Kizlarrrr beni de araniza alin insallah bn de ekim annesi olurum. Benim de 20 de aylik bi oglum var 2.yi istiyoruz.insallah hayirla bebisleri aliriz bu yil :)
Kizlarrrr beni de araniza alin insallah bn de ekim annesi olurum. Benim de 20 de aylik bi oglum var 2.yi istiyoruz.insallah hayirla bebisleri aliriz bu yil :)
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bnde halsizlik ve sık tuvalet var şimdilik bakalım hayırlısı olsun inşallah akşama bi kan tahlili daha yaptırcam dua edin nolur benim için
İnşallah canım yine tek ilişki oldu .. İlk bebeğimdede hep bir aksilik oluyordu bir sene boyunca tek ilişki şansım oldu ama sonunda nasib oldu. Şimdi yine bebek istiyoruz yine aksilikler peşpeşe vve yine 3 aydır tek ilişki olıyo.
Nasip tabiki herşey ama olasılık azalıyor umut azalıyor işte ... Hamişlerden dua bekliyorum.
Yok be bende gogus hassasıyetı olmadı akıntıda olmadı hıc bısey olmadı sadece hıssettım. Lekelenmem oldu 9 gun once 7 gun kala erken gebelık testı yaptım. Insallah kızlar hayırlısı olsun
Yok be bende gogus hassasıyetı olmadı akıntıda olmadı hıc bısey olmadı sadece hıssettım. Lekelenmem oldu 9 gun once 7 gun kala erken gebelık testı yaptım. Insallah kızlar hayırlısı olsun