Geçmiş olsun canım.
Amin canım inşallah :)
Canım arada böyle şeyler olabiliyor sıkma canını sen çok iyi bı annesin sakin sorgulama kendini bu konuda.daha ciddi boyutlarda bişi olursa panter kesilecegine eminim

Nolursa olsun bu hayatta hayır kelimesini kullanabilmek çok önemli.mrsela geçenlerde bebeği olan bı arkadaşımın emziğini aldı benim cadı tam ağzına götürecekti elinden aldım.arkadas benim için önemli değil soksun ağzına dedi.ben sadece hayır dedim ve bitti

tartışmaya gerek yok bazı durumlarda :))
O kadına da ayrıca sinir oldum.bi dahaki görüşmede kafasına şakayla karışık vurup naber demek isterdim !
Bu konuda tuylerim diken diken oluyor.cok kötü bı devir yaşıyoruz.hele ki dün gelen haber yıktı beni.leyla kuzucuktan haber yok hala.Rabbim evlatlarımızı korusun
Benim ufaklığın da iştahı pek etkilenmedi ama huysuzluk ve ishal yaptı canım, sen kendini gerdikçe günleriniz kötü geçer canım al bebişi çık dışarı huzursuzluk yaparken aç bir oyun havası cidden iyi geliyor ben artık öyle yapıyorum ablası oynarken onu izliyor o da oynamaya çalışıyor filan ilgisi dağılıyor çocuğun