2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Etrafa bakmak istiyorlar canım. Benimki de öyle. Tarifi zor şekillere girip emzirmeye çalışıyorum

Çok geçmiş olsun Allah koruyor bebişleriniz.sen de kanz fit bed vardı değilmi? O bana biraz yüksek geldiği için iade etmiştim ben

Burnu mu tıkalı acaba??

Kızlar sizden öğrenmiştim şu kışlık hazırlıkları.
Domates biber aldım menemen yapacağım beş altı kavanoz. Şeftaliyi kaynattım onu kavanozladım çok güzel oldu. Erik alıp onu da yapacağım. Bir de patlıcan közleyip sarımsak yağ karıştırıp saklayacağım becerebilirsem:)

Bebeklerinin
Burnu küçücük fındık kadar hiç tikanmadi daha önce ama tıkalı olsa biberonla da ara vererek içer diye düşünüyorum.
O zman biberonla çok sık içiriyosan seni emmek istemeyebilir. Biberonu bi süre hayatınızdan çıkarmayı dene geri memene dönecektir. Biberon ve emzik meme reddi yapıyo diyolar ya gerçekten doğru. Çevremde bi çok anneden gördüğüm bu.

Oh ellerine sağlık. Ben de buzluğa bezelye, fasulye, börülce ve bal kabağı attım. Fasulye ve börülceyi şoklayıp attım. Derin dondurucu almak lazım aslında.

Ay hiç aklıma gelmemişti biberon değil de emziği nerdeyse hiç birakmiyor
Teşekkürler biraz unutturayim bakalım inşallah ise yarar

Oh ellerine sağlık. Ben de buzluğa bezelye, fasulye, börülce ve bal kabağı attım. Fasulye ve börülceyi şoklayıp attım. Derin dondurucu almak lazım aslında.
Bal kabağı buzlukta özelliğini kaybetmiyor mu çorbalar için sakliyorsaniz bilemem hiç atmam ben ama kışın da bulunan bir sebze değil mi

Kızlar daha önce park yataktan düştüğünü söylemiştim yaa şimdi yine tırmanıyor nasıl önlem alabiliriz omuz hizasında kalıyor yatağa biraktigimizda parmak ucuna kalktığı zaman .. yer yatağı yaptım yastiklarla cevreledim etrafını koridora kadar karanlıkta gitmiş ertesi gün kapıyı kapattım bizim yatağa tırmanıyor duvara tırmanıyor tutunamayincada pat düşüyor Allah korusunda ciddi bişey olmasından çok korkuyorum bugün tekrar yatağına bıraktım orası birazdaha iyi diye simdi de park yatağın kenarındaki fileye basmaya çalışıyor uykudan uyanip ayakta bekliyor bizi etrafında dikkatini çeken ne varsa oraya uzanmaya çalışıyor önerilerinizi bekliyorum

İyi akşamlar kızlar. Ben de kızımı yatağında yatıramıyorum. büyüyen beşiğin yanları göğüs hizasına geliyor, beşik koruyucuya basıp aşağı atalamaya çalışıyor. Park yatağı hiç sevmezdim, başta almadım da ama en güvenlisi oymuş gerçekten. kocaman büyüyen beşik odada boşuna duruyor.

Bebislerde sinir konuşulmuş benim kızım da 2 gündür bütün nesnelerle kavga halinde. İnanılmaz sinirli. Neye sinirleniyor anlam veremiyorum. Bazen bunaltsa da çoğu zaman cok tatlı oluyor sinirli hali. Ben de oturup onun hareketlerine gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…