Benim minnoşun üst dişler de patladı onun huysuzluk krizleriyle uğraşıyorum 2 gündür. mercimek_16
in oğlu gibi üst dişler şişti ve 2 gün içinde patladı. Gece gündüz uyku yok, ağlayıp ağlayıp bana yapışıyor kızım. Allah’tan hava serinledi de biraz kendime geldim. Ne zaman geçecek bu dönem çok bunaldım valla :-/
Oh ne güzel biz yanmaya devam.
Bugün dondurma yemeye gittik, güya kızımı undan sakınırken 2 tane külah yedi :/ löp löp götürdü valla inşallah bi zararı olmaz ya
Kızlar sizden öğrenmiştim şu kışlık hazırlıkları.
Domates biber aldım menemen yapacağım beş altı kavanoz. Şeftaliyi kaynattım onu kavanozladım çok güzel oldu. Erik alıp onu da yapacağım. Bir de patlıcan közleyip sarımsak yağ karıştırıp saklayacağım becerebilirsem:)
Kızlar daha önce park yataktan düştüğünü söylemiştim yaa şimdi yine tırmanıyor nasıl önlem alabiliriz omuz hizasında kalıyor yatağa biraktigimizda parmak ucuna kalktığı zaman .. yer yatağı yaptım yastiklarla cevreledim etrafını koridora kadar karanlıkta gitmiş ertesi gün kapıyı kapattım bizim yatağa tırmanıyor duvara tırmanıyor tutunamayincada pat düşüyor Allah korusunda ciddi bişey olmasından çok korkuyorum bugün tekrar yatağına bıraktım orası birazdaha iyi diye simdi de park yatağın kenarındaki fileye basmaya çalışıyor uykudan uyanip ayakta bekliyor bizi etrafında dikkatini çeken ne varsa oraya uzanmaya çalışıyor önerilerinizi bekliyorum
Ayy senin miniğe maşallah ya çok cevval olacak galiba canım bence karyolaya geçiş yapsanız iyi olabilir. Daha derin oluyor ben de sen söyleyince korkup korkuluklarını en uzun seviyeye getirdim. Ordan tırmanıp çıkması imkansız. Ayaktayken de boyunu aşıyor çünkü.
Kızlar bu arada bi kaç gündür karatay diyetine başladım. Sütüm etkilenmedi. Kendimi daha hafif hissediyorum 2 kilo vermiş gözüküyorum hatta. Bakalım ne olacak s0nuç:))
Kızlar daha önce park yataktan düştüğünü söylemiştim yaa şimdi yine tırmanıyor nasıl önlem alabiliriz omuz hizasında kalıyor yatağa biraktigimizda parmak ucuna kalktığı zaman .. yer yatağı yaptım yastiklarla cevreledim etrafını koridora kadar karanlıkta gitmiş ertesi gün kapıyı kapattım bizim yatağa tırmanıyor duvara tırmanıyor tutunamayincada pat düşüyor Allah korusunda ciddi bişey olmasından çok korkuyorum bugün tekrar yatağına bıraktım orası birazdaha iyi diye simdi de park yatağın kenarındaki fileye basmaya çalışıyor uykudan uyanip ayakta bekliyor bizi etrafında dikkatini çeken ne varsa oraya uzanmaya çalışıyor önerilerinizi bekliyorum
Ayy senin miniğe maşallah ya çok cevval olacak galiba canım bence karyolaya geçiş yapsanız iyi olabilir. Daha derin oluyor ben de sen söyleyince korkup korkuluklarını en uzun seviyeye getirdim. Ordan tırmanıp çıkması imkansız. Ayaktayken de boyunu aşıyor çünkü.
Karyola derken ahşap besikler mi canim sizinki nasıl rica etsem foto yukleyebilirmisin park yatağa korkuluk bulamadım yerde hiçbiyer bulamazsa düz duvara tırmanmaya çalışıyor ne yapacağımı şaşırdım
Onda kafasını carparmi acaba benimki oturmayi bilmiyor ayaktaysa yorulduğu zaman iki elini bırakıyor hoop popo üstü kafa nereye carparsa bide onlar nasıl oluyor daha mi derin ayy şaşırdık kaldık gece boyu biz birakiyoz o tekrar ayağa kalkmış tırmanıyor
ayy ben tek çocukla huniyi taktım iki cocuklu arkadaşlar Allah yardımcınız olsun
Onda kafasını carparmi acaba benimki oturmayi bilmiyor ayaktaysa yorulduğu zaman iki elini bırakıyor hoop popo üstü kafa nereye carparsa bide onlar nasıl oluyor daha mi derin ayy şaşırdık kaldık gece boyu biz birakiyoz o tekrar ayağa kalkmış tırmanıyor
ayy ben tek çocukla huniyi taktım iki cocuklu arkadaşlar Allah yardımcınız olsun
Ay çok komik çok tatlı :))) benimki cok temkinli oturuyor. Yerde duran mindere yavasca uzaniyor, elini koyunca poposunu da yavasca yere koyuyor:)) jenny de söylemiş ya, ahşap karyola bildiğin, parmaklıklarini da en yükseğe getirirsin boyunu bile aşar. Kenarlara da koruyucu minder mi neyse ondan takarsin kafasını çarpmaz
Canim su an yattığı yatak çok ince park yatağın icinde de oğlumun omuz hizasına geliyor parmak ucunda 75 cm boyu oğlumun .. Prego yummy kullanıyoruz bizde..
Sen de mi verdin en son bi zmnlar 70 e düştüm fln diyodun bombasınız kızlar PaytiPo
ve seni kutluyorum gaza geldim şuan çok fena 68 de takılı kaldm ama dikkat etmiyorum bu böyle olmucak 1 ayda en az 5 vermem şart okul açılmadan.dün bi çıktım 62 geldm tabi ihtiml vermiyorum 2 günde düşceğime tartının pili zayıflamiş ben diil:)) olsun onu görmekte çk tatlıydı:)
Benim minnoşun üst dişler de patladı onun huysuzluk krizleriyle uğraşıyorum 2 gündür. mercimek_16
in oğlu gibi üst dişler şişti ve 2 gün içinde patladı. Gece gündüz uyku yok, ağlayıp ağlayıp bana yapışıyor kızım. Allah’tan hava serinledi de biraz kendime geldim. Ne zaman geçecek bu dönem çok bunaldım valla :-/
Sen de mi verdin en son bi zmnlar 70 e düştüm fln diyodun bombasınız kızlar PaytiPo
ve seni kutluyorum gaza geldim şuan çok fena 68 de takılı kaldm ama dikkat etmiyorum bu böyle olmucak 1 ayda en az 5 vermem şart okul açılmadan.dün bi çıktım 62 geldm tabi ihtiml vermiyorum 2 günde düşceğime tartının pili zayıflamiş ben diil:)) olsun onu görmekte çk tatlıydı:)
günaydın kızlar, bende dün eve gittim kızın yine ateş olmuş 39 ikiz kez şurup verdim. Eli sürekli ağzında diş mi bu çocuğu bu kadar etkiliyor bilmiyorum. oğlum çok rahat çıkardı ona göre. Şuan için bir belirti yok ama diş olabilir mi sizce? sabah ateş yoktu, inş çıkmaz. Bu sefer kaç günde sürse evde kendim çare bakacağım. Antibiyotik istemiyorum yine. belki vermezsem bünye sağlamlaşır bu kez
Ben de 64 le hamile kalmıştım doğumu 73 le tamamladım. Tam kilolar gitmeye başlamıştı ki aşırı yedim tatlı karbonhidrat vs. 72 de kaldım. BoyuM da 1.60 düşün:)) şu an 68-69 kiloyum. aynen dediğin gibi diyet değil de sağlıklı beslenmeye başladım ben de. Kendimi çok daha iyi ve enerjik hissediyorum. Amacım 55 olmak
biz kanz almadk ama bnm sıpa park yatağın kenarlarını koltuk altına alıp tırmanmaya çalışıo koltuklarada tırmanmaya çalışıo koltukta ayakta koydupunda yaslandığımız yere çok rahat tırmanıo
55 im suan boyum 1.58 ama açlıktan ölmüş gibi bi görüntüm var iki doğumdan kalan iki kilo o da göbeğim heralde.
Yanaklarim sırt kaburgalarim falan kemiklerim belli oluyor resmen kizlarimin bile ısıracak daha çok yeri var.