2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar geceleri uykum kaçıyor sanki hazımsızlık gibi karnım şişmiş gibi rahatsız oluyorum acaba folik asitin yan etkisi olabilir mi? sizde de oluyor mu böyle

bende de karın şişliği var hamile göbeği oldu bir anda

Ama adetim 15 gun geciyo düşük diilmi degerim

geç döllenme olabilir arkadaşım benimde değerim düşün 32. gün adetin 21,60 idi 34. gün 58,98 pazartesini bekliyorum şimdi kaç çıkacak değerlerin iki günde bir iki katı ve üstüne çıkıyorsa korkma

kızlar adet gününüzden kaç gün sonra doktorlarınız mauyene çağırdı sizi, tam ne zaman gitmek gerekir ilk olarak ?

canım ben kan testi verdim salı günü pozitif olunca dru aradım bana iki gün sonra gel dedi dün gittim testi yeniledi değerim 3 katına çıkınca kese için erken değer küçük dedi ve pazartesi tekrar gel kan değer artışına bakalım dedi

maşallah keseyi görmüş canım merak etme gelişir olumlu düşün kendini germe boşuna beslenmene dikkat et

kızlar yediklerime çok dikkat etmeme rağmen şişlinllik bende de var patlıyacak gibi hissediyorumm

kızlar yediklerime çok dikkat etmeme rağmen şişlinllik bende de var patlıyacak gibi hissediyorumm
aynen arkadaşım yaa karnım çıktı hemen

siz kan tahlili ile mi öğrendiniz gebeliğinizi aramızda 2 gün var

Sekil 1a ya bakın mesela ben elimde sadece ıdrar testi var ve rahatlıgım feci

aslında en güzeli seninki oğlumda ben kan testi yaptırmamıştım pozitif gördüm idrar testi ile 3 hafta bekledim gittim ve kalp atışlarını duydum

bunda kan testi yaptırdım stress oldum salıdan beri dün yine yeniledim pazartesi yine istiyor dr

karından normal görmemesi bence merak etme herşey yolundadır.

bende ilkinde gittiğimde görmüştü keseyi sonra 3 hafta sonra gittim kalp atışı duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…