2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Can'ım geldim ben. Herşey yolunda demek isterdim ama yarın sabah küretaj olacağım. Kalbi atmıyor ve kese iyice rahim ağzına yaklaşmış. Sabah 9:30 da inş hastanede olacağız.
Suldım sıldım yzdım ne yazacagımı bılememk ne zor Allah cocuguna saglık versın sansı bahtı acık olsun ınsallah dualarım senınle hayırlısıyla gıt gel bızı bırakma ama arada yaz mutlaka olurmu yarında cıkınca ıyı oldugunu soyle mutlaka

Can'ım geldim ben. Herşey yolunda demek isterdim ama yarın sabah küretaj olacağım. Kalbi atmıyor ve kese iyice rahim ağzına yaklaşmış. Sabah 9:30 da inş hastanede olacağız.
çok üzüldüm senin için ama demek ki hayırlısı böyleymiş. Yarın için dua edeceğim sana mutlaka bize haber ver durumu

Çok üzüldüm ama sen bilinçli bir annesin dediğin gibi sağlıksız bebek olabilirdi herşeyin iyisini bilen Allahtır

Ben genel anestesi oldum kendi istegimle korkuyodum cunku cok sukur hic skintim olmadi uyandim ve bebegimi yanima getirdiler..bu sezeryanimdada genel anestezi isticem insAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…