2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
çok geçmiş olsun canım. ne kadar korusak,dikkat etsek de düşe kalka büyüyecekler. biz de dün banyo yaparken kaza geçirdik. dondururken basını musluga vurdum gözünün üstü şişti, kızardı...

Sağol canım. hay allah ya, allah koruyor gerçekten daha kötü sonuclar olabilirdi hepimizde. ben de kapı pervazina vurmuştum kafasını. sana da çok geçmiş olsun..

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım , oluyor böyle şeyler artık çok hareketlendiler banyo yaptırmak da ayrı bir macera oldu

Çok sağol canım ..

Kuzum yaa kıyamam ona inşallah geçer bir an önce. Bağırsak düzenleyici toz şase ismi ne reflor filan mı?
İsmine bakamadım canım reçetede esimde kalmış arabada akşam bakayım ismine ..amin canım bugün iyiyiz sukur :)

çok geçmiş olsun canım. sanırım o toz kaybedilen mineraller için veriliyor zararlı bir şey değil.biz günde yarım enterogermina kullanmıştık
İsmini ve içeriğini bilmiyorum canım bı bakayım ona göre kullanırım çok sağol ..

Aminnn canım inşallah.aksam bakicam bakalım neyin nesi yada şimdi arar öğrenirim ilaç mı takviye mi.ona göre kullanırım canım çok sağol :*

Oyyy kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın.
Sizede çok geçmiş olsun canım.gorunmez kazalar oluyor arada napalim

Çok geçmiş olsun tekrar. Bend e sürekli eşime diyorum bebek çok stresli iş diye. Sn içinde bişey karıştırıyorlar ben böyle zor olduğunu bilmiyordum. Ben de sabah mutfakta etrafı topluyorum bizimkide yerde mızırdanıyor bende eline metal bir çay kutusu verdim içini kontrol ettim boş . Bir baktım ağzında bişey geveliyor. Çıkar bakayım dedim küçük mıknatıs parçası. Ben şok oldum .nerden gelmiş nasıl yapışmış oraya aklıma gelmez yani. Allah hepimizin yavrularını korusun sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin

Tamam çok sağol :)

Çok geçmiş olsun dişten olabilir

Aynen dolar fa euro da aldı başını gitti paramizin değeri düştü

Çok geçmiş olsun canım biraz önce bende yazmıştım sn de bir şeyler karıştırıyorlar . Bir anlık bişey ne kadar dikkat etsende onlar bişey yapıyorlar bişey buluyorlar

Sanada çok geçmiş olsun dediğin gibi bende sürekli düşe kalka büyüyecek öğrenecek diyorum ama allah büyük kazalardan korusun yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…