Canim bende de tam tersi.herkesin bunyesi farkli iste. Bi kere süt içtim sonra yattim gece cok fena oldum. Bende 9 gibi aksamlari ayva yiyorum ayva yedigimde bendede gecede sabahta cok şükür bikaç gündür iyi geldi. Yoksa sabahlari ise gitmeye hazırlanirken çok fena oluyorum
Banada eltm anlatmıştı duş aldığını evim hastaneye yakın olsaydı hastaneye gider bebek pozisyon olarak iyiyse geri gelir suda otururdm sancimi çeker 3 4 dakikaya düşünce geri giderdim dedi . Sen öyle yap diyor mantıklı geldi en azından durmadan masaya çık alttan dürtüklet olmaz
Banada eltm anlatmıştı duş aldığını evim hastaneye yakın olsaydı hastaneye gider bebek pozisyon olarak iyiyse geri gelir suda otururdm sancimi çeker 3 4 dakikaya düşünce geri giderdim dedi . Sen öyle yap diyor mantıklı geldi en azından durmadan masaya çık alttan dürtüklet olmaz
Canim hastane evine yakinsa trafik sikintin yoksa yap, bi arkadasimda öyle yapti dedigin gibi cok rahatlatti ama dogumu yolda basladi hastane kapisinda girmeden bebegini kucagina aldi. Dogum yaptigimi bile anlayamadim dedi o kadar kolay olmus
Canim hastane evine yakinsa trafik sikintin yoksa yap, bi arkadasimda öyle yapti dedigin gibi cok rahatlatti ama dogumu yolda basladi hastane kapisinda girmeden bebegini kucagina aldi. Dogum yaptigimi bile anlayamadim dedi o kadar kolay olmus
benimde sigortam var 1 marttan itibaren hamilelik masraflarını kullanmaya başlayacağım bende ama yaptırırken acemiymişiz sanırım limitleri çok düşükmüş çok moralim bozuldu. Limit yükseltip yenisini de yaptıramıyomuşuz sanırım Şuan gittiğim doktora gitsem mi diye düşünürken hiç gidemicem sanırım.
Günaydın kızçeler. Bugğn 16:20 sa randevum var çok heyecanlıyım. İnşallah herşey bizim için güzel olur. Hiç belirtim Yok tedirginim biraz da ne ağrı ne sızı ne şişkşnlik normal benim işte. Bana dua edin ❤
Bn 30. Haftadan sonra hazirlarm çantayı valla ne olr ne olmaz .. suan doğuma çok odaklandm ne var sanki diyen ben tirsiyorum hafiften Allah ım kolay doğumlar nasip etsn. Bide suda doğum kolay oluyor diyorlar suan en çok onu araştırıyorum..
canım çok erken bunları düşünmek için hamileliğinin tadını cıkar benim sezeryan birinci doğumum 39+6 da doğurdum oğlumu inan her anını binlerce kez yaşarım çünkü oğluma kavuştum o sezeryanla
Bize bilgi verirmisinz ? Nasıl oluyor epidural sezeryan dün br haber okudum epidural anestezi uygulanan bir kadın bitkisel hayata girmis ama sanırm ona sezeryan için verilmiş.. yada bn yanls anlamista olabilirm .
canım onda belden uyuşturma yapıyorlar ve sen genel anestezi almadığın için bebeğinin ilk ağlamasını duyuyorsun. ben genel anestezi ile sezeryan oldum psikolojim kaldırmaz benim ikinci bebişimde sezeryan olacak yine genel anestezi isterim
canım çok erken bunları düşünmek için hamileliğinin tadını cıkar benim sezeryan birinci doğumum 39+6 da doğurdum oğlumu inan her anını binlerce kez yaşarım çünkü oğluma kavuştum o sezeryanla
canım onda belden uyuşturma yapıyorlar ve sen genel anestezi almadığın için bebeğinin ilk ağlamasını duyuyorsun. ben genel anestezi ile sezeryan oldum psikolojim kaldırmaz benim ikinci bebişimde sezeryan olacak yine genel anestezi isterim
Himm . Bnm genel anestezi sansm yok uyanamiyorm malesef . Zaten yolunda giderse herşey norml doğum kararm . Sıkıntı cikarsada ki inslh çıkmaz belden olur ..
canım sen deneyimlisin sana ekstradan da sorayım :) ben şimdi özel sağlık sigortam yarın bekleme sürem dolacak bundan sonra doğum masrafları falan her şey sigortamdan kullanacağım. sigortam geçerli olana kadar nisa hastanesine gideyim sonra medical parka geçerim diye düşünüyordum. ama doktorumdan çok memnunum şuanda. diyorum ki 7. aya kadar tüm takiplerimi burda yaptırsam testler falan her şey, en son 7. ayda iki üç muayene medical parktaki doktoruma gidip son kontrollerimi yaptırıp doğumu da orda yaptırayım diyorum. sonuçta hastane kalitesi de önemli odaları ameliyathanesi anestezisti falan..
nisanın test fiyatları falan da daha uygun olduğu için limitim de rahat rahat yeter böylece bana ne dersiniz?
mantıklı mı düşünüyorum?
Benim için hastaneden daha önce geliyor doktor. D.bakırda kötü bi hastanede dogum yaptım ama doktorumu sevdim ve çok güvendim Allahın izni ile bir sıkıntı yaşamadım. Sen medikal parka bi iki muayeneye git Dr.a bak ısınabilirsen tamamen geç ama ısınamassan aynen dediğin gibi yap.. Ama bazı Dr.kar belli bi aydan sonra hasta kabul etmiyo. Ona dikkat et
Epurudural Normal doğumda var canım mesela ondada belli bir rahim açıklığına kadar sancı çekilorsun ondan sonra iğne vuruluyor ondan sonraki sancıyı hissetmiyorsun bunu yapan arkadaşlarımda oldu
2500 müş. 1800 tl ye yaptırdık. Sigortacı yaptırın bunu benim eşimde bunu kullandı falan dedi. Bizde doğum fiyatları hakkında fikrimiz hiç yoktu. 8200 çok iyiymiş.. poliçeniz nekadar toplam?
Epurudural Normal doğumda var canım mesela ondada belli bir rahim açıklığına kadar sancı çekilorsun ondan sonra iğne vuruluyor ondan sonraki sancıyı hissetmiyorsun bunu yapan arkadaşlarımda oldu
medical bahçelievler.. suat süphan bey, hamilelik öncesi görüştüm ben onunla iyi bir doktordu akradaşım da onda doğum yaptı. sonra hamileliğimi öğrenince sigortam da aktif değil diye nisada başladım. doktor da aşırı ilgili çok memnun kaldım. tetkikleri devlette de yaptırabilirim en kötü de, nisa evime beş dakika uzakta medical parka işten çıkıp gitmem mümkün değil hep cumartesiden cumartesiye kalır işlerim. o da kafamı karıştırdı çok.
2500 müş. 1800 tl ye yaptırdık. Sigortacı yaptırın bunu benim eşimde bunu kullandı falan dedi. Bizde doğum fiyatları hakkında fikrimiz hiç yoktu. 8200 çok iyiymiş.. poliçeniz nekadar toplam?