• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canm dediğin şeye baktımda bizim kemerler çok kalın olmaz heralde bi bakar mısın netten britax römer advansafix 2
Sizin kemerlere olur ama kemerin üstündeki omzu koruyan kemerin üstüne geçirilen o kumaşın boyu çok uzun olduğu için ve o kumaşın üstüne geçirilemeyeceği için olmaz gibi duruyor. Bu klipsi o kemer koruyucunub altına takıyorsun çünkü.

o güvenlik yastığı çok bunaltıcı bişey bence ya çocuğın bedenini çok kaplıo bnm oğlan hayatta durmaz okdr sıkışık bi alan da ve terletir die düşünüyorum ama bazı ebeveynlerde masa gibi de kullanılıo seviyoruz die yazmıştı okuduğumda
Geneli sevmiyor ama alıştığında çok seviyor benim arkadaşlarımda kullanan çok ve memnun olanlar da var.uyuyuncu başlarını yaslıyorlarmış filan :)

Canim benim esimde epey arastirdi oncelikle 9-18 almani oneririm 15-36ların oturus sekli bu aydaki bebeklerimize uygun degil. Ki 15-36lar 3-12 yas olarak geciyo.

Biz britax römer aldik. Ankara babymall de bu urun ciddi indirimde 1699tl. Ayni urun diger magazalarda 2300 civari. Aldigimiz magaza dolar yukselmeden once stokladiklarini soyledi almayi dusunursen umarim fiyat yukselmemistir. Sana foto gonderiyorum ancak int siteleri guncel olmayabiliyo arayip sormani oneririm.
Eki Görüntüle 2158105
Tamam canım yarın gidip bakacağız orası aklımdaydı zaten söylediğin çok iyi oldu çok teşekkür ederim :)

Dün markette 4 üz gördük 2 erkek 2 kız market arablarına 2 şer oturmşlar herkes ağzı açık onları izledi:) dayanamyıp sordum şoka grmiş bi şekilde 4 bebek ve sdce 2 niz misiniz dye tebessüm ettiler milyarlarca kere aynı tepkilerden muhtemelen medyatik bi aile.büyük vito araçları vardı hayır eve nasıl çıkıyolar 4 bebek inanılmaz:) dedim harikalar bide babalar günü konsepti yapıp 6 sı da aynı şeyi gymiş anne de:) akşm kızımı uyutrken eşime diyorum nasıl uyuyo onlar dye bence 4 ünü bırakıyoşar ortya çok da güzel bakit geçiriyolardr kreş gbi baskasına gerek yok:)

Eki Görüntüle 2158074
Yurt dışından getirtmek mantıklı bence de gerçi döviz de aldı başını gitti ama yine de burdan ucuza gelir her türlü. Öne takılan aparat ne işe yarıyor? Bu resimdeki değil mi?
Yok canım buradaki değil, daha güvenli geldi bize
CAFBDD39-F300-4BE8-AD2F-1B9FD66F4A44.webp
Çok daha ucuza geliyor canım, aparat fotoğrafta. Benim kız yolda durmadı ana kucağında, uyumak için kaldı fakat çoğunlukla kucakta gelmek zorunda kaldık yalnız o kadar hareketliydi ki çıldıracaktım, sık sık mola vermek zorunda kaldık. Umarım koltukta durur.

Frida K Frida K benim kızda kumandaya sarinca asagidakini aldık cok seviyo ozellikle arabada oto koltugundan kalkmak istediginde acıp on koltugun boyunluguna sıkıştırıyorum ısıgı ve muzikleri dikkatini cekiyo. Kopekcigide yeni aldi ananesiyle dedesi isminide tarcin koyduk onu da cok sevdi tarcin nerde diyoruz onu ariyo kucagina aldiginda bagrina basıp sarılıyo ustundeki kalbe basmaya calisiyo
Eki Görüntüle 2158114
Köpekçiği birkaç ay önce almıştım, o zamanlar çok dikkatini çekmiyordu, şimdi de ara ara bakıyor. Çok çabuk sıkılıyor. Kapı kollarını seviyor, kapı kollarıyla oynuyor : D

Yok canım buradaki değil, daha güvenli geldi bize
Eki Görüntüle 2158228
Çok daha ucuza geliyor canım, aparat fotoğrafta. Benim kız yolda durmadı ana kucağında, uyumak için kaldı fakat çoğunlukla kucakta gelmek zorunda kaldık yalnız o kadar hareketliydi ki çıldıracaktım, sık sık mola vermek zorunda kaldık. Umarım koltukta durur.
Hmm şimdi anladım canım güvenlikli evet ama sanki bunaltır gibi çocuğu bu şekilde otururlar mı bilemedim. Bir şekilde alıştıracağız mecburen. Kucakta gidip geliyoruz bu ara içim hiç rahat değil bu konuda korkuyorum hep. Bir de oyalamak çok zor oluyor çok hareketliler ve ayrıca bu sıcakta çok terliyoruz ikimiz de uzun süre kucakta olunca.

Dün markette 4 üz gördük 2 erkek 2 kız market arablarına 2 şer oturmşlar herkes ağzı açık onları izledi:) dayanamyıp sordum şoka grmiş bi şekilde 4 bebek ve sdce 2 niz misiniz dye tebessüm ettiler milyarlarca kere aynı tepkilerden muhtemelen medyatik bi aile.büyük vito araçları vardı hayır eve nasıl çıkıyolar 4 bebek inanılmaz:) dedim harikalar bide babalar günü konsepti yapıp 6 sı da aynı şeyi gymiş anne de:) akşm kızımı uyutrken eşime diyorum nasıl uyuyo onlar dye bence 4 ünü bırakıyoşar ortya çok da güzel bakit geçiriyolardr kreş gbi baskasına gerek yok:)
Maddi durumları iyiyse bence 4 tane bakıcıları vardır onların yoksa konsept yapacak enerji olmaz valla :-)

Arkadaşlar bu arada konusu açılmışken oto koltuğu klipsi orjinal adıyla car seat chest cips hepinizin edinmesini şiddetle tavsiye ederim, bebeğinizin kemeri omzunda sıyırıp kollarını açıkta bırakmasını engelleyen bir aparat, yakında bu işleri yapabilirler, güvenlik açısından gerekli olduğunu düşünüyorum.
Evet güzel bir şeymiş almak lazım

Ayy aldiginiz oyuncaklari paylasin yaa cok tesekkurler yoksa kaliyorum oyle oyuncakcida:) bende almak istiyorum tamamen oyuncak canavari oldu .. :)

Canim bide candan oyuncakciyi biliyosundur belki genelde Butun oyuncaklarimizi ordan aldik hem uygun hem cesit bol indirimde yapiyolar bursanin en buyuk oyuncakcisi galiba
Bakayım bende oralara sağolasın canım

Frida K Frida K benim kızda kumandaya sarinca asagidakini aldık cok seviyo ozellikle arabada oto koltugundan kalkmak istediginde acıp on koltugun boyunluguna sıkıştırıyorum ısıgı ve muzikleri dikkatini cekiyo. Kopekcigide yeni aldi ananesiyle dedesi isminide tarcin koyduk onu da cok sevdi tarcin nerde diyoruz onu ariyo kucagina aldiginda bagrina basıp sarılıyo ustundeki kalbe basmaya calisiyo
Eki Görüntüle 2158114

Bizede ananesi aldı erkek olanını:) ilk zamanlar çok seviyordu dediğin gibi bir kaç kere arabada önüne koymuştum müzikleri ile susuyordu. şimdi pek ilgisini çekmiyor.sürekli yeni bir şeyler istiyor heralde :(

düşünemedi karikatürü var ya o geldi aklıma :) bn bitaneyle baş edemiyorum

Bizede ananesi aldı erkek olanını:) ilk zamanlar çok seviyordu dediğin gibi bir kaç kere arabada önüne koymuştum müzikleri ile susuyordu. şimdi pek ilgisini çekmiyor.sürekli yeni bir şeyler istiyor heralde :KK43:
Z kuşağı çocukları böyle sanırım. Bazen yetişemiyorum bile hızına. Allah sağlık, huzur versin evlatlarımıza

Hmm şimdi anladım canım güvenlikli evet ama sanki bunaltır gibi çocuğu bu şekilde otururlar mı bilemedim. Bir şekilde alıştıracağız mecburen. Kucakta gidip geliyoruz bu ara içim hiç rahat değil bu konuda korkuyorum hep. Bir de oyalamak çok zor oluyor çok hareketliler ve ayrıca bu sıcakta çok terliyoruz ikimiz de uzun süre kucakta olunca.
Olabilir canım, zaten benim için bir önemi kalmadı : (. Bizim araba isofix için uygun değil, kayınpederim bu işlerden anlıyor, koktuğu söküp birşeyler yapabilirmiş ama koltuğu bir daha yerinden oynatmayacakmışız, tak- çıkar olmayacak ve güvenirliğini de etkiler diyerek tavsiye etmedi. Aracımızı bir- iki yıl içinde değiştirmeyeceğiz , bu durumda isofixli almak hayal oldu. Sanırım elimizdeki maxi- cosi’yi kullanacağız.

Eki Görüntüle 2158114
Canım.hayirli olsun . Köpek fisher price mi

Back
X