2017 EKİM Anne adayları

Ben de surekli dusuk tansiyon yasiyorum canim, dedigin gibi 9a 6 genelde... Doktor 12 senin icin normal degil, boyle birsey olursa mutlaka gel dedi, yuksek tansiyona isaret...

günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. bu mübarek günde edilen tüm dualar kabul olsun inşallah bugün kontrol günü olanlar vardı hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :) Wynonna

okeanoss00 canım hayırlı olsun 16. haftada aynen bana da sana söylediklerini söylemişlerdi. bu şekilde gördüm bende pipiyi artık değişmez diye düşünüyorum tabi Allah bilir gerisini :))

B Biravucmutluluk canım sen ayrıntılı için ne zamana gün aldın. ben haftaya çarşamba gitmeyi düşünüyorum ama haftaya da 19+3 olcam. kararsız kaldım.

tetanoz aşısı içinde ayrıntılıdan sonra gitmeyi düşünüyorum. yada 20. hafta geçtikten sonra. biraz tırsıyorum açıkçası.

Son düzenleme:

Benim oglusum vejeteryen galiba... Et yiyen bir insandim ama hamileligin basindan beri agzima koyamiyorum... Eti gectim, boyle kiymali sebze yemeklerini bile.. Demir yetersiz gelcek diye telaslaniyorum artik...

aynen bebek 250gr bende de 6 kilo... Kuzenimin esi toplam 10 kilo aldim dedi, hemen hemen ayni boy ve kilodaydik...

Benimkide risk yok olsa dr söylerdi diye free davrandı da hafta sonu abarttı normalde haftada 2 3 oluyordu yada daha az bende mutlu hissetmiyorum inan içimden vicdan azabı çekerek yapıyordum oda farklı algılıyordu biraz dinlenmek en iyisi olacak bize... Akşam onu konuştuk eşimle neden prezarvetifle diyorlar acaba biz kullanmıyoruz doktorumda birşey demedi

bende 4 kilo aldım yaaa daha 20 ye gelmedik bu 4 kiloyu korumam lazım :)

lovedido anam o nasil enerji

Kiz gebesin dur demedin mi kocana dikkat et kendine

Kuzu bu ilişki konusunda biraz sıkıtnımız oldu anlatamadım kendimi istemiyorum sandı vs ama sıkıntı karnımda bir canın oluşuydu bu sefer bende yine uyarı yapamadım falan derken istekliydim de bu sefer oldu bitti ama ilişkiden sonra gelmedi ertesi gün akşam gelmiş olması garip neyseki riske düşmedik şükür Allahha

Aynen bununla geçti çok şükür.. iyi güldük dün burda bu konuya bz :)

Bn ayın 15inde kontrole gittiğimde konuşacağım ayrıntılıyi 19+2 oluyorum artk ne zamn yaparsa . Bnm doktor kendi odasında yapıyormuş ayrıntılıyi :) canı istediği zaman yapıyor sanırım bakalm ne diyecek :)

Evet Rabbim korusun ama bundan sonra daha dikkatli olun. Bebegini düşün anasi :)

Saglikla sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin Allah.

Dogumdan sonra herseyin acisi cıkar

Ben dün 15+6 idim son regl tarihine göre. Ultransonda 16+3 gosteriyordu. Haftaya bir daha bakalim o zaman kesin deriz alisveris yaparsin dedi canım. Oysa biz arabasini aldik bile :))
okeanoss00 canim bebegin hayirla saglikla gelsin inşaAllah çok sevindim herseyin yolunda olduguna.
Sagol canim minik iyiymis cok sukur. Ben de raporluyum 4 gün dinlemeye calisacagim. Gorumcem ingiltere den ziyarete geldi ailesini onu gormeye gidiyoruz o bize geliyor pek dinlendigim soylenemez :/
Sen bilirsin canım. Seni çok rahatsiz ediyorsa muayene olmanda fayda var tabi ki. Haftaya bir daha gel derse tekrar gidersin dedigin gibi.
Yerlerini bile gösterdi ama haftaya artik kesin deriz kontrole gelince bir kez daha bakalim dedi canim. Ilaci da kullanıcam bakalim bugun basliyorum. Ağızdan alicam umarim yan etki yapmaz.
Valla canim dun ben 15+6 ydim ultrasonda 16+3 degisirse su saatten sonra cok sasiririm. Tek tek gosterdi :)
Hadi bakalım hayırlı olsun
Bende ancak girebildim siteye merak ediyordum. Birisi daha gidecekti ama kimdi hatırlayamadım.
Sağlıkla gelsin inşallah Çınar Bebek
Sanırım Çınar dı isminiz
Cok sagol canim. Evet Allah nasip ederse ve cinsiyeti degismezse adi Çınar olacak :)
Degisirse sasiririz ama alisiriz yapacak bir seu yok canım :) Hayırlısı olsun hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…