• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Benim de yarın randevum var. Muhtemelen doktor bana da ayrıntılı ultrason için birini önerecek. Çok heyecanlıyım bakalım bizim pipili yoksa kukulu muymuş :KK70: 24 gün oldu bebeğimi görmeyeli.

Hayde bakalim hayirli ugurlu olsun:)

Ben de cuma gidiyorum tam bir ay olmus olacak:)

Bacak bacak üstüne atabiliyor musun. Ben dalıp attığımda sanki bebek rahatsız oluyor geri indiriyorum. Ağırlaşma bende de var. Yerinde duramayan zıpır biriydim. Yattığım yerden yandan bir şekilde kalkabiliyorum ama oturduğumda arkama yaslandıysam çok zor kalkıyorum. Şimdiden hüsmen ağaya bağladım. Bazen karın kısmındaki etlerim ezilmiş gibi ağrıyor.

Bacak bacak ustune atiyorum atmasina da, sikistiriyor epey rahatsiz ediyor. Ben bir de boy kisa olunca en rahat bagdas kurup oturuyorum. Kafede isyerinde felan:) heryerde yani:)

Simdi bagdas kurdugumda oyoe bi sikisiyo ki...

Anladım canım ben 15+4 deyim. Haftaya pztwsi 16+4 de rutin kontrolum var. Doktorum bana hep 4 hafta sonrasına kendisi randevu veriyor . Ozamanda 20.haftaya girmiş oluyorum 2li testtede aynısı oldu. Yüksek ihmal bana bidakş sefer için ayrıntılıya için gün vericek 20+4 de girmiş olucam . Haziranın ortasına 16sı gibi denk geliyor. Senin aldığın tarih bana biraz erken geldio yüzden sordum. İdeal hafta 20. Haftaymış çünlü sende o şekilde ayarlayabilirsin istersen

Haziran basi erkenmi?

4 hafta gecmis olacak bu tarihten o_O

Doktorum 11 haziran gibi dedi ama ben önce ayrintili ya girsem daha iyi olurmu diye düşündum. Ultrasonda 1 hafta öndeymis, sonrada sonuclarla kendi Doktoruma giderim dedim.

Doktorun bence tam tarih vermiş zaten ayrıntılı çok geniş kapsamlı bir kontrol olduğu için rutinden daha önemli bence 11 i gibi ayrıntılıya gir önce

Doktorum 11 haziran gibi dedi ama ben önce ayrintili ya girsem daha iyi olurmu diye düşündum. Ultrasonda 1 hafta öndeymis, sonrada sonuclarla kendi Doktoruma giderim dedim.
Ayrıntılı için sordum canım. Ben yarın soracağım hangi tarihler arasında ayrıntılı ultrason için randevu alayım diye.

Kemik suyu kaynatıp içen ya da kullanan var mı bi zararı var mıdır ??? Grip gibi oldum da sürekli burun akıntısı hapşurma geçmiyo da :KK43:

A Arya Stark etlikte gittigin doktorun odası degisiyormu seninde ben normalde gebe 4 deyim doktorum orda ama bazen baska oda da oluyor senin basına geldimi hic odaları degistiginde baska doktor olmuyor icerde dimi karısık bir hastane orası:)

Back
X