2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evet canım 3 yasında bir oglum var.

Allah bağışlasın canım . benimde 4,5 yaşında bir oğlum var

hoşgeldin aramıza ben bitek ben böyleyim sanıyodum:))) Hatta şuan öğle yemeğini yedim çok fenayım..

Ben de ben de .. azıcık yedim ama sanki dunyaları yemiş gibiyimmmm

ya akşamki tarifsiz zaten de şuanda fena oldum. Kafayı vurup uyuyasım var.Keşke hamileliğim ilk haftaları uyku izni olsa:))

Hamilelere öğlen saati bir saat uyku izni verilmeliii

evet çok istiyordu kuzum inşallah

sen söyledin mi kardeşi geleceğini ben söylemedim kalp atışlarını duyalım dedik eşimle

Benim oğlumda çok istiyoordu. Daha söylemedik canım biraz daha kesinleşsin bir kalp atışlarını duyalım söyleriz.

Bir de söyledikden sonra hadi anne , ne zaman gelecek anne , gelsin artık annelere başlayacagı için bu sureci biraz uzun tutabilirim

benimkide öyle bir söylersem anne artık doğsun anne doğsun diyecek ekime kadar nasıl durduracağım bilmem

Ayy bende cinsiyetini kız hissediyorum hemde aşırı acaba kız istediğim için mi. Gerçi asla diretmiyorum Alla nasip etti ya cinsiyeti fark etmez. Ama kız istediğim için kız hissettiğimi düşünüyorum

Kızlar Allah YARDIMCINIZ olsuun cennetteki meleğiniz size en kısa zamanda yerini dolduracak kardeşler göndersin. Tabi Allah nasib etsin
Amin tatlım .. Rabbim nasip ettikten sonra neler neler olur.. :)
Rabbim yawrunu sana bağışlasın inşaAllah...

Biz söyledik. Çok istiyodu kızım. hergün bana kardeş yapın diye geziyodu:) Söyledik öğrenince. ilk 3 gün hep mızmız ağladı. Siz beni sevmiyosunuz beni çok ihmal ediyosunuz diye gezdi evde.Şimdi çok iyi.Doktora kardeşimi görmeye gelcem diye tutturdu zor ikna ettik. Kızım isim bile koydu kardeşine kız olursa eylül erkek olursa alperen diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…