2017 EKİM Anne adayları

Geçenlerde içtim ama iciceğim zamanda şişe olanları ve katkısız olanları iciyorum.Kola ,fanta icmedim canim istese icerim de:)) normaldede pek icmem zaten senede 1_ 2 kez anca
Herseyden az az abartmadan yemek icmek lazimm yaa :)

Senin iş sarpa sardi iyice

Ya kizlar biseynsorcam cevaplarsaniz sevinirim az once tv izlerken sagima yattım neyse sirt ustu yatinca kasigimda tam tuylerin bitim yerinde sag tarafta yumurta buyuklugunda sertlik ve cikinti gordum elimle hafif bastirdim sonra iceri kaçtı bebek midir sizce o biraz daha yukarda olmasi gerekmez mi ??

Kızlarr yardımm şu başağrısına çözüm bulabilen var mı ??? Bende bide migren var sabahtan beri öah
Kizlar istanbulda ayrintili icin onereceginiz perinatolog var mi arastiriyorum bayadir da krar veremedim ya

Canım benim doktorumu öneririm. Peritonoloji ve riskli genelik uzmanı 2'li testimide kendisi yapmıştı gayet sakin işini güzel yapan biri bence istanbulda acıbademde görev yapmış şimdi anadolu da central hastanesinde 350 tl ücreti Mustafa Kır diye aratırsan google da özgeçmişi de çıkıyor bilgin olsun

Kızlar bikaç gündür başağrılarımı takibe başladım. Normalde kendimi bildim bileli başım ağrır. Migren oldugundan ancak uykuya dalabildğmde geçiyor ve dayanılmaz seviyerelere geliyor. Hele hamilelikte aldı başını gitti ama dikkatimi çeken bşy oldu. Burun kanamaları başladı başağrısıyla birlikte baya baya kanıyor bende tansiyon ölçümüne başladım. Normalde düşük tansiyonluyum 9a 6 benim için en idael diyebilirm annemde böyle benim . Baktım bu baş ağrılarında 12 8 oluyor sürekli yükselme olmaya başladı. Normal bir insanda bu tansiyon süper biliyorum ama bana fazla geliyor çıkmasına ve başağrıma engel olamıuorum limonlu su içiyorum en fazla yarım saate tekrar çıkıyor. Bi hastalık belirtisimi bu acaba? Doktorum hamilelkte düşmesi çok normal dahada düşer demişti ama çıkmasından hiç konuşmadık var mı bu durumu yaşayan şuan çatlıcam ağrıdan artık kafam yanıyoo resmen

Kuzum, benim tahmin ettigim kdariyl heryerdeler:)

Soyle ki, hep solumda hissediyordum ayaklarini, tuylerin hemen ustunde... bugun sagda ve neredeyse gobek deligimin oralarda cok fazla hissediyorum tekmelerini. Yuksel ihtimalle kafasi asagi donuk ayaklarini saga dayadi tepikliyo anasini:)

Dun kalp atisini tuylerimin orada hiseediyodum bugun gobek deligiyle tuylerimin arasinda buldum. Bence cok ozgurler bu ara heryerdeler.

Canim benim ilk zamanlar tansiyon dusuklugunden surekli bayilmalarim oluyodu doktora gittim bi gun acile doktor her hamilede tansiyon sorunu yasariz bizim en sevdigimiz dusuk tansiyondur cunku bebege de anneye de zarari yoktur demisti. Yuksek oldugunda sanirim diyet vs gibi yontemler uyguluyorlar...

Bunu doktorunla paylas bence. İlerleyen donemde tehlikeli bir hale gelmesin

Pazartesi gidiyorum hemen paylaşıcam çünkü benim hiç çıkmazdı tansiyonum ağlıcam artık o derece deli bi ağrı saol canım umarım farklı bşy yoktur

Aklimda bulunsun canim yarin arastirayim :)

canim onu ihmal etme yuksek tansiyon iyi degil derler takip edilmesi lazim dr.na muhakkak git onemsemezse baska dr.a git

Ya bende ilk kez gordum oyle cikinti net olarak korktum ya noluyo diye baya asagida geldi gozume tedirgin oldum :)

Pazartesi gidiyorum hemen paylaşıcam çünkü benim hiç çıkmazdı tansiyonum ağlıcam artık o derece deli bi ağrı saol canım umarım farklı bşy yoktur
Canim korkma sadece ilerleyen donemde aniden 18-20 lere firlayabilme ihtimali oluyomus o zaman tehlikeliymis onu onlemek icin simdiden fark etmen iyi olmus onlem alinir bari

15.haftada okeanoss00 un oglunun ki kadar bnm kizdada çıkıntı gördük aynı böyleydi nasl kayboldu o ya anlattılar kuzum burda cima suresiymis o eğer ilişkiye girerse geri leke kan ne gelirse altn vermen gerekmiş adetli ilişkiye girilmedogi için. Maksimum sure 40 gün muş :) koysana göbeğini ya

15.haftada okeanoss00 un oglunun ki kadar bnm kizdada çıkıntı gördük aynı böyleydi nasl kayboldu o ya anlattılar kuzum burda cima suresiymis o eğer ilişkiye girerse geri leke kan ne gelirse altn vermen gerekmiş adetli ilişkiye girilmedogi için. Maksimum sure 40 gün muş :) koysana göbeğini ya

Benim xe 14. Haftada biyleydi erkek dediler. Acaba kiza donermi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…