahatsızmış sancısı varmış bilinemediği için çok uzun çektik. kolik dediler o bu dediler hep geri yolladılar. şimdi daha bilinçliyim ve sanki ikinci daha sakin büyür gibime geliyor. en azından anlarım artık ve farklı bir alternatif düşünürüm. aslında anne hissediyor herşeyi. ben hep dedim bu çocuğun bişeyi var diye ama doktorlar bişeyi yok dedikçe annem olsun eşim olsun sen evham yapıyosun diyip durdular. artık kimseyi dinlemem. ki kızımda gerçekten çok akıllı sıkıntısı olmasaydı onun bebekliğide eminim çok rahat geçerdi.

-Mavi canlar öyle demeyn ya bna yasak diyordu doktor 14.haftaya kadar 3 kere dedi yasak diye sonra sonra yasakta demedi serbestte o yüzden ister istemez tedirgin oluyor insan . Yinede 3 haftadır haftada br kere oluyor eğer doktor bey sorun yok derse haftada 1 2 şeklinde devam ederz son aya kadar :) siz rahat rahat girin tabi

-Mavi canlar öyle demeyn ya bna yasak diyordu doktor 14.haftaya kadar 3 kere dedi yasak diye sonra sonra yasakta demedi serbestte o yüzden ister istemez tedirgin oluyor insan . Yinede 3 haftadır haftada br kere oluyor eğer doktor bey sorun yok derse haftada 1 2 şeklinde devam ederz son aya kadar :) siz rahat rahat girin tabi

Tatlım ne sıkıntısı vardı kızının?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…