- 21 Eylül 2011
- 642
- 406
- 103
Kesinlikle hakkımızda hayırlısı canim kişiyle alakalı biraz tabi . Ben 9 kg falan almıştım kilolu bi bayan değilim ondan çabuk ayaklandın dediler ..öyle canim az değildir de . Ama şartlar yolunda giderse kesinlikle normal yapilmasi taraftarıyım ben de . Sonuçta diğeri bi operasyon . Her ikisinde de olumsuz örnekler var bakarsan o yüzden sağı solu dinlemeyin diyorum . Zaten o gün geldiğinde bebeğim saglikli doğsun biran evvel göreyim diyorsun ne şekilde olursa olsunValla sezaryende de gerçekten çok çabuk ayaklanılıyor gördüğüm kadarıyla. İmkan varsa normal doğum ama bebişin sağlığı söz konusu olursa tabiki sezaryen.. yeterki bebişler sağlıkla doğsun..
Hadi ya banada surekli ikin dedi ebe dr bisey demedi son anda geldi zaten benim cok vardi ya 20gun oturamadimBana doktor doğum sırasında eğer şimdi ıkınmayı kesmezsen yırtılırsın demişti o an tabi insanın kendisini tutması zor ama işte tuttum çok şükür sadece attığı kesinin dikişi var 2 tane. Doktor çok önemli o yüzden deli gibi doktor arıyorum şimdi ankarada..
Hahahahah yok bebeğim gitmem hastaneden çıkınca hemen yazarım ben aksi bir durum olmazsaDualarım senınlebendede yok bugun hıc belırtı keske boyle rahat gecse 9 ay dıye dusunuyorum benımde cuma kontrolum . Hıc tedırgın olma guzel haberlerle gel ınsallah sende mısafırlıge gıtme ama tamam mı merakta bırakma bızı
Canim simdiden cok dusunup kasma kendini nasil olsa ordan cikacak:)ben hic dusunmedim dua ettim allah yardim etti oyle suda oturmak bana gore degil ben ayakta yuruyerek zor durdum yatamadim bileGerçekten zor bir surec ya . Ck geçmiş olsun snada canm inslh böyle güzel devam eder.. sezeryan dedigm gbi hem bna hem bebeğe bakacak biri gerk oysa bebeğime bn bakmak isterm çok şükür br sorun yok simdilk son haftalarda bakicz artık durum neyi gosterir bilinmez. Allahım herkesin gönlüne göre versin... Bn normal doğum istiyorum doktorum onaylarsa epidural anestezi isteyecm açılma sonrası yok onaylamazsa da hastanede duş alirm odamda yda eve gelir otururm sıcak suya güzel geçer umarm..
Canim ben cok rahattim nedense esim evdeydi njsan geldi dedim bugun doğar bana inanmadi ben dus aldim aksama dogru ciktik yolda suyum geldi zamanlama superdi sonra artcilar basladi dus hizlandiriyor iyi geldi bana onceki gun dr gittik bebek yukarda yuru dedi aksam cok yurudum son iki ay hergun yuruyun oda ise yararHimm rahat geçmiş demk ya bn bunu muhakkak doktoruma danismaliym hic sanmıyorum ama adam normal doğum diyormuş başka brsey demiyormus bakalm yinede olmadı doktor bile değiştirirm..
Birde arkadaşlar suda doğum var ama malesf ülkemizde yaygın degl belki bizim burda hc yoktur diyorum ki acaba sancim gelince gitsem hastaneye doğum zamanı gelmişse gelsem eve sıcak suda oturup guzl br duş alip geri gitsem çok kolaylaştırıyor muş gerçi hastanede de duş. Var ama küvet vs. Yok :))))) @eserguntuncer82
Su rahatlatiyormus canm zaten öyle deniyor sancıları hafifletiyormus. Kasmak değilde merk benmki.Canim simdiden cok dusunup kasma kendini nasil olsa ordan cikacak:)ben hic dusunmedim dua ettim allah yardim etti oyle suda oturmak bana gore degil ben ayakta yuruyerek zor durdum yatamadim bile
Sağol canm. Arastiracagm ne iyiyse onu yapmaya calisacam inslh kendimi hazirlamayi düşünuyorum yani. Hayirlisi Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin..Canim ben cok rahattim nedense esim evdeydi njsan geldi dedim bugun doğar bana inanmadi ben dus aldim aksama dogru ciktik yolda suyum geldi zamanlama superdi sonra artcilar basladi dus hizlandiriyor iyi geldi bana onceki gun dr gittik bebek yukarda yuru dedi aksam cok yurudum son iki ay hergun yuruyun oda ise yarar
medical bahçelievler.. suat süphan bey, hamilelik öncesi görüştüm ben onunla iyi bir doktordu akradaşım da onda doğum yaptı. sonra hamileliğimi öğrenince sigortam da aktif değil diye nisada başladım. doktor da aşırı ilgili çok memnun kaldım. tetkikleri devlette de yaptırabilirim en kötü de, nisa evime beş dakika uzakta medical parka işten çıkıp gitmem mümkün değil hep cumartesiden cumartesiye kalır işlerim. o da kafamı karıştırdı çok.
Doğumlar konuşulmuş ne güzel Rabbim nasip etsin o günleri inşallah.. Ben gecen sene mayısda hemoroid ameliyatı oldum Allaha şükür şu an çok rahatım... Tekrarlar die normal doğum yapamıcam sanırım birde doğuştan kalp kapağı bozukluğu var kalbim sıkıştırıyor arada zor işleri yapamıyorum... Sezeryan olurum büyük ihtimalle o da sezeryan dan cıkan bir akrabamız vardı çok ağlamıstı acıdan bebeği görmek istemedi ilk an.. B Biravucmutluluk
Gerçekten zor bir surec ya . Ck geçmiş olsun snada canm inslh böyle güzel devam eder.. sezeryan dedigm gbi hem bna hem bebeğe bakacak biri gerk oysa bebeğime bn bakmak isterm çok şükür br sorun yok simdilk son haftalarda bakicz artık durum neyi gosterir bilinmez. Allahım herkesin gönlüne göre versin... Bn normal doğum istiyorum doktorum onaylarsa epidural anestezi isteyecm açılma sonrası yok onaylamazsa da hastanede duş alirm odamda yda eve gelir otururm sıcak suya güzel geçer umarm..
geçen hafta bir arkadaşım sezasyen oldu aneztesi canım. iki saat sonra tamamen ayaklandım dedi. illa ki bir sızı oluyor eğilirken ama rahattı tüm işimi yaptım duşumu aldım dedi. bazılarında çok kolay geçiyor sanırım. inşallah bizim de öyle olur.
Ooo kızlar doğumlara bile geçilmiş :)
Benimde spinal anestezi ile sezaryen olmustu . Tabi istemeyereksuyum tamamen bitmişti evden çıkarken sancı Yok açılma Yok beklemek sana ve bebeğe zararlı dedi dr um ve apar topar Sezaryene girdim . Yanlız birşey belirtmek isterim normal Doğum tabi ki de en güzeli keşke herkes normal yollara Doğum yapabilse ama tabi şartlar bazen tıkırında gitmiyor mecbur kalınıyor
Sunu belirtmek isterim herkesin doğumu kendine has lütfen rica edicem ordan burdan duyduğunuz bilgilerle kafanızda şekillendirmeyin mesela Benin sezaryen oldu ve belki normal Doğum yapsam daha zorlayacaktı bilemiyorum şükür allahım a doğduğu anı da gördüm hemen emzirdimde hiç öyle bunalımlara girmedim ertesi gün sabah hastahaneden çıktım eve geldim misafirleri ayakta karşılıyordum :)) yanı diyeceğim o kı kendinizi kasmayın herşey olacağına varıyor bol bol dua edin hakkınızda hayırlısı olsun kizcelerimm öyle de böylede çıkıyor o çocuk oradan sağlıkla gelsin yeter ki
Ne güzel demişsin canım. Ben iki buçuk yıl önce miyom ameliyatı oldum ve mecbur sezaryenle doğuracağım. Elimizde olan bir şey değil yani her zamanOoo kızlar doğumlara bile geçilmiş :)
Benimde spinal anestezi ile sezaryen olmustu . Tabi istemeyereksuyum tamamen bitmişti evden çıkarken sancı Yok açılma Yok beklemek sana ve bebeğe zararlı dedi dr um ve apar topar Sezaryene girdim . Yanlız birşey belirtmek isterim normal Doğum tabi ki de en güzeli keşke herkes normal yollara Doğum yapabilse ama tabi şartlar bazen tıkırında gitmiyor mecbur kalınıyor
Sunu belirtmek isterim herkesin doğumu kendine has lütfen rica edicem ordan burdan duyduğunuz bilgilerle kafanızda şekillendirmeyin mesela Benin sezaryen oldu ve belki normal Doğum yapsam daha zorlayacaktı bilemiyorum şükür allahım a doğduğu anı da gördüm hemen emzirdimde hiç öyle bunalımlara girmedim ertesi gün sabah hastahaneden çıktım eve geldim misafirleri ayakta karşılıyordum :)) yanı diyeceğim o kı kendinizi kasmayın herşey olacağına varıyor bol bol dua edin hakkınızda hayırlısı olsun kizcelerimm öyle de böylede çıkıyor o çocuk oradan sağlıkla gelsin yeter ki
SENDEMİ MİYON AMEYİTI SONUNDA GEBE KALDIN BENDE İKİ KERE KAPALI MİYON AMELİYATI SONUCU HAMİLE KALDIM CANIMNe güzel demişsin canım. Ben iki buçuk yıl önce miyom ameliyatı oldum ve mecbur sezaryenle doğuracağım. Elimizde olan bir şey değil yani her zaman
Burada 12-13. Haftada drum soyledı dıger kontrolunda yapabılırız dedı ıstersen. 35 yas ustu ve aılesınde rısk olanların daha cok tercıh ettıgı bır sey. Ben gerek gormuyorum yaptırmıcam. Oglumdada yaptırmamıstım.kızlar şu ikili test nasıl yapılıyor ve hangi haftada bilgisi olan var mı?
isteğe bağlı bir şey mi peki canım bu?Burada 12-13. Haftada drum soyledı dıger kontrolunda yapabılırız dedı ıstersen. 35 yas ustu ve aılesınde rısk olanların daha cok tercıh ettıgı bır sey. Ben gerek gormuyorum yaptırmıcam. Oglumdada yaptırmamıstım.
11-14. Haftalarda oluyor yanlış hatırlamıyorsamkızlar şu ikili test nasıl yapılıyor ve hangi haftada bilgisi olan var mı?
Kımse bebegıne ıstemedıgın testlerı yapamaz. Istege baglı bu ıkılı test,sonra bıde uclu varmıs. Ben hıc yaptırmadıgım ıcın bılmıyorum ki canımisteğe bağlı bir şey mi peki canım bu?
bana da yirmi gün sonra gel bebeğe bazı testler yapacağız dedi ama ne testi anlamadım. 12. haftada tam olmayacağım 20 gün sonra ben. kafam karıştı..
ben de her şeyden emin olayım diye yaptırırım heralde. içim içimi yer yoksa düşünür dururum var mı yok mu bir şey diye.11-14. Haftalarda oluyor yanlış hatırlamıyorsam
Ben gerek görmüyorum ilkinde eşimin ısrarı ile yaptırmıştım . Ense kalınlığından az çok anlaşılıyor kı aksi bi durum olsa da zaten aldırmam aldiramam
Haklisin canm.Kesinliklemelikessiray a katılıyorum. Kafanızda birine şartlanırsanız diğeri olmak zorunda kalınca zorlanırsınız.
Asıl zorluk çekenler kendini şartlayıp hüsrana uğrayanlar.. Bende sadece 1 gün sıkıntı çektip ertesi günü hastaneden yürüyerek çıktıp asansör yok 6 kat merdiven çıkabildim. Sütüm anında geldi.. Allahtan hayırlısını isteyin ..
ben de her şeyden emin olayım diye yaptırırım heralde. içim içimi yer yoksa düşünür dururum var mı yok mu bir şey diye.
yirmi gün sonra heralde onlar için çağırdı bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?