2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canim bende de var. Gece yatmadan sut iyi geliyor gibi. Bazen hafifleme oluyor sonra yine coşuyor.
Canim bende de tam tersi.herkesin bunyesi farkli iste. Bi kere süt içtim sonra yattim gece cok fena oldum. Bende 9 gibi aksamlari ayva yiyorum ayva yedigimde bendede gecede sabahta cok şükür bikaç gündür iyi geldi. Yoksa sabahlari ise gitmeye hazırlanirken çok fena oluyorum

evet bak bende duş aldım ama tamamen bilinçsizce ben temiz temiz gideyim diye duş aldım :))))
Banada eltm anlatmıştı duş aldığını evim hastaneye yakın olsaydı hastaneye gider bebek pozisyon olarak iyiyse geri gelir suda otururdm sancimi çeker 3 4 dakikaya düşünce geri giderdim dedi . Sen öyle yap diyor mantıklı geldi en azından durmadan masaya çık alttan dürtüklet olmaz

evet bak bende duş aldım ama tamamen bilinçsizce ben temiz temiz gideyim diye duş aldım :))))
Canim bi arkadasimda öyle yapti ama d
Canim hastane evine yakinsa trafik sikintin yoksa yap, bi arkadasimda öyle yapti dedigin gibi cok rahatlatti ama dogumu yolda basladi hastane kapisinda girmeden bebegini kucagina aldi. Dogum yaptigimi bile anlayamadim dedi o kadar kolay olmus

ay ne denir ki iyimi olmuş kötü mu kendileri iyise sorun yoktur :)) çok yakında değil çok uzakta normal canm yakın olan hastanede var 5 dk mesafede .

bne kadar limit var canım ve ne kadar ödüyorsun ayda?
benim doğum limitim 8200 tl ayda 260 ödüyorum 9 ay taksitli.

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz hemen haber et gelişmelerden

canım çok erken bunları düşünmek için hamileliğinin tadını cıkar
benim sezeryan birinci doğumum 39+6 da doğurdum oğlumu inan her anını binlerce kez yaşarım çünkü oğluma kavuştum o sezeryanla

Bize bilgi verirmisinz ? Nasıl oluyor epidural sezeryan dün br haber okudum epidural anestezi uygulanan bir kadın bitkisel hayata girmis ama sanırm ona sezeryan için verilmiş.. yada bn yanls anlamista olabilirm .

canım onda belden uyuşturma yapıyorlar ve sen genel anestezi almadığın için bebeğinin ilk ağlamasını duyuyorsun. ben genel anestezi ile sezeryan oldum psikolojim kaldırmaz benim ikinci bebişimde sezeryan olacak yine genel anestezi isterim

Demi ama daha kaç ay var benm odak noktası doğum. dün ağrısız doğum diye görünce bir araştırdım .. takıldı kafama. .

Himm . Bnm genel anestezi sansm yok uyanamiyorm malesef . Zaten yolunda giderse herşey norml doğum kararm . Sıkıntı cikarsada ki inslh çıkmaz belden olur ..

Benim için hastaneden daha önce geliyor doktor. D.bakırda kötü bi hastanede dogum yaptım ama doktorumu sevdim ve çok güvendim Allahın izni ile bir sıkıntı yaşamadım. Sen medikal parka bi iki muayeneye git Dr.a bak ısınabilirsen tamamen geç ama ısınamassan aynen dediğin gibi yap.. Ama bazı Dr.kar belli bi aydan sonra hasta kabul etmiyo. Ona dikkat et

Epurudural Normal doğumda var canım mesela ondada belli bir rahim açıklığına kadar sancı çekilorsun ondan sonra iğne vuruluyor ondan sonraki sancıyı hissetmiyorsun bunu yapan arkadaşlarımda oldu

bne kadar limit var canım ve ne kadar ödüyorsun ayda?
benim doğum limitim 8200 tl ayda 260 ödüyorum 9 ay taksitli.

2500 müş. 1800 tl ye yaptırdık. Sigortacı yaptırın bunu benim eşimde bunu kullandı falan dedi. Bizde doğum fiyatları hakkında fikrimiz hiç yoktu. 8200 çok iyiymiş.. poliçeniz nekadar toplam?

Epurudural Normal doğumda var canım mesela ondada belli bir rahim açıklığına kadar sancı çekilorsun ondan sonra iğne vuruluyor ondan sonraki sancıyı hissetmiyorsun bunu yapan arkadaşlarımda oldu
Onu konuşacağım doktorumla ilerleyen zamanda. Hayirlisi olsun hakkımızda..

Nisa daha cazip gözüküyor.. Ama ben kendi adıma konuşuyorum yani kendimi senin yerine koysam sanki nisaya devam ederdim..

2500 müş. 1800 tl ye yaptırdık. Sigortacı yaptırın bunu benim eşimde bunu kullandı falan dedi. Bizde doğum fiyatları hakkında fikrimiz hiç yoktu. 8200 çok iyiymiş.. poliçeniz nekadar toplam?
2400 tl ödeyeceğim şuanda. yatarak tedavilerim yüzde yüzünü karşılıyor, ayakta tüm tedavilerde de yüzde80 karşılıyor. Anadolu sigorta benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…