2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kımse bebegıne ıstemedıgın testlerı yapamaz. Istege baglı bu ıkılı test,sonra bıde uclu varmıs. Ben hıc yaptırmadıgım ıcın bılmıyorum ki canım

Peki anne karnında müdahale edilecek şeyler oluomuş o nlara ne dersin

Kızlar ben her gün hurma yiyorum hem çok sevdiğim için hem de faydalı olduğu için. Ama bugün bir yazı okudum hurma düşüğe sebep olabiliyor diye. Kasılmaları ve rahmin gevşemesine sebep oluyormuş bu yüzden doğuma yakın yenilmeli yazıyor. bilginiz var mı bir daha yemeyim bari.

Evet doğru hurma Doğuma 2 hafta kala yemeye başlıyorsun. Bir de Doğumdan sonra süt yapsın diye.

Evet doğru hurma Doğuma 2 hafta kala yemeye başlıyorsun. Bir de Doğumdan sonra süt yapsın diye.

bende gebeliğimi öğrendiğimden beri her gün aksatmadan yedim hatta bugün bile yedim ama 1 yada 2 taneden fazla yemediğim için sorun olmadı sanırım. neyse bırakayım bari yemeyi

Duydum canım asla yemeyin diye ben de

Evet doğumdan önce yeniyor.. Gerçi ben 39. haftada başladım kilo kilo yedim ama gene 40+5 te doğurdum :))))

Selam kızlar biz doktora gittik bugün kalp atışını gördük 4.6 mm 6 haftalıkmış
Size yetişemiyorum valla doğum konuşmuşsunuz ben spinal anestezi ile sezaryen oldum bebeği hemen görüyorsun o kısmı çok güzel ama bende 1 hafta kadar süren feci başağrısı yaptı bunda genel olurum

Evet hurma dedigin gibi Doğumu hızlandırıyor son zamanlar da Yeniyor bunun yanın sıra maydonoz dereotu da ilk aylarda riskli biliyorsunuzdur belki

Gozun aydın canim
Aynen bende de bas ağrısı yaptı 3-4 gün .

Evet hurma dedigin gibi Doğumu hızlandırıyor son zamanlar da Yeniyor bunun yanın sıra maydonoz dereotu da ilk aylarda riskli biliyorsunuzdur belki

evet canım onları duydum. ama hurma hala muamma benim için kaç tane yazı haber okudum. kimi doktorlar zararlı diyen doktorlara kızıyor hem bebek hem anne için çok faydalı ilk başından beri yenilmeli diyor.
Ay bilemedim ya.

Gözünaydın canım darısı başımıza inşaallah üsten mi vajinal mı muayene oldun

SENDEMİ MİYON AMEYİTI SONUNDA GEBE KALDIN BENDE İKİ KERE KAPALI MİYON AMELİYATI SONUCU HAMİLE KALDIM CANIM
Canım ameliyatin üstünden iki buçuk yıl geçti, her şey yolunda görünüyordu ama Allah nasip etmedi. Sonunda tüp bebekle hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…