2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Kızlar çoook geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Malesef bunlar olağan kazalar olmasına rağmen anne yüreği cızz oluyor. Bizim ufaklıkta her gün benzer kazalar yaşıyor ama insan yine de buna alışamıyor üzülüyor.

Geçmiş olsun canım Allah korumuş kuzucuğu. Biz de hemen hemen hergün düşüyoruz artık ağlayınca panik olmamaya başladım ağlama annecim geçer diyorum

En güzeli bence de anı yaşamak ama ben de beceremeyenlerdenim malesef gitmesen de yorulacaksın gitsen de en iyisi gitmek en azından bir değişiklik olur yolculuk nasıl geçiyor acaba?
Canım yolculuk iyi geçti bir sorun yaşamadık genelde uyudu bebek bir ara huysuzlandı onda da Susurluk da mola verdik çocukları doyurduk arabaya geçince uyudu tekrar şükür sağ salim geldik.

Sahildeydik yeni geldik eve çocuklar yeni uyudu oda büyüğü zorla annem babamdan yüz buluyor bişey desem Denize babamın arkasına sığınıyor bende bişey diyemiyorum neyse tatil gönlü olsun diye ses cikarmiycam şimdilik :)

Sağol canım çok teşekkürler :) Tatilin ilk ayağını hallettik yolda sorunsuz geldik şükür.

Size de kolay gelsin, sel felaketinde telef olan fındıkları görünce çok üzüldüm inşallah kalanlar bereketli olur.

Probiyotik canım, bebeğin kakası kötüyken gastroentroloji vermişti bize
Tmm canım sağolasın ..

Çok geçmiş olsun dişten olabilir
Sağol canım dis değil mikrop kapmış malesef
Canım mercimek in dediği gibi probiyotik verebilirsin bence de bebeğe. Şimdi nasıl oldu?
Tmm canım yarın alıp vermeye baslayayim.bugun iyi maşallah.ates yok ishal yok.kaka iki kez yaptı.kivami yine sıvı ama ishal değil.en son yaptığı yeşil renkti ama

Süper maşallah çok iyi geçmiş yolculuğunuz. Darısı tatile gidecek herkesin başına diyelim çocuklar buldukları hiç bir fırsatı kaçırmıyorlar bence sınırları zorlamayı seviyorlar olsun bu kadar afacanlık da oluversin tatilde

Yok canım kısıtlamadım, her yere gidiyor ama hiç yalnız bırakmıyorum. Yalnız bırakmak için çok çok erken.

Kuzulara geçmiş olsun
Biz de sbhın ilk ışıklaryla yola çıkcaz inşallh tek sorun kızımın yemek olayı keşke sütle idare edeblsem ama bnm ki illa ev tipi yemek istyo meyveyle pasta bisküviyle geçiştiremiyorum kahvaltılık koyucam gidene kdr iş görür umarım.orda da otelde ne varsa bizle takılcak artık.2 fırlamayla nasıl olck bakalım

Günaydın kızlar. Boğazdaki balgam sebebiyle sürekli uyanıyoruz. Tavsiyesi olan var mı?
KBBci kuzenim bol su içsin dedi. Çocuk doktoru kuzeninm asist balgam söktürücü şurup ver dedi. Kahvaltıda ıhlamurla çörek otu çayı vereyim ama kolay geçeceğe benzemiyor

canım iyi tatiller diliyorum. Yemek için ben baby plus mama termosu almıştım ona koydum ve çok rahat ettim. 12 saate yakın sıcak kaldı. Bir daha ki sefere aklında olsun..

O tarafta değiliz biz canım Adapazarının bir köyündeyiz, çok üzüldük gerçekten insanların emeği heba oldu gitti.. Allah kalanlarına bereket verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…