2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ohhhh masallahhh hıc moral bozmak yok artık tamam mı daha ne harıkalıklar yasatacak sana annesı Allahın ıznıyle .insallah bende cuma gıtcem haber verırım
Canım yazmıştım,eski sayfalarda kalmış. Ekranda yanıp sönen minicik kalbini gördük çok şükür. Sen de aynı sevinci yaşa inşallah :)

Canım yazmıştım,eski sayfalarda kalmış. Ekranda yanıp sönen minicik kalbini gördük çok şükür. Sen de aynı sevinci yaşa inşallah :)
Kuzum ben okumusum bıde begenmısım yaa valla kafa kalmadı bende keyla gıbı gezıyorum bu progestanın ıcıne kesın bısey katmıslar kafa yapıo bu ılac

Kuzum ben okumusum bıde begenmısım yaa valla kafa kalmadı bende keyla gıbı gezıyorum bu progestanın ıcıne kesın bısey katmıslar kafa yapıo bu ılac
Aynen canım fena yapıyor. Ben bugün iğneyi bıraktım artık jel olarak kullanacağım. Kurtuldum şükür.
Ayy düşünmeden edemiyorum :) hamileliğimiz çok güzel zamana denk geldi. Yazın rahat rahat elbiseleri giyeriz. Bir de bana iki ay tatil var. Denizden çıkmam :) Bebişin doğacağı zaman da ne sıcak ne soğuk. Tam güzel mevsimde doğuyor :) inşallah hepimizin bebeğinin şansları da böyle güzel olur :)

Ne desem bilemedim canım inşallah sorunsuz bi şekilde atlatır toparlanırsın

çok üzüldüm senin için ama demek ki hayırlısı böyleymiş. Yarın için dua edeceğim sana mutlaka bize haber ver durumu

Çok üzüldüm ama sen bilinçli bir annesin dediğin gibi sağlıksız bebek olabilirdi herşeyin iyisini bilen Allahtır

Teşekkür ederim canlarım ben üzülmüyorum. Doğa en iyisini istiyor sağlıksız gebelikler bu şekilde sonlanıyor. Beni korkutan tek şey genel anestezi alacak olmak. Hayatımda ilk defa genel anestezi alacağım ve ilk kürtajım korkum bu. Onun haricinde iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Eğer şu an yanımda evladım olmasaydı, kahrolurdum ama o olduğu için kafama takmıyorum yarım kalan işlerim vardı onları halledeceğim. Tabi yine arada yazarım buraya ❤❤

Çok geçmiş olsun. Sağlığınız yerinde olduktan sonra yine olacaktır inşallah. Anestezide korkacak hiçbir şey yok. Ben dört kez ameliyat oldum uyanınca başım bile dönmedi. İnşallah senin bünyen de öyledir hemen atlatirsin canım

Ayyy inşallah ya. Ne bileyim ben burun ameliyatını bile lokal anestezi ile oldum. Doktor çok kısa sürecek korkma dedi bakalım

Kızlarrr epeydir gelemiyordum nasıl gidiyor hamilelik süreci? Ben bi an enerjik bi an asırı yorgun hissediyorum benim gibi değişimler yasayan varmı ? :) 3aydan önce catlaklar için ürün kullananlardan da bilgi bekliyorum. Hoscakalın

Allahım oğlunu sna bagislasn.

Bellatrix Lestrange
Canim ne denir ki . Seninde dediğin gibi böyle olması gerekiyormuş . Yarın umarım herşey yolunda giderde en acısız şekilde sonlanır ( Allah çocuğuna bağışlasın . Şimdiden geçmiş olsun .

Canım selam bende bahcelievler medical parkta emine hanıma gidiyorum. Fena gitmiyor sımdılık ama dogum masraflarını fln bilemiyorum. Arkadasımın dogum doktoruydu kendisi. Dogum fiyatları nisa da cok daha uygun diye dusunuyorum orada hangi doktora gidiyorsun memnun musun

Canım aslında bende sigorta konusunu cok arastırdım ama dogumla aynı paraya gelıyor hatta daha da pahalısıydı oyuzden vazgectim. Sımdı bahcelievler medical park a gidiyorum emine hn diye bi doktor ama cokk iyi diye referans olunan bana yakın baska doktorlarda bakmak istiyorum. Tam kendimi guvenıp teslim edeblecegım ılgılı bi doktor ıcın yıne bakınıyorum. Nisa yı bende cok iyi duydum hem muayenesi hem dogumu daha uygun. İyi bi doktor bulursam belkı bende nisaya dönebilirim

Rabbim seninle olsun..insAllah skntsz bi sekilde olur biter...bidaha boyle bise yasamazsin

Spinal nasıl oluyo .. epudural den farkı neki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…