2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar oğlum birkaç gündür çok sinirli, elinden bir şey alınca çığlık atıyor, azarlar gibi homurduyor. biz mi birseyi yanlış yapiyoruz?böyle agresif bir karakteri olmasından korkuyorum
bu aralar bnmkide öyle ergen gibi :)
istediğini yapmayınca ağlıo vızıe vızır söylenip duruo

bu aralar bnmkide öyle ergen gibi :)
istediğini yapmayınca ağlıo vızıe vızır söylenip duruo
bi anlam veremiyorum, öyle sinirleniyor ki... elinden birşey alamıyorum. bir de oğlumun burnunda kıl var,çok erken değil mi? doğduğunda da alnı, kulakları, sırtı tuyluydu ama döküldü. dikkatli bakınca içinde belli oluyor

Benim oğlum 2-3 saatte bir gecede 3-4 defa uyanıyor ama dediğin gibi bünye alışıyor sanırım yakınmıyorum bende artık :)))

kızlar oğlum birkaç gündür çok sinirli, elinden bir şey alınca çığlık atıyor, azarlar gibi homurduyor. biz mi birseyi yanlış yapiyoruz?böyle agresif bir karakteri olmasından korkuyorum
canım benim oğlum şuan böyle, kızımı görsen daha felaket. O resmen tepiniyor yere yatıp :))) kendini kasıyor, ellerini yumruk yapıp sallıyor..bende gülüyorum o öyle yapınca çok tatlı oluyor çünkü. Birde kızım gece neredeyse hiç uyumuyor ya, kocaman yatakta gözleri kapalı tepinip duruyor. En son daracık hamağına götürüyorum orada 2 saat uyanmadan yatıyor. Sallandığı için mi anlamadım.

Sinirliler hepsi:) Benimki hayır demeyi öğrendi. Sanırım pekiştiriyor ya da ciddi ciddi istemiyor. Elini açıp biri çağırdığında gitmek istemiyorsa kafa sallayarak hayır diyor istiyorsa elini uzatıyor. Uyumak istemediğinde hayır. O tarafa gitmek istemediğinde hayır gitmek istediği yönü eliyle gösteriyor. Yemek yemek istemediğinde zaten hayır diyordu bayadır. Bu ara herşey hayır:)))

ayy maşallah çok tatlı, benim kızda baya konuşuyor maşallah. Diyorum abla nerede oda diyor nerede?? ben ne yaparsam yapıyor, kumanda nerede diyorum koltuğun altına bakıyor :))) Bir anne demedi Oğlumda daha bir şey yok, ama artık oda yavaştan hareket etmeye başladı..
Bu arada bdv okudum içim daraldı, bir de benim sorunlarım var sanıyordum. Benimki deve de kulak okuduklarımın yanında

Benimki de anneye ilişkin birşey bilmiyor. Baba dede dayı saat ışık nerde desen buluyor. Hatta babasının fotoğrafını gösterince öpüyor ama anne nerde diyorlar yok. Hep biz öğretiyoruz ya o yüzden anne ikinci planda kalıyor. Her çocuk farklı gerçekten ikizler bile farkediyor :)
Bazen sıkılıyorum bir derdim yok belki ufak tefek ama paylaşımda bulunabileceğim kişiler azaldı herkes işte güçte. Bdv okumak ya da yardımcı olmak iyi geliyor bazen.

Oh ne güzel biz yanmaya devam.
Bugün dondurma yemeye gittik, güya kızımı undan sakınırken 2 tane külah yedi :/ löp löp götürdü valla inşallah bi zararı olmaz ya
Oralar zor serinler cnm Allah yardmcnz olsun yapış yapış oluyosun orda heran.boşver nadiren kaçamak olur öyle mutlu olmştur eminim kıtır kıtır yiyince:)

Kızlar sizin ekim bebekleriniz de iştahsızlık yapıyor mu benim kızım bu aralar memeyi reddediyor hep gece ediyor doğru düzgün o zaman da ben uykulu olduğum için çok gönüllü olmuyorum..
Memeyi alıyor nefes almak için ilk bırakınca bi daha istemiyor biberona sagip verince hiç bırakmadan bitiriyor aç tok mevzusu değil yani.. ( kokum hoşuna gitmez belki diyorum sık sık duş alıyorum ama farketmiyor kaç gündür sinirleniyorum da memeyi reddedince kabızlık çekiyordu geçti hala ayni)
;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…