2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ay hiç aklıma gelmemişti biberon değil de emziği nerdeyse hiç birakmiyor
Teşekkürler biraz unutturayim bakalım inşallah ise yarar
Emzik yüzünden reddediyor olabilir aynen. Bırakınca inşallah düzelir. Arkadaşımın bebeği de aynı bu şekildeydi. Emziği bırakınca anne memesine geri döndü:)

Beşik lere takılabilen bi aparat yok mu acaba, boyu iyice yükseltici falan :?

Kızlar bu arada bi kaç gündür karatay diyetine başladım. Sütüm etkilenmedi. Kendimi daha hafif hissediyorum 2 kilo vermiş gözüküyorum hatta. Bakalım ne olacak s0nuç:))
FF herkes kilo verme derdinde bense alamıyorum ağzım hiç boş kalmıyor bebek biskuvileirni bile ben bitiriyorum sofrada bi tabak fazla yemekten utanıyorum bıraksalar bi ekmeği tek başıma yerim makarna pilav dolaşıyor kanimda

Bebişlerimiz bu aylarda 2 yaş sendromuna benzer özellikler sergilemeye başlarmış. Bu değişik huysuzlukları ondan demekki:)))

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-01-02-27-35.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 42
İnan ben de senin gibiydim doymak bilmiyordum bi türlü. Dur dedim kendime bu böyle nereye gidecek. İştahım eski haline geldi. Ama bu kendime dur demem baya bi sürdü :) eninde sonunda senin de geçecek bu, bi gün tamam diyeceksin.

Kızlar bu arada bi kaç gündür karatay diyetine başladım. Sütüm etkilenmedi. Kendimi daha hafif hissediyorum 2 kilo vermiş gözüküyorum hatta. Bakalım ne olacak s0nuç:))
bnde 68 le hamile kalmıştm doğum sonra 70.5 tum şimdi 67 ye düştüm karbonhidratları mümkün mertebe bıraktım ekmek pilav makarna tatlı kola gibi aşırı şekerli içecekler diğer herşeyi yiyorum ama diyet değil de bir nevi sağlıklı beslenme gibi ama gelgelelim ki en sevdiğim beain grubu karbonhidratlar :)

kaç kilosun ki ben sana göndereyim kilolardan :) birlikte doğum yaptığımız bir arkafaşım var o da diyetisyene gitti kilo almak için listesini gönderdi bana bn okdr yesem 100 kilo olurum her öğün de ekmek pilav makarna var gece 10 da sütlü tatlı var fşn

Bebişlerimiz bu aylarda 2 yaş sendromuna benzer özellikler sergilemeye başlarmış. Bu değişik huysuzlukları ondan demekki:)))
ya bnmki de aynı böyle bi de yalaması var ki sorma gitsin her yeri yalıyo
gidiyo kapıyı yalıo gidip alınca kıyameti kopartıo aldm ordan die 5 dk sonra bakıosun yine orda kapıyı yalıo ne istediğini net atlatabilio bazılarının taklitini yapıo süpürgeye fln vuuuvvv dio mesela bazı şeyleri parmağıyla gösterio ama hep zararlı gereksiz şeyler

Ay ben yanlış anlamışım, siz kilo alamıyomuşsunuz. Hayatımda böyle bi olay hiç başıma gelmediği için bilmiyorum :))

Ben de 64 le hamile kalmıştım doğumu 73 le tamamladım. Tam kilolar gitmeye başlamıştı ki aşırı yedim tatlı karbonhidrat vs. 72 de kaldım. BoyuM da 1.60 düşün:)) şu an 68-69 kiloyum. aynen dediğin gibi diyet değil de sağlıklı beslenmeye başladım ben de. Kendimi çok daha iyi ve enerjik hissediyorum. Amacım 55 olmak

Bizimkinde hareket olmadığı için oturduğu yerden isteklerde bulunuyo, olmayınca kıyameti koparıyı:))

Bizim park yatağın boyu baya yüksek ayağa kalksa bile yetişemiyor. Chicco lullababy.

ben nisanda baslamistim. 18 kilo verdim. 4 ay oldu... cok kolay olmadi cunku ben durmadan tikinan biriyim. 90 la dogum yaptim 80 e dustum sonra sut olsun yag olsun bal olsun diye diye 87 ye ciktim. vel hasili simdi 67 yim.. bi 7 kilocuk daha gitse ne iyi olur :)))

55 im suan boyum 1.58 ama açlıktan ölmüş gibi bi görüntüm var iki doğumdan kalan iki kilo o da göbeğim heralde.
Yanaklarim sırt kaburgalarim falan kemiklerim belli oluyor resmen kizlarimin bile ısıracak daha çok yeri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…