- 17 Şubat 2017
- 251
- 444
- 103
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #16.341
Beyim geldi 





Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdeydi de geldi:)Beyim geldi![]()
Maşallah canm. Hayırlı uğurlu olsun o zamn kizcen :)) bna 1dk bile bakmadı işte o yüzden biraz bn celiskide kaldık. Bakalm gorecegz 15.inden sonraEvet canım seninle aynı gün öğrendim. Ama benim kesin çok inceledi.organların hepsine baktı oluşmuş mu diye. 130gr olmuş
Nerdeydi de geldi:)
Genel mi iyi spinal mi canm ? Hayirlisi bakalm ne olursa :)Evet canım bende teraziyim bi oğlum da terazi kızımda terazi olucak eşimin vay halineDr o tarihler arasında alicagini söyledi 12 ekime kadar vaktin var dedi ama 26 eylül 7 ekim arası tarih belirler alırız dedi spinal sezeryan olucam ilki geneldi :))
Riskli gebelik grubuna girdiğindn doktor tehlikeye atmak istemiyor . Bn iğne kullanıyorum kan sıvılaştırıcı sebeb bu büyük çoğunlukNeden sezaryan oluyorsn ki?benim de sezaryan olacak dr 38.haftada alrm diyo.hayiisyla bebegim eylül doğumlu olacsk büyük ihtimal.
Beyler bizden nazlı. Hayaller yıkıldı desene. Geçmiş olsun canımÇalışıyordu kuzu bugün üşütmüş de biraz bana yaklaşma sakın dedi :))
İğne kullananlar sezeryan mı oluyormuşRiskli gebelik grubuna girdiğindn doktor tehlikeye atmak istemiyor . Bn iğne kullanıyorum kan sıvılaştırıcı sebeb bu büyük çoğunluk
Muhabbeti kaçırmışm ayoll :)) bize yasak devam demedi . Girebilirsiniz de demedi . Ama 14.haftadan sonra iki kere olduB Biravucmutluluk sen ne durumdasin kuzum yasak devam ediyormu sizde yoksa freemisiniz:)
Genelde öyle oluyormuş bebegn ve annenin durumuda beraber bakılıp karar veriliyor muşta aslında bn de normalin risklerini alamam sezeryan isterm yaniİğne kullananlar sezeryan mı oluyormuş
Bn kızımı vermem anam
Aynen canm . Doktorun kız dediğinde aklıma gelen tek şey buydu ama tmm demistm önceden itirazda edemiyorum. Koysun bakalm ikinci isim olarak bn nasıl olsa Eylül diyecemHah kayınvalide adıda eklendi demek![]()
Beyler bizden nazlı. Hayaller yıkıldı desene. Geçmiş olsun canım
Sanırım canm. Valla bnde anlayamadım bn 2015de birakmistm smdi nerden çıktı bu sigara sevdası anlamadm. Geneki eşim aldı ictm rahatladm hala canm istesede en azından o aşırı istek geçti :)B Biravucmutluluk kızlar kızlar heleki içen olarak canım bir avuç mutlulukum eşimden gizli bende arada içiyorum çünkü dayanamıyorum benimki hazırlıksız hamilelik ve stresli oldu biliyorsunuz az çok durumlarımı içmemeye gayret ediyordum ama arada kaçırıyorum elim ayağım salınıyor sinirlerim tepeme çıkıyor çünkü
benimde bir çok tandığım hamileleği boyunca içti maşallahları var bebeklerinin en büyük sıkıntı plesantayı eskitiyormuş ve 1 2 hafta erken doğum oluyormuş günde 2-3 tane çoğu dr sıkıntı yapmıyor ama benim doktorum net şekilde içme dedi hatta baba bile bıraksın dedi sanırım benimki sigaraya tamamen karşı
![]()
Mutlubalona vericem hazirlicaklarKızlar merhaba yine ben :) doğum için hazırlık yapıyor musunuz? Loğusa tacı ve terliği,bebek hastane çıkış seti,takı yastığı vs. Şeyleri kendiniz mı hazırlayacaksınız yoksa satın mı alacaksınız?
Beyim geldi![]()
Bn kızımı vermem anamcekerm tabiimm . Ama paketm yok eşimden internet dileniyorm resmen bir çok şey kaçıyor o yüzden :)
Hastalık konusunda çok hassasdır zaten kendini iyi hissetmediği hiçbirzaman yanaştırmaz öpmez öptürmez Başak burcu erkeği tipik :) kısmet günler bizim sağlık olsun :)))
F feyzayldz kuzu igne olanlarin normal dogum yapabilmesi icin igneyi 34. Haftadan itibaren birakmasi gerekiyor.
İgne kullanmadigimizda her an bebegimize giden kan akisinda bir pihti atabilir ve allah korusun kalbi durabilir. Yani 34. Haftadan sonra igneyi birakip pihti atma riskini goze almamiz gerekiyor normal dogum istersek. Bazi doktorlar bu riski goze aliyor benimki de aliyor mesela ama ben tercih etmiyorum gerek yok 9 ay tasimisim karnimda allah korusun son haftalarda kaybetmek istemem kaldiki bir suru aksilikten normal dogum basladigi halde sezeryana donebiliyor igne kullnmayanlar bile...