Can'ım geldim ben. Herşey yolunda demek isterdim ama yarın sabah küretaj olacağım. Kalbi atmıyor ve kese iyice rahim ağzına yaklaşmış. Sabah 9:30 da inş hastanede olacağız.
Ohhhh masallahhh hıc moral bozmak yok artık tamam mı daha ne harıkalıklar yasatacak sana annesı Allahın ıznıyle .insallah bende cuma gıtcem haber verırım
Can'ım geldim ben. Herşey yolunda demek isterdim ama yarın sabah küretaj olacağım. Kalbi atmıyor ve kese iyice rahim ağzına yaklaşmış. Sabah 9:30 da inş hastanede olacağız.
Suldım sıldım yzdım ne yazacagımı bılememk ne zor Allah cocuguna saglık versın sansı bahtı acık olsun ınsallah dualarım senınle hayırlısıyla gıt gel bızı bırakma ama arada yaz mutlaka olurmu yarında cıkınca ıyı oldugunu soyle mutlaka
epidural yaptıranların çoğunun belinde sıkıntı olduğu için istemiyorum. Çoğu kişi bel ağrısı çekiyor. İstisnalar vardır belki ağrı çekmeyen ama benim çevremde istisnasız herkes belden yakınıyor.
Ben genel anestesi oldum kendi istegimle korkuyodum cunku cok sukur hic skintim olmadi uyandim ve bebegimi yanima getirdiler..bu sezeryanimdada genel anestezi isticem insAllah..