2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ben o şişkinlikten yiyemiyorum çok kötü oluyorum ama kilo almamışım bu sayede :) Çünkü akşama kadar habire yiyorum:))
Sıskınlık benı aksamları mahvedıyo,gıttıgımde sorucam dra. Hareket eden bırıyım yuruyorum bılmem ne ama aksam olunca

canım gaz olunda sancı yaparmış. Bende de çok gaz var ve kasık ağrım oluyor. Sebep gazdır muhtemelen.
zaten karnımı ovalamazsam gaz cıkramıyorum ben böyle bı ınsan degıldım yaa :) hıc bana gore degıl yavas hareket etmek kalkıp koşasım var :)

güldürdün beni sinek yumurtası ne kız

forumda takıl sakinleş biz sinirini alırız senin
Kız gözükmüyoki bişey işte burada diyor bakıyom bakıyom sinek yumurtası :)))
Kız seninki büyüüük maşallah :)))
Hayırlı olsun kalbi saglıkla atsın..Takvim yapsana kaç haftalıklsın.. Bizim yolumuz uzun..

Kızlar Allah YARDIMCINIZ olsuun cennetteki meleğiniz size en kısa zamanda yerini dolduracak kardeşler göndersin. Tabi Allah nasib etsin

zaten karnımı ovalamazsam gaz cıkramıyorum ben böyle bı ınsan degıldım yaa :) hıc bana gore degıl yavas hareket etmek kalkıp koşasım var :)
Ahahaha ınan aksam bende o moddaydım. Ilık suya bal kattım ıctım annem dedı :) bagırsaklarımdan garıl garul sesler gelıyodu

Koşma da hızlı yürü :) Kızım diyorki anne karnın çıktı kardeşim belli oluyor dedi bilmiyoki aslında o bildiğin gaz kütlesi:)

Ben bugün beta hcg yaptırcam 1500 u geçince giderim dra.yoksa görünmez kese.zaten düzenli artmışsa beklerim bi sorum varsa hemn giderim kontrole

PaytiPo nasıl yapılıyor bu takvim?? 7+1 haftasıyla uyumlu dedi doktor. Hatta dediki tatlıım bu iş tamamdır :)))
Nickine tıkla Kişisel bilgilere gir .. Karşına bir sürü bilgi çıkacak aşşagılara doğru in .. Bir kutucuk var oraya muhtemel doğum tarihini yaz en aşşagıda kaydet butonuna tıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…