- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #17.281
Kızlar bikaç gündür başağrılarımı takibe başladım. Normalde kendimi bildim bileli başım ağrır. Migren oldugundan ancak uykuya dalabildğmde geçiyor ve dayanılmaz seviyerelere geliyor. Hele hamilelikte aldı başını gitti ama dikkatimi çeken bşy oldu. Burun kanamaları başladı başağrısıyla birlikte baya baya kanıyor bende tansiyon ölçümüne başladım. Normalde düşük tansiyonluyum 9a 6 benim için en idael diyebilirm annemde böyle benim . Baktım bu baş ağrılarında 12 8 oluyor sürekli yükselme olmaya başladı. Normal bir insanda bu tansiyon süper biliyorum ama bana fazla geliyor çıkmasına ve başağrıma engel olamıuorumlimonlu su içiyorum en fazla yarım saate tekrar çıkıyor. Bi hastalık belirtisimi bu acaba? Doktorum hamilelkte düşmesi çok normal dahada düşer demişti ama çıkmasından hiç konuşmadık var mı bu durumu yaşayan şuan çatlıcam ağrıdan artık kafam yanıyoo resmen
hayırlı olsun canım :)cinsiyeti soylememe gerek varmı acabaerkek mis soyledigimde esimi hic boyle gulerken gormemistim adam nasıl erkek istemisse artık
saol canım valla okdr kızdır dedim ama surpriz yaptı banahayırlı olsun canım :)
Anasina aldiriyo kilolari lopur lopr... insanin cani hep mi et ister, oglen ve aksam surekli et yiyorum! Her turlusu, firini izgarasi tenceresi kizartmasi... sabahlari da peynir ozellikle kasar peynir aseriyorum:)
Bu kaaa olmaz ki ama:) bebek 200 gr ben 6 kilo.... bana onca yediriyosa onunda soyle bi 1,5 -2 kilo olmasi lazimdi simdi:)
Anasina aldiriyo kilolari lopur lopr... insanin cani hep mi et ister, oglen ve aksam surekli et yiyorum! Her turlusu, firini izgarasi tenceresi kizartmasi... sabahlari da peynir ozellikle kasar peynir aseriyorum:)
Bu kaaa olmaz ki ama:) bebek 200 gr ben 6 kilo.... bana onca yediriyosa onunda soyle bi 1,5 -2 kilo olmasi lazimdi simdi:)
cinsiyeti soylememe gerek varmı acabaerkek mis soyledigimde esimi hic boyle gulerken gormemistim adam nasıl erkek istemisse artık
Canım benim çok geçmiş olsun..Benim doktorum herşey yolunda olsa dahi gebelikte haftada bir defa prezervatif ile ilişki uygundur der hep..Fazlası zarar..Çok şükür ki Allah korumuş bebeğini..Benim eşim bişey olacak diye korkudan odu kopuyor,hiç yanaşamıyor garibim,bende rahat davranmadığım için mutlu olamıyorum ilişkideşimdilik kankayiz bebegimiz için :) bu günler geçici çok daha hassas davranmak lazım gebelikte..Tekrar geçmiş olsun Rabbim kuzularimizi korusun..
bende 4 kilo aldım yaaaBenim oglusum vejeteryen galiba... Et yiyen bir insandim ama hamileligin basindan beri agzima koyamiyorum... Eti gectim, boyle kiymali sebze yemeklerini bile.. Demir yetersiz gelcek diye telaslaniyorum artik...
aynen bebek 250gr bende de 6 kilo... Kuzenimin esi toplam 10 kilo aldim dedi, hemen hemen ayni boy ve kilodaydik...
inşallah 2. ler kız olur canım. :))saol canım valla okdr kızdır dedim ama surpriz yaptı banadoktor da diyo kız mı istiyodun evet dedim ama esim cok sevindi erkek olusuna
Aynen bununla geçti çok şükür.. iyi güldük dün burda bu konuya bz :)Ahhh ahhhh canımcım gel onu benim herife anlatnormalde bu kadar olmuyordu hafta sonu abarttı manyak şükür bununla atlattık rabbim acıdı bana diyorum artık baya korktu vicdan yaptı oda hani bebeğime üzülmesem ohh iyi oldu diyeceğim yani
Bn ayın 15inde kontrole gittiğimde konuşacağım ayrıntılıyi 19+2 oluyorum artk ne zamn yaparsa . Bnm doktor kendi odasında yapıyormuş ayrıntılıyi :) canı istediği zaman yapıyor sanırım bakalm ne diyecek :)günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. bu mübarek günde edilen tüm dualar kabul olsun inşallahbugün kontrol günü olanlar vardı hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :) Wynonna
okeanoss00 canım hayırlı olsun 16. haftada aynen bana da sana söylediklerini söylemişlerdi. bu şekilde gördüm bende pipiyi artık değişmez diye düşünüyorum tabi Allah bilir gerisini :))
B Biravucmutluluk canım sen ayrıntılı için ne zamana gün aldın. ben haftaya çarşamba gitmeyi düşünüyorum ama haftaya da 19+3 olcam. kararsız kaldım.
tetanoz aşısı içinde ayrıntılıdan sonra gitmeyi düşünüyorum. yada 20. hafta geçtikten sonra. biraz tırsıyorum açıkçası.
Kuzu bu ilişki konusunda biraz sıkıtnımız oldu anlatamadım kendimi istemiyorum sandı vs ama sıkıntı karnımda bir canın oluşuydu bu sefer bende yine uyarı yapamadım falan derken istekliydim de bu sefer oldu bitti ama ilişkiden sonra gelmedi ertesi gün akşam gelmiş olması garip neyseki riske düşmedik şükür Allahha
olsun canım bizler önceden tahmin öğrendik ama netleştiremedik senin bak tek seferde net bilgi :)cinsiyeti soylememe gerek varmı acabaerkek mis soyledigimde esimi hic boyle gulerken gormemistim adam nasıl erkek istemisse artık
Ben dün 15+6 idim son regl tarihine göre. Ultransonda 16+3 gosteriyordu. Haftaya bir daha bakalim o zaman kesin deriz alisveris yaparsin dedi canım. Oysa biz arabasini aldik bile :))Bana da aynı böyle göstermişti. İki ayrı hastanede iki farklı doktor erkek dedi. 13. ve 15.haftadaydım. Değişse benimki değişir canım. İyice alıştım erkek olduğuna bir daha da hiç sormadım cinsiyeti
Sagol canim minik iyiymis cok sukur. Ben de raporluyum 4 gün dinlemeye calisacagim. Gorumcem ingiltere den ziyarete geldi ailesini onu gormeye gidiyoruz o bize geliyor pek dinlendigim soylenemez :/
Sen bilirsin canım. Seni çok rahatsiz ediyorsa muayene olmanda fayda var tabi ki. Haftaya bir daha gel derse tekrar gidersin dedigin gibi.Seninle aramizda tam 1 hafta var canim. Aslinda benim randevum haftaya carsamba idi o zaman 16 haftalik olucam inşallah.
Ama bazen kendini hissettiren vajinamın sol tarafinda sızı oluyo bicak saplanmasi gibi idrar yolu enf gibi. Gecen hafta devletin aciline gittim idrar testi yapti enf cikmadi. O yuzden yarin kendi dr.uma gideyim diyorum nasilsa 10 gun muayene hakki var dr.umun istedigi tarih olan 16.haftada giderim yine kontrol muayenesi süresi icinde diyorum.
Yerlerini bile gösterdi ama haftaya artik kesin deriz kontrole gelince bir kez daha bakalim dedi canim. Ilaci da kullanıcam bakalim bugun basliyorum. Ağızdan alicam umarim yan etki yapmaz.Canlar ben geldim:)
Cok fazla siparis vardi 11 gibi basina gextim bu saat oldu anca kalkiyorum heryanim catlamis agrimajtan ama yapacak bisi yok para lazim:)
Siradab cevapliyprum simdi:)
Kuzu ikili temiz cikinca doktorum uclu dortluye gerek duymadi detayli yapicaz bi tek iste cuma gunu kontrolum var sanirim gitrigimde detayli icin randevuya yonlendirecek ama muhtemelen bu ay sonu gidicem ben... sen naptin? Ne aradin cezayirlerde gebe gebe:)
Kiz cilveye gerek yok:) adam kuduruyo zaten temas etmek icin:)
Kuzu o 40 i cikana kadar muhabbettinin gunahini sagligini bilmrm de serbest olsa da 40 gunluk olana kadar bebekler damizlik inek gibi anneye yapistigi icin kocayla oynasmaya pek firsat kaldigini sanmiyrpum bi de genelde evde birileri olur kaynana anne felan:) lohusa kadin yalniz birakilmaz ayagina:) zor o is yani:₺
Benim de kuculdu kuzu karnim:) gazi sondu resmen:)
Ben biberon emzik sterilizasyon makinasi muslin aldim bi tek daha:)
Ben su an bu kadar varim:)
İnanmiyosaniz resim de eklerim bicil bicil:)
Canim hickiriklari duyuluyomus bebegin ama 27 den once duyulmasi mumkun degilmis arastirdim ben onu:) 4-5 dk surermis ve surekli olurmus seninki ne kaaa surdu hatirliyomusun?
Bi de gobegimizin atmasini bazen bebek hareketi sanabiliyoruz onunla karistiriyo olabilir misin acaba?
Aynen kuzum. Egilip kalkarken aciyo, dun bagdas kurmaya kalktim kasiklarimin orda tisorttum katlandi kalin kaldi rahatsiz etti tisortu cekeledim cekeledim bi baktim la tisort degilmis ya:)
Dun dedim ya:) hepimizde oluyo o iste:) ve bu his artarak devam edecekmis!
Evlendigimden beri bebe oudrasi surerek epilator aletiyle aliyorum cok ta rahat oluyo. Simdilik almaya devam edebiliyorum ilerde nabarim bilemmem
Heheheheh yedin mi cocuuuuu aksam cayin yanina tatli niyetine ayol:)
Masallah:) benim doktor da penis diye gosterdi ama ben de detayli da degisirse diye dusunuyorum hala:)
Detaylidan once net dusunmemek lzimmis:)
Kuzum zarari yok o ilacin merak etme icsen de bisey olmaz dusuk tehdidi olsa bu saatten sonra anlarsin zaten hic takma kafana
Valla canim dun ben 15+6 ydim ultrasonda 16+3 degisirse su saatten sonra cok sasiririm. Tek tek gosterdi :)15.haftadaokeanoss00 un oglunun ki kadar bnm kizdada çıkıntı gördük aynı böyleydi nasl kayboldu o ya anlattılar kuzum burda cima suresiymis o eğer ilişkiye girerse geri leke kan ne gelirse altn vermen gerekmiş adetli ilişkiye girilmedogi için. Maksimum sure 40 gün muş :) koysana göbeğini ya
Cok sagol canim. Evet Allah nasip ederse ve cinsiyeti degismezse adi Çınar olacak :)Hadi bakalım hayırlı olsun
Bende ancak girebildim siteye merak ediyordum. Birisi daha gidecekti ama kimdi hatırlayamadım.
Sağlıkla gelsin inşallah Çınar Bebek
Sanırım Çınar dı isminiz
Degisirse sasiririz ama alisiriz yapacak bir seu yok canım :) Hayırlısı olsun hakkımızda.günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. bu mübarek günde edilen tüm dualar kabul olsun inşallahbugün kontrol günü olanlar vardı hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :) Wynonna
okeanoss00 canım hayırlı olsun 16. haftada aynen bana da sana söylediklerini söylemişlerdi. bu şekilde gördüm bende pipiyi artık değişmez diye düşünüyorum tabi Allah bilir gerisini :))
B Biravucmutluluk canım sen ayrıntılı için ne zamana gün aldın. ben haftaya çarşamba gitmeyi düşünüyorum ama haftaya da 19+3 olcam. kararsız kaldım.
tetanoz aşısı içinde ayrıntılıdan sonra gitmeyi düşünüyorum. yada 20. hafta geçtikten sonra. biraz tırsıyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?