çok geçmiş olsun canım. ne kadar korusak,dikkat etsek de düşe kalka büyüyecekler. biz de dün banyo yaparken kaza geçirdik. dondururken basını musluga vurdumbenim kızım da yataktan düşenler kervanına katıldı oleyy eksik kalmadık :)) gözümün önündeydi, dibimdeydi hem de. almaması gereken bişeye uzandı, önünden kaçırayım derken yatağın kenarına gelmiş farketmedim aşağı düştü. Yatakla duvar arasına. Allah'tan popo üstü düştü ve kafasının arkasını son anda vurdu da ucuz atlattı. Yoksa burnunu kafasını falan kırabilirdi.
Sonra da salondaydi, ben de mutfakta. Düşme ve ağlama sesi geldi. Gittim baktım dudağını patlatmış kanıyor.
Sonra bidaha düştü . Güzel geçiyor günümüz yani baya atraksiyonlu.
Sağol canım. hay allah ya, allah koruyor gerçekten daha kötü sonuclar olabilirdi hepimizde. ben de kapı pervazina vurmuştum kafasını. sana da çok geçmiş olsun..çok geçmiş olsun canım. ne kadar korusak,dikkat etsek de düşe kalka büyüyecekler. biz de dün banyo yaparken kaza geçirdik. dondururken basını musluga vurdumgözünün üstü şişti, kızardı...
Çocukluğumuzun süper kahramanıBu arada profil resmin çoooook hoşuma gitti ay savaşçısına bayılırımmmm
Çok sıkılmışsındır canım ya, keşke anneni de alıp ufak bir kaçamak yapabilseniz yakın yerlerden birineEve gelince de gezmeyi özlersin. Tadını çıkarmaya bak. Mesela ben 3 aydır yeşillik veya deniz yüzü yüzü gormedim. Tek gezme markete gitmek.
Geçmiş olsun canımbenim kızım da yataktan düşenler kervanına katıldı oleyy eksik kalmadık :)) gözümün önündeydi, dibimdeydi hem de. almaması gereken bişeye uzandı, önünden kaçırayım derken yatağın kenarına gelmiş farketmedim aşağı düştü. Yatakla duvar arasına. Allah'tan popo üstü düştü ve kafasının arkasını son anda vurdu da ucuz atlattı. Yoksa burnunu kafasını falan kırabilirdi.
Sonra da salondaydi, ben de mutfakta. Düşme ve ağlama sesi geldi. Gittim baktım dudağını patlatmış kanıyor.
Geçmiş olsun canım , oluyor böyle şeyler artık çok hareketlendiler banyo yaptırmak da ayrı bir macera olduçok geçmiş olsun canım. ne kadar korusak,dikkat etsek de düşe kalka büyüyecekler. biz de dün banyo yaparken kaza geçirdik. dondururken basını musluga vurdumgözünün üstü şişti, kızardı...
Çok sağol canım ..Eowynn_arwn Çok geçmiş olsun canım @Frida K Hoşgeldin canım :) @Deniziminannesi İyi tatiller sorunsuz yolculuklar inşallah.. Kızlar bizde köye geldik fındık toplamaya, göçmen kuş gibi olduk evimi özledim..
İsmine bakamadım canım reçetede esimde kalmış arabada akşam bakayım ismine ..amin canım bugün iyiyiz sukur :)Kuzum yaa kıyamam ona inşallah geçer bir an önce. Bağırsak düzenleyici toz şase ismi ne reflor filan mı?
İsmini ve içeriğini bilmiyorum canım bı bakayım ona göre kullanırım çok sağol ..çok geçmiş olsun canım. sanırım o toz kaybedilen mineraller için veriliyor zararlı bir şey değil.biz günde yarım enterogermina kullanmıştık
Aminnn canım inşallah.aksam bakicam bakalım neyin nesi yada şimdi arar öğrenirim ilaç mı takviye mi.ona göre kullanırım canım çok sağol :*Canım çok geçmiş olsun inşaallah tekrarı olmasın kanda birşey çıkmadığına göre viral enfeksiyon geçiriyor hiçbir ilaç fayda etmez doktor probiyotik verdi herhalde canım şayet şase probiyotik gıda takviyesi ise verebilirsin bence iyi gelir bebeğe.
Oyyy kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun canımbenim kızım da yataktan düşenler kervanına katıldı oleyy eksik kalmadık :)) gözümün önündeydi, dibimdeydi hem de. almaması gereken bişeye uzandı, önünden kaçırayım derken yatağın kenarına gelmiş farketmedim aşağı düştü. Yatakla duvar arasına. Allah'tan popo üstü düştü ve kafasının arkasını son anda vurdu da ucuz atlattı. Yoksa burnunu kafasını falan kırabilirdi.
Sizede çok geçmiş olsun canım.gorunmez kazalar oluyor arada napalimçok geçmiş olsun canım. ne kadar korusak,dikkat etsek de düşe kalka büyüyecekler. biz de dün banyo yaparken kaza geçirdik. dondururken basını musluga vurdumgözünün üstü şişti, kızardı...
Probiyotik canım, bebeğin kakası kötüyken gastroentroloji vermişti bizeKizlar ilacın adı bakso şase..
Biliyor musunuz bu ilacı ?
Akıtma hiç yapmıyor bayadır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Aslında büyüdüler bardağa geçiş yapabiliriz. Ben de pipete geceyim önce . Suluk disardayken kolaylık oluyor
canım odaya bir girdim oğlum yutkunuyordu sanki, elimi ağzına soktum bir şey yok. Yere bir baktım 3 pil olması gerekirken 1 tane var. Tabi ben sapıttım, çığlık atmaya başladım. bebeklerde korktu. Hemen eşimi aradım çabuk gel diye..Sonrası malum..Rabbim kimseye yaşatmasın. Şuanda o kadar şükrediyorum ki iyi ki yutabilmiş diye
Ben de kullanıyorum çok memnunum ancak kızım dişleri çıktığından beri ısıra ısıra ağzını patlatmaya başladı sürekli. Neyse ki sadece ucunu da satmaya başlamışlar eğer alırsan bir kaç tane de ekstra uç almanı tavsiye ederimBir de bebedor marka suluk da aldım onu da sevdi kızım ikisinden de içiyor onu da deneyebilirsin.
Pipetle içmeyi nasıl öğretebiliriz acaba?
Kızlar dün gece tam yattım bi koku baktım Arven kaka yapmış ..ishalarka arkaya 4 kez bez değiştim.sonra geçti dedik tam yattık ağız dolusu kustu bide boğulma yaşadık yatarken kustugu için.gece duşa soktum vs.sonra atesimiz çıktı sabahı sabah ettik.surup içmiyor fitil verdim.biseyde yemiyor.ama su içiyor Allah'tan..şimdi ateşi düştü uyudu kuzum.dis mi yapıyor ki
Kızlar bu dolar euro altın ne oldu öyle. Ben daha bir yıldan fazla ücretsizde olacağım. Şimdiden stres yaptım. Benim tayin de olduğu için başlama imkanım pek yok(kırsal bir yer ve bakıcı vs uğraşmak istemiyorum hiç tanımadığım yerde) imkanım olsaydı başlardım. Bakıcı arayanlara kolay gelsin.
benim kızım da yataktan düşenler kervanına katıldı oleyy eksik kalmadık :)) gözümün önündeydi, dibimdeydi hem de. almaması gereken bişeye uzandı, önünden kaçırayım derken yatağın kenarına gelmiş farketmedim aşağı düştü. Yatakla duvar arasına. Allah'tan popo üstü düştü ve kafasının arkasını son anda vurdu da ucuz atlattı. Yoksa burnunu kafasını falan kırabilirdi.
çok geçmiş olsun canım. ne kadar korusak,dikkat etsek de düşe kalka büyüyecekler. biz de dün banyo yaparken kaza geçirdik. dondururken basını musluga vurdumgözünün üstü şişti, kızardı...
Süpermiş ben de izleyeyimBen you tube dan video izlemişti öyle öğretim. Hafif çekiyorsun geri gitmemesi için kamışı alttan tutuyorsun bebeğim ağzına veriyorsun öyle öyle mantığı anlıyor ve. ÇEkiyor
bende bayılırım kuzenlerle hepimizin bi karakteri vardı bnm ki ise makoto idi :)Çocukluğumuzun süper kahramanıbütün bölümlerini indirip belleğe atmıştım zamanında
Aynen :) ünv yıllarımda bile defalarca izlemişliğim var hatta kızlarıma da izleticem :))Çocukluğumuzun süper kahramanıbütün bölümlerini indirip belleğe atmıştım zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?