• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Insallah canimcim. Hayirlisiyla hepimiz tertemiz atlatsaydik... şeker yüklemesini aslinda yaptirmak istemiyorum cunku bi suru yerde zararlarindan bahsediyo. Onca sekeri bebege vermek anlamsiz geliyo bana. Zaten surekli aclik ve tokluk sekerimi ölçüyorum annemde. Yine de ayrintiliya gittigim doktora da bir sorcam fikir edincem ama cok buyuk ihtimalle yaptirmiicam ben.

Bence de ya haklisin. Ben 26 mayista gideyim ya en güzeli. Hem daha cok sinir stres de yapmamis olurum :KK57:
Bebeğe bir zararı yok yaziyo ama internette bilmiyorum bnde kararsızm erger şeker olursada sıkıntı yani o yüzden yaptirsam mi diyorm . Ablamdada cikmista ondan birazda yoksa bizde zaten şeker hastalığı yok aile genelinde bn de zayifim yoktr büyük ihtimal ama ablam gbi istisna olmak istemiyorum ve bebeği de fazla kilolu suan kilo almaması gerek işte şeker olanlarda bebek fazla kilo alıyormuş. Ve şeker kontrol altına alınmazsa doğduktan sonra saraa nöbetleri gecirebilirms bebek işte bunları düşünüyorm şeker yüklemesi bna zarar verir ama şeker varsa bebek etkilenir bna olsnda ona birşey olmasın ♥️♥️

Dün gece gene rüyalaniyordum :KK8: sonra sabah duramadk kendimize hakim olamadık ilişki oldu suandada adet sancısı gbi agrilarm var hafif hafif ilişkiye girdiğimzdenmi acaba kızlar ? Evham yapmk istemiyorum hareket ediyor ama ağrı yinede endiselendiriyo..

Dün gece gene rüyalaniyordum :KK8: sonra sabah duramadk kendimize hakim olamadık ilişki oldu suandada adet sancısı gbi agrilarm var hafif hafif ilişkiye girdiğimzdenmi acaba kızlar ? Evham yapmk istemiyorum hareket ediyor ama ağrı yinede endiselendiriyo..
dr yyasak vs demediyse bisey olmaz ya sadece normaldeki gibi yapilmiyor bildigim daha nazik :))
Valla bende esimi cok ozledim ama bize yasak maalesef :(( sizi okudukca mutlu oluyorum aahahaha :)

Iliski yasağın yoksa eğer bir şey olmamıştır Biz biraz psikolojik olarak da etkileniyoruz herhalde psikolojik olarak da ağrı hissediyor olabilirsin yani kanama olmadığı sürece sıkıntı yok Valla ben bir kere kanama geçirdim Ondan sonra daha hiç yanaşma dım böyle nasıl gidecek bilmiyorum :işsiz: korkuyorum yaw :KK43:

Iliski yasağın yoksa eğer bir şey olmamıştır Biz biraz psikolojik olarak da etkileniyoruz herhalde psikolojik olarak da ağrı hissediyor olabilirsin yani kanama olmadığı sürece sıkıntı yok Valla ben bir kere kanama geçirdim Ondan sonra daha hiç yanaşma dım böyle nasıl gidecek bilmiyorum :işsiz: korkuyorum yaw :KK43:
Iliski sonrasi mi kanaman oldu canim benim 6 haftalikkeen ilk kanama oldu ondan beri hic yapamadik daha 4 kere daha kanama olunca drm direk yasak dedi ne zamana kadr bilmyorum bakalim

Iliski sonrasi mi kanaman oldu canim benim 6 haftalikkeen ilk kanama oldu ondan beri hic yapamadik daha 4 kere daha kanama olunca drm direk yasak dedi ne zamana kadr bilmyorum bakalim

Aslında ilişki sonrası olmadı hemen.. bir kaç hafta sonra oldu.. dr ilk muanemde iliskiyi sordu bir kere oldu dedim yasak artık dedi.. o zmndan beri daha da olmadı.. dr a da dha soramadm yarn sorcam artk.. tmm desede insan tedirgin oluyor valla..

Sen hep pozitif dusunun diye bize kizmaz misin yahu? Ne oluyor simdi sana?

Kuzu dikkat et hemen bisey olmaz oyle de alah korusun dikkatsizligimiz cok agir bedelleri olabilir

Sana kabaran bisey var msspinkie:)

Kiz koltuktan dustum gulerken o nasi bi tarif:)

Kız Allah napmasin seni ben de senin yazdigini okurken koltuktan düştüm deli :)))

Ya ne biliiim degisik bi stres oldum kafaya cok taktim sanirim bu ayrintiliyi :(

Ayyy gel bi sarılalım :KK66: sol bi değişik gibi bende :)
:KK74: sarilalim bebisim :))
Aslında ilişki sonrası olmadı hemen.. bir kaç hafta sonra oldu.. dr ilk muanemde iliskiyi sordu bir kere oldu dedim yasak artık dedi.. o zmndan beri daha da olmadı.. dr a da dha soramadm yarn sorcam artk.. tmm desede insan tedirgin oluyor valla..
dogrudur canim ben sormuyorum dr.a 2 3 kere yasak deyince gerek yok :)) ama sen de skinti yoksa sor tabi canim nie bosa vakit gecirceksin:KK70:

B Biravucmutluluk suflesutlac suflesutlac kirmizigitar kirmizigitar insallah bisey olmaz canlar ya iste benim hassas ya malum biraz ondan cok korktum gene kanama vs yasarim diye simdi full yatiyorum ayaklari diktim.
dr yyasak vs demediyse bisey olmaz ya sadece normaldeki gibi yapilmiyor bildigim daha nazik :))
Valla bende esimi cok ozledim ama bize yasak maalesef :KK43:( sizi okudukca mutlu oluyorum aahahaha :)
Allahım korusun canm . :) Uzan dinlen sen.

Valla yasak varsada bz kaldirdik :KK53: ilk hamile kaldigimda demişti 14.haftaya kadar yasak diye sonra 2 3 kere daha dedi kontrollerde girmeyn diye ama 15.haftada gittiğimde girmeyin de demedi serbest de demedi bz kendi kafamızda girdik 3 oldu bu 3 haftadır . Özledik valla haa bu gittiğimde sorsam mi acaba? :p

Allahım korusun canm . :) Uzan dinlen sen.

Valla yasak varsada bz kaldirdik :KK53: ilk hamile kaldigimda demişti 14.haftaya kadar yasak diye sonra 2 3 kere daha dedi kontrollerde girmeyn diye ama 15.haftada gittiğimde girmeyin de demedi serbest de demedi bz kendi kafamızda girdik 3 oldu bu 3 haftadır . Özledik valla haa bu gittiğimde sorsam mi acaba? :p
Ay masallah :))) neyse ben su 20 haftayi atlatem de oyle sorem bari cocuk iyice bi buyusun... artik sey diyorum esime sevismek neydii ??? Sevismekk emekti sevismek iyilikti sevismek hayaldii diyo o da :))

Kanama ilişkiden sonra mı oldu ki ?

Yasak var mı yok mu bilmiyoruz canm 14.haftaya kadr yasaktı normalde sonra yasakta demedi serbestte bz kendimiz kaldirdik 3 haftadır haftada br kere girmisiz valla :) adam umsuruk oldu bnde aşağı degi ruyalaniyorm dusun :)

:KK74: sarilalim bebisim :))
dogrudur canim ben sormuyorum dr.a 2 3 kere yasak deyince gerek yok :)) ama sen de skinti yoksa sor tabi canim nie bosa vakit gecirceksin:KK70:

Ben gene iim de valla kocama acıyorum:KK70: sana öle demisse bekle o zaman sen bencede.. brz daha büyüsün de sorarsın olmadı.. :KK22: bebisler ii olsun da bizm icin sknti olmaz naslsa..

Ay masallah :))) neyse ben su 20 haftayi atlatem de oyle sorem bari cocuk iyice bi buyusun... artik sey diyorum esime sevismek neydii ??? Sevismekk emekti sevismek iyilikti sevismek hayaldii diyo o da :))
:KK70::KK70: sevişmek hayaldii:KK70: çok güzel yaa yazık adamlara bari su 2. Tremesterde biraz gönülleri olsun son aylar zaten olamayacak ;) sor doktoruna sen

Kanama ilişkiden sonra mı oldu ki ?

Yasak var mı yok mu bilmiyoruz canm 14.haftaya kadr yasaktı normalde sonra yasakta demedi serbestte bz kendimiz kaldirdik 3 haftadır haftada br kere girmisiz valla :) adam umsuruk oldu bnde aşağı degi ruyalaniyorm dusun :)

Hemen iliski sonrası olmadı bir hafta sonra oldu.. ama dr kontrolde direk onu sordu..bnde bir kere oldu dedim o da yasak dedi.. zaman da vermedi.. bizde korkudan daha yapmadk valla :KK23: yrn kontrol var sorucam bakalm yeter herlde artk :21:

Bir yazı okudum başka grubta bize diyolla :)))

ben çocuk doğurmadan önce o parti senin bu konser benim, gece yarısı sinema seansları filan laylay gezen bi insandım. şimdi kızım 3 yaşında bunları hala yapıyorum.
etrafıma bakıyorum da cidden ortadoğu'da çocuk yetiştirmeye çok farklı bakılıyor. hamileler kendilerini camdan yapılmış sanıyor, ay ben yürüyemem, aşırı organik ve bilmemne olmayan narları yiyemem hayatım, hirasu'ya taşlı takımlar yaptırdım, doğmamış oğlum hikmetcan'a 2000 dollara oyuncak mercedes araba aldıklar havada uçuşuyor. çocukların yüzlerine cupcake örtülüyor ama fotoları illaki paylaşılıyor, evlerden çıkılmıyor, kimseye fotoğraf çektirilmiyor. ya gerizekalı arkadaşım, koskoca cambridge düşesi doğum yapıp bebesini kucağına alıp basına fotoğraf verirken kim senin kastamonu nüfusuna kayıtlı piremsesini takar? kendini bu kadar önemsemek, bu bi tek ben doğurdum ve dünyayı kurtaracak kişiyi doğurdum tribi nedir? bu haleti ruhiye içinde o çocuk da, bu tiplerin hayatı da, evlilikleri de ziyan oluyor haliyle. zinhar çocuk çocukluğunu yaşayamıyor, taşlı takımları içinde evlerde bazen de avm'lerde bebek arabalarının içinde kızarmış yanaklarıyla ziyan oluyorçocuklar.
ben hiç bi zaman ah ben acilen üremek istiyorum diyen biri olmadım açıkçası. yaşım 30'u geçmişti,yavaştan hormonlar da ee hadi demeye başlamıştı gayet isteyerek doğurdum kızımı. hatta bana saçmalama sen çocuk bakamazsın senden anne olmaz diyen kaç yıllık arkadaşıma rest çektim. lan suriyeliler 9 tane yapıyor bari bizim gibiler doğurupbüyütelim de neslimiz iyice kurumasın. hamilelik boyunca çalıştım, evde iş de yaptım,spor da yaptım, gezdim tozdum da. doğumhaneye bile yürüyerek indim, doğumdan sonra da eve geldiğimizde kotumu giyip salonda oturdum annemlerle, fırfırlı yataklarda yatmak yerine. ya benim anneannem güğümtaşırken karnım ağrırdı ebe gelene kadar doğururdum zaten diyen kadın. hiç uyku eğitimi vermemiş. ben çocuklarımı yataklarına yatırır işimi yapmaya giderdim onlar da uyurdu napsınlarderdi. sizin bu havanız kime?
aynı kafayla doğurdum ben,aynı kafayla da büyütüyorum. 4 günlükten itibaren ocak doğumlu olmasına rağmen hep sokakta, hayatın içinde büyüdü. spora gittim, o da geldi beni seyretti pusetinden, arkadaşlarımla buluştum, o da geldi ekmeğini kemirdi. ben kitabımı okurken ona da kendi kitabını verdim. 1 yaşındayken annemle babama bıraktım eşimle tatile gittim pulları da dökülmedi açıkçası, ben anneannemle çok kaldım zira. 1,5 yaşında eşime bırakıparkadaşımla berlin'e gittim. eşimle haftada en az 1 kere arkadaşlarımızlaçıkarız birbirimize bırakıp ve asla diğerini arayıp da darlamayız. kafasını dağıtsın,takılsın, ne zaman geliyosun diye bile sormayız. ben çalışıyorum da. kızımı 2 yaşında okula başlattım zaten. ben kendim de 2 yaşında başladım çok da faydasını gördüm. o okula gidiyor, ben işime,akşam buluşuyoruz ve evimizin piremsesi filan değil, 3. üyesi sadece. o da bizim gibi yemeğini yiyor, vakit geçiriyor normal bi hayat yaşıyor. onun için değil onunla yaşıyoruz.
siz de yapın bak. valla zor değil. hayatınızı kaydıran sizsiniz aslında.
bırakın bazen arkadaşınızla, bazen annenizle babanızla kalsın. esir etmeyin kendinizi.
haftasonu da lütfen avm'ye tıkmayın ormana götürün şu çocukları. çamura otursunlar, ceplerine taş doldursunlar. bişi olmaz yıkarsınız geçer.

Hemen iliski sonrası olmadı bir hafta sonra oldu.. ama dr kontrolde direk onu sordu..bnde bir kere oldu dedim o da yasak dedi.. zaman da vermedi.. bizde korkudan daha yapmadk valla :KK23: yrn kontrol var sorucam bakalm yeter herlde artk :21:
Size yasak vermiş canm yapmayın. Bnde soracam da utaniyom :) eşim hele hc sormaz kendide bise demiyor bakalm ne olacak

Back
X