2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Nerdesiniz millet? Ankara kışı yaşıyo şuan oh be serinledik
Benim minnoşun üst dişler de patladı onun huysuzluk krizleriyle uğraşıyorum 2 gündür. mercimek_16 in oğlu gibi üst dişler şişti ve 2 gün içinde patladı. Gece gündüz uyku yok, ağlayıp ağlayıp bana yapışıyor kızım. Allah’tan hava serinledi de biraz kendime geldim. Ne zaman geçecek bu dönem çok bunaldım valla :-/

Oh oh maşallah hızlı bir giriş yapmışsın ellerine sağlık

Ayy senin miniğe maşallah ya çok cevval olacak galiba canım bence karyolaya geçiş yapsanız iyi olabilir. Daha derin oluyor ben de sen söyleyince korkup korkuluklarını en uzun seviyeye getirdim. Ordan tırmanıp çıkması imkansız. Ayaktayken de boyunu aşıyor çünkü.

Normal ahşap yatağa geçseniz? En azından file riski yok.

Karyola derken ahşap besikler mi canim sizinki nasıl rica etsem foto yukleyebilirmisin park yatağa korkuluk bulamadım yerde hiçbiyer bulamazsa düz duvara tırmanmaya çalışıyor ne yapacağımı şaşırdım

Normal ahşap yatağa geçseniz? En azından file riski yok.

Onda kafasını carparmi acaba benimki oturmayi bilmiyor ayaktaysa yorulduğu zaman iki elini bırakıyor hoop popo üstü kafa nereye carparsa bide onlar nasıl oluyor daha mi derin ayy şaşırdık kaldık gece boyu biz birakiyoz o tekrar ayağa kalkmış tırmanıyor

ayy ben tek çocukla huniyi taktım iki cocuklu arkadaşlar Allah yardımcınız olsun

Ay çok komik çok tatlı :))) benimki cok temkinli oturuyor. Yerde duran mindere yavasca uzaniyor, elini koyunca poposunu da yavasca yere koyuyor:)) jenny de söylemiş ya, ahşap karyola bildiğin, parmaklıklarini da en yükseğe getirirsin boyunu bile aşar. Kenarlara da koruyucu minder mi neyse ondan takarsin kafasını çarpmaz

Yaaaa nasıl tırmanmış benim oğlum ayağa kalksa bile kafası park yatağı geçmiyor

Bilmiyom canim hiçbirşey bulamazsa biraz öncede yazdım düz duvara tırmanmaya çalışıyor
Bizim park yatağın boyu baya yüksek ayağa kalksa bile yetişemiyor. Chicco lullababy.

Canim su an yattığı yatak çok ince park yatağın icinde de oğlumun omuz hizasına geliyor parmak ucunda 75 cm boyu oğlumun .. Prego yummy kullanıyoruz bizde..

67 ile hamile kaldım, 85le doğuma gittim. 75le çıktım, şu an 56 kiloyum :)
Sen de mi verdin en son bi zmnlar 70 e düştüm fln diyodun bombasınız kızlar PaytiPo ve seni kutluyorum gaza geldim şuan çok fena 68 de takılı kaldm ama dikkat etmiyorum bu böyle olmucak 1 ayda en az 5 vermem şart okul açılmadan.dün bi çıktım 62 geldm tabi ihtiml vermiyorum 2 günde düşceğime tartının pili zayıflamiş ben diil:)) olsun onu görmekte çk tatlıydı:)

Oyy oyy 1 hfta sonra brz daa rahatlrsınız dişlerin çıktgı günlerde sıkıntılı oluyo hayırlı olsun.sbh tam gaz sıcak ve nemli basladık bakalım:)

Evet 5 aydır diyet yapıyorum. Biraz dikkat etsen verirsin canım ya. Kız 68 nerde 62 nerde. Doğrudur belki:)

günaydın kızlar, bende dün eve gittim kızın yine ateş olmuş 39 ikiz kez şurup verdim. Eli sürekli ağzında diş mi bu çocuğu bu kadar etkiliyor bilmiyorum. oğlum çok rahat çıkardı ona göre. Şuan için bir belirti yok ama diş olabilir mi sizce? sabah ateş yoktu, inş çıkmaz. Bu sefer kaç günde sürse evde kendim çare bakacağım. Antibiyotik istemiyorum yine. belki vermezsem bünye sağlamlaşır bu kez

bnm bıyum 168 hedef 58 :) olabilirsem tabi evlendiğimde 53tüm ne de güzeldim

Yaaaa nasıl tırmanmış benim oğlum ayağa kalksa bile kafası park yatağı geçmiyor
biz kanz almadk ama bnm sıpa park yatağın kenarlarını koltuk altına alıp tırmanmaya çalışıo koltuklarada tırmanmaya çalışıo koltukta ayakta koydupunda yaslandığımız yere çok rahat tırmanıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…