bende geçenlerde denedim pipete çekince emiyomuş gibi cukcuk içio ama pipeti suya daldırınca hiç içmio biraz vakit lazm uğraşmayaSüpermiş ben de izleyeyim
benim kızım da yataktan düşenler kervanına katıldı oleyy eksik kalmadık :)) gözümün önündeydi, dibimdeydi hem de. almaması gereken bişeye uzandı, önünden kaçırayım derken yatağın kenarına gelmiş farketmedim aşağı düştü. Yatakla duvar arasına. Allah'tan popo üstü düştü ve kafasının arkasını son anda vurdu da ucuz atlattı. Yoksa burnunu kafasını falan kırabilirdi.
Sonra da salondaydi, ben de mutfakta. Düşme ve ağlama sesi geldi. Gittim baktım dudağını patlatmış kanıyor.
Sonra bidaha düştü . Güzel geçiyor günümüz yani baya atraksiyonlu.
çok geçmiş olsun canım. ne kadar korusak,dikkat etsek de düşe kalka büyüyecekler. biz de dün banyo yaparken kaza geçirdik. dondururken basını musluga vurdumgözünün üstü şişti, kızardı...
Canım mercimek in dediği gibi probiyotik verebilirsin bence de bebeğe. Şimdi nasıl oldu?Kizlar ilacın adı bakso şase..
Biliyor musunuz bu ilacı ?
Benim de minako :)))bende bayılırım kuzenlerle hepimizin bi karakteri vardı bnm ki ise makoto idi :)
bende bayılırım kuzenlerle hepimizin bi karakteri vardı bnm ki ise makoto idi :)
Aynen :) ünv yıllarımda bile defalarca izlemişliğim var hatta kızlarıma da izleticem :))
Ben de Rei :))))Benim de minako :)))
Geçmiş olsun canım Allah korumuş kuzucuğu. Biz de hemen hemen hergün düşüyoruz artık ağlayınca panik olmamaya başladım ağlama annecim geçer diyorumbenim kızım da yataktan düşenler kervanına katıldı oleyy eksik kalmadık :)) gözümün önündeydi, dibimdeydi hem de. almaması gereken bişeye uzandı, önünden kaçırayım derken yatağın kenarına gelmiş farketmedim aşağı düştü. Yatakla duvar arasına. Allah'tan popo üstü düştü ve kafasının arkasını son anda vurdu da ucuz atlattı. Yoksa burnunu kafasını falan kırabilirdi.
Sonra da salondaydi, ben de mutfakta. Düşme ve ağlama sesi geldi. Gittim baktım dudağını patlatmış kanıyor.
Sonra bidaha düştü . Güzel geçiyor günümüz yani baya atraksiyonlu.
Canım yolculuk iyi geçti bir sorun yaşamadık genelde uyudu bebek bir ara huysuzlandı onda da Susurluk da mola verdik çocukları doyurduk arabaya geçince uyudu tekrar şükür sağ salim geldik.En güzeli bence de anı yaşamak ama ben de beceremeyenlerdenim malesefgitmesen de yorulacaksın gitsen de en iyisi gitmek en azından bir değişiklik olur yolculuk nasıl geçiyor acaba?
Sağol canım çok teşekkürler :) Tatilin ilk ayağını hallettik yolda sorunsuz geldik şükür.Eowynn_arwn Çok geçmiş olsun canım @Frida K Hoşgeldin canım :) Deniziminannesi İyi tatiller sorunsuz yolculuklar inşallah.. Kızlar bizde köye geldik fındık toplamaya, göçmen kuş gibi olduk evimi özledim..
Tmm canım sağolasın ..Probiyotik canım, bebeğin kakası kötüyken gastroentroloji vermişti bize
Sağol canım dis değil mikrop kapmış malesefÇok geçmiş olsundişten olabilir
Tmm canım yarın alıp vermeye baslayayim.bugun iyi maşallah.ates yok ishal yok.kaka iki kez yaptı.kivami yine sıvı ama ishal değil.en son yaptığı yeşil renkti amaCanım mercimek in dediği gibi probiyotik verebilirsin bence de bebeğe. Şimdi nasıl oldu?
Süper maşallah çok iyi geçmiş yolculuğunuz. Darısı tatile gidecek herkesin başına diyelimCanım yolculuk iyi geçti bir sorun yaşamadık genelde uyudu bebek bir ara huysuzlandı onda da Susurluk da mola verdik çocukları doyurduk arabaya geçince uyudu tekrar şükür sağ salim geldik.
Sahildeydik yeni geldik eve çocuklar yeni uyudu oda büyüğü zorlaannem babamdan yüz buluyor bişey desem Denize babamın arkasına sığınıyor bende bişey diyemiyorum neyse tatil gönlü olsun diye ses cikarmiycam şimdilik :)
Yok canım kısıtlamadım, her yere gidiyor ama hiç yalnız bırakmıyorum. Yalnız bırakmak için çok çok erken.Canım benimkiler çok serbestti, ben mutfakta işlerimi yapıyordum onlar içeride oynuyordu. Kızım yalnız her yere giriyor. Banyo dolapları, mutfak dolapları vs artık her yeri açıyor. Sen baya kısıtlamışsın sanki. Ben en çok banyoya dikkat etmeye çalışıyorum çünkü kızım klozete kafasını falan sokar yani o derece..onun dışında yatak odasının çekmecelerinde küçük olanları kaldırdım. Yine dağıtıyor ama zarar göreceği bir şey bırakmadım. Sende öyle yapabilirsin. Sonuçta öğrenecekler, pil olayı tamamen benim suçum. Hiç aklıma gelmedi o tacı ortadan ikiye bölüpte pilini yutacağı. Diğer toka ve taçları topladım düşün onu elinde bıraktım. Alıp kaldırsam bir şey olmayacaktı. Ama bir müsibet bin nasihattan iyidir. Şimdi her pilli oyuncağı bantladık.
Tmm canım sağolasın ..
Sağol canım dis değil mikrop kapmış malesef
Tmm canım yarın alıp vermeye baslayayim.bugun iyi maşallah.ates yok ishal yok.kaka iki kez yaptı.kivami yine sıvı ama ishal değil.en son yaptığı yeşil renkti ama
Kuzum ıhlamur ve çörek otu birlikte mi kaynatılıyor ?Çok geçmiş olsun, ıhlamur çörekotu çayı ve alerjisi yoksa siyah turp suyu bir iki damla çok iyi geliyor.
canım iyi tatiller diliyorum. Yemek için ben baby plus mama termosu almıştım ona koydum ve çok rahat ettim. 12 saate yakın sıcak kaldı. Bir daha ki sefere aklında olsun..Kuzulara geçmiş olsun
Biz de sbhın ilk ışıklaryla yola çıkcaz inşallh tek sorun kızımın yemek olayı keşke sütle idare edeblsem ama bnm ki illa ev tipi yemek istyo meyveyle pasta bisküviyle geçiştiremiyorum kahvaltılık koyucam gidene kdr iş görür umarım.orda da otelde ne varsa bizle takılcak artık.2 fırlamayla nasıl olck bakalım
O tarafta değiliz biz canım Adapazarının bir köyündeyiz, çok üzüldük gerçekten insanların emeği heba oldu gitti.. Allah kalanlarına bereket verir inşallahSağol canım çok teşekkürler :) Tatilin ilk ayağını hallettik yolda sorunsuz geldik şükür.
Size de kolay gelsin, sel felaketinde telef olan fındıkları görünce çok üzüldüm inşallah kalanlar bereketli olur.
Yok canım çörek otunu 3 dk kaynat sonra ıhlamur at ve altını kapat 10 dk demlensin tamamdırKuzum ıhlamur ve çörek otu birlikte mi kaynatılıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?