2017 EKİM Anne adayları

Vala bak burun tikanikligi bi yandan karnimdaki agirlik bir yandan uyandim uyuyamadim ya:)

Bi de aciktim:) kalktim kahvalti hazirladim kendime:)

Zaten tepikledi butun gece uyutmadi kofte beni!

Vala bak burun tikanikligi bi yandan karnimdaki agirlik bir yandan uyandim uyuyamadim ya:)

Bi de aciktim:) kalktim kahvalti hazirladim kendime:)

Zaten tepikledi butun gece uyutmadi kofte beni!
burun tıkanıklığı bendede var ya tıs tıslıyorum resmen:) birde arada sanki kan kokusu geliyo. geçen gecede ben 12de hayatımda ilk defa kalkıp yemek yedim kazındı resmen midem. senin bebiş açlığa dayanamadı anlaşılan nede olsa erkek midesine düşkün olacak bence

Anasina aldiriyo kilolari lopur lopr... insanin cani hep mi et ister, oglen ve aksam surekli et yiyorum! Her turlusu, firini izgarasi tenceresi kizartmasi... sabahlari da peynir ozellikle kasar peynir aseriyorum:)

Bu kaaa olmaz ki ama:) bebek 200 gr ben 6 kilo.... bana onca yediriyosa onunda soyle bi 1,5 -2 kilo olmasi lazimdi simdi:)

ben daha bi değişiğim ya önce tuzlu bişey istiyo sonra tatlı kombo yapıyoruz dün gece yatağa yattım gözümü kapattım gözümün önünde çiğ köfte eşim diyo gece 12 buçuk ne çiğköftesi. 2 saat dolmadan acıkıyorum ve öyle meyveyle falan geçmiyo 3 haftada hem ben şiştim hem göbek bakalım bugün randevuda dr bebeğe kaç gram diyecek
birde sana şunu sorayım 2 gündür sol kasığıma bişey batar gibi ani ağrı saplanıyo bikaç 5 dk sürüp geçiyo sende de var mı öyle bi durum bebiş hareket etmese korkacamda..

Hahahaaa içerde alanı bol dolanıyor senin bebis hayırlı olsn hissediyorsun artk. 1 haftaya tekmelerde başlar bnce bnm 17+0 da başlamıştı :)

Ben de 20. Haftadan sonra diye biliyorum canım. Leke için ne verdi yüzüne bende alırım
Solante pregna diye bi krem verdi canım. Ay sorma bugün ilk defa kullandım. Kireç gibi bembeyaz yaptı yüzümü. Eczaneden alırken başka bi krem daha önerdiler. Bioderm. O daha ucuzmuş. Benim aldığım 120 lira.

ay giremedim dün evdeydim yattım bütün gün eşimde kalkıp iş yaparım diye işe gitmedi bekçilik yaptı giremedim hiç

Kız bende anlamadım ne oldu adama öyle ama vicdan azabı çekti ben yüklendim diye yaşamadan anlamıyor işte şimdi rahat bırakır beni

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et bundan sonra lekelenme durduktan sonra 10gün daha dinlenmen gerekiyor tekrar olmaması için. Allah korusun bebeklerimizi ve bizi.

Teşekkür ederim canım bununla geçsin inşallah dün işe gelmedim evde yattım bütün gün hiç olmadı lekelenme takip ediyorum şimdi bakalım

ahhh benim kocam ahhhh hastaneden çıkınca suratını görmen lazımdı ben yüklendim dimi bokunu çıkardım dimi dedi heh dedim ha şunu bileydin Şükür ufak bir sorunla atlattık riskim yok biraz rahat bırakır beni mana ile :)

dün işe gelmedim yattım evde bütün gün her işimi o yaptı başımda bekledi vicdan azabı olsa gerek

Kuzu malum biz ilk geceden hamile kalınca bide doktorlar risk vs demeyince devam ettik te hafta sonu fazla kaçırdık o değil bende istek artacağına azalmaya başladı bide risk yok adam risk yok diyor rahat ama ben vicdanen rahat değildim şimdi oda frenler kendini mana ile bokunu çıkardık farkındayım

nergisyasemin canım dr un adı neydi merak ettim de bende bilgilenmek isterim

kadir tuğcu
kendisi yurt dışında türkiye'de yaşamıyor malesef ama bir forumda bütün soruları cevaplıyor. geçmiş cevaplarındanda aratıp faydalanabiliniyor. ne olsa ordan bilgi alıyorum. hangi durumlarda antibiyotik kullanılır hangi durumlarda ateş düşürülür hepsini oradan öğrendim. ve kızım ticari ağa düşmedi çok şükür.

Ahhh ahhhh canımcım gel onu benim herife anlat normalde bu kadar olmuyordu hafta sonu abarttı manyak şükür bununla atlattık rabbim acıdı bana diyorum artık baya korktu vicdan yaptı oda hani bebeğime üzülmesem ohh iyi oldu diyeceğim yani

Yok anam yok. Akşam yapmadığım kalmıyo. Sırf hissedeyim diye çayın yanında ne tatlılar yiyiyorum, meyve yiyiyorum uzanıyorum tık yok..... Ya benim bebiş çok uykucu ya da anası odun ikisinden biri

3 4 hafta önce dışardan eşim bile hissederken artık bende hissetmiyorum hatta geçen hafta kontrole giderken korkarak gittim ama şükür bebeeemmm sapasağlamdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…