2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kesinlikle hakkımızda hayırlısı canim kişiyle alakalı biraz tabi . Ben 9 kg falan almıştım kilolu bi bayan değilim ondan çabuk ayaklandın dediler ..öyle canim az değildir de . Ama şartlar yolunda giderse kesinlikle normal yapilmasi taraftarıyım ben de . Sonuçta diğeri bi operasyon . Her ikisinde de olumsuz örnekler var bakarsan o yüzden sağı solu dinlemeyin diyorum . Zaten o gün geldiğinde bebeğim saglikli doğsun biran evvel göreyim diyorsun ne şekilde olursa olsun

Hadi ya banada surekli ikin dedi ebe dr bisey demedi son anda geldi zaten benim cok vardi ya 20gun oturamadim

Hahahahah yok bebeğim gitmem hastaneden çıkınca hemen yazarım ben aksi bir durum olmazsa

Canim simdiden cok dusunup kasma kendini nasil olsa ordan cikacak:)ben hic dusunmedim dua ettim allah yardim etti oyle suda oturmak bana gore degil ben ayakta yuruyerek zor durdum yatamadim bile

Canim ben cok rahattim nedense esim evdeydi njsan geldi dedim bugun doğar bana inanmadi ben dus aldim aksama dogru ciktik yolda suyum geldi zamanlama superdi sonra artcilar basladi dus hizlandiriyor iyi geldi bana onceki gun dr gittik bebek yukarda yuru dedi aksam cok yurudum son iki ay hergun yuruyun oda ise yarar

Canim simdiden cok dusunup kasma kendini nasil olsa ordan cikacak:)ben hic dusunmedim dua ettim allah yardim etti oyle suda oturmak bana gore degil ben ayakta yuruyerek zor durdum yatamadim bile
Su rahatlatiyormus canm zaten öyle deniyor sancıları hafifletiyormus. Kasmak değilde merk benmki.

Sağol canm. Arastiracagm ne iyiyse onu yapmaya calisacam inslh kendimi hazirlamayi düşünuyorum yani. Hayirlisi Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin..

Bellatrix Lestrange hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Umarım iyi haberlerle gelirsin :*

Ay kızlar bende sigorta yaptırmadığıma bin pişmanım keşke şuan yaptırabilme şansım olsa ama malesef. İnşallah hayırlısıyla bebişimi kucağıma alırsam hemen ona yaptıracağım sigorta

Kesinlikle melikessiray a katılıyorum. Kafanızda birine şartlanırsanız diğeri olmak zorunda kalınca zorlanırsınız.

Asıl zorluk çekenler kendini şartlayıp hüsrana uğrayanlar.. Bende sadece 1 gün sıkıntı çektip ertesi günü hastaneden yürüyerek çıktıp asansör yok 6 kat merdiven çıkabildim. Sütüm anında geldi.. Allahtan hayırlısını isteyin ..

Ne güzel demişsin canım. Ben iki buçuk yıl önce miyom ameliyatı oldum ve mecbur sezaryenle doğuracağım. Elimizde olan bir şey değil yani her zaman

Ne güzel demişsin canım. Ben iki buçuk yıl önce miyom ameliyatı oldum ve mecbur sezaryenle doğuracağım. Elimizde olan bir şey değil yani her zaman
SENDEMİ MİYON AMEYİTI SONUNDA GEBE KALDIN BENDE İKİ KERE KAPALI MİYON AMELİYATI SONUCU HAMİLE KALDIM CANIM

kızlar şu ikili test nasıl yapılıyor ve hangi haftada bilgisi olan var mı?
Burada 12-13. Haftada drum soyledı dıger kontrolunda yapabılırız dedı ıstersen. 35 yas ustu ve aılesınde rısk olanların daha cok tercıh ettıgı bır sey. Ben gerek gormuyorum yaptırmıcam. Oglumdada yaptırmamıstım.

isteğe bağlı bir şey mi peki canım bu?
bana da yirmi gün sonra gel bebeğe bazı testler yapacağız dedi ama ne testi anlamadım. 12. haftada tam olmayacağım 20 gün sonra ben. kafam karıştı..

kızlar şu ikili test nasıl yapılıyor ve hangi haftada bilgisi olan var mı?
11-14. Haftalarda oluyor yanlış hatırlamıyorsam
Ben gerek görmüyorum ilkinde eşimin ısrarı ile yaptırmıştım . Ense kalınlığından az çok anlaşılıyor kı aksi bi durum olsa da zaten aldırmam aldiramam

isteğe bağlı bir şey mi peki canım bu?
bana da yirmi gün sonra gel bebeğe bazı testler yapacağız dedi ama ne testi anlamadım. 12. haftada tam olmayacağım 20 gün sonra ben. kafam karıştı..
Kımse bebegıne ıstemedıgın testlerı yapamaz. Istege baglı bu ıkılı test,sonra bıde uclu varmıs. Ben hıc yaptırmadıgım ıcın bılmıyorum ki canım

ben de her şeyden emin olayım diye yaptırırım heralde. içim içimi yer yoksa düşünür dururum var mı yok mu bir şey diye.
yirmi gün sonra heralde onlar için çağırdı bakalım hayırlısı

Haklisin canm. hepsi bnm merkimdan oldu daha 7. 8. Haftada doğum konuşuyorz

ben de her şeyden emin olayım diye yaptırırım heralde. içim içimi yer yoksa düşünür dururum var mı yok mu bir şey diye.
yirmi gün sonra heralde onlar için çağırdı bakalım hayırlısı

Endişelerini çok iyi anlıyorum . Öğrenmek de ayrı bi olay tabi . gebeliğin çok basindayiz .
Tabi senin bileceğin iş canim hakkımızda ne ise hayırlı öyle olsun inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…