Güzel günler dilerim kızlar...
ne güzel dilekler bunlar.. Rabbim e şükür ki kalp atışlarını duydum. vayy be dedim ne güzel atıyor, demek ki böyle oluyor dedim kendi kendime.. ama maalesef 1 saatlik kanama sonrası kaybettim minnakı.. hayırlısı Allah tan ..
üzülme ama.. hiç düşünme sen bunları, pozitif ol ki bebişler de pozitif olsun :) İnsan üzülmeden, düşünmeden edemiyor ama şükür ki zaman geçiyor..
çok sağol canım.. Allah razı olsun.. inşaallah.. bunu da yaşamamız gerekiyordu demek.. :)
deet.. üzülmek yok, böyle şeyleri düşünmek size yasak :)
inşallah tatlım.. inşallah melek olmuştur ..
pazartesi çok hafif kahverengilik vardı ama rengi çook açık, zaten progestan kullanıyordum, doktor olabilir normal demişti daha onceden.. ama salı günü öğleden sonra ağrılı bir şekilde kanamam oldu.. siz siz olun azıcık leke görseniz bile doktorunuza danışın.. evet bazı şeyler hamilelik sürecinin verdiği sonuçlar ama yine de dikkat etmek lazım.. inşallah ,ilk evlat unutulur mu bilmiyorum ama Rabbim inşallah hepimize tekrarlarını nasip eder.. çok güzel bişey çünkü :)
sağol tatlım.. asma dudişi ..:)
çok geçmiş olsun canım. bu konuda anlayabiliyorum seni.. ben de düşük yaptım salı günü ama henüz tamamen düşmedi.. ne kanamam vaaarr ne de ağrım... haftaya çarşambaya kadar bekleyeceğim. eğer halen bir gelişme olmaz ise kürtaja gireceğim.. Rabbim in bir imtihanı bu da.. sabır etmemiz lazım. isyan etmek yakışmaz bize; InşaAllah o günler de gelecek. Rabbim yardımcın olsun tatlım