2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar bnm oğlan felaket tutturmaya başladı yapmaması gereken bişey istiyo yaptırmayınca ya da elinden alınca çılgınca çığlık atıp yalandan ağlıo sizinkilerde de var mı
15 gündür var özellikle son bir haftadır had safhada, ben olmaz canım annem deyip ilgisini başka yöne çekmeye çalışıyorum. Bu tavırlar başladıysa Hayır'dan anlama dönemi başlıyor demektir.

canım gece yatarken hafif bir yastık ile yatırırsan genize akmaz.ben balgam söktürücü yazsa da doktor vermedim,cold mix mendile damlatıp odasına koydum.su içirerek balgamın mideye inmesini sağlayabilirsin.ihlahur da yardımcı olur.cok geçmiş olsun

kızlar bnm oğlan felaket tutturmaya başladı yapmaması gereken bişey istiyo yaptırmayınca ya da elinden alınca çılgınca çığlık atıp yalandan ağlıo sizinkilerde de var mı
aynen canım, ergen gibi bi hırçınlık var.ben korktum bir ara,yumruğunu sıkıp bana ııı diye kızıyor.istemeyince mümkün değil mama sandalyesine oturtamiyorum. inşallah bir dönemdir diyip sabretmeye çalışıyorum ama ger ekten bazen inat gibi yapıyor sanki

Aynı durumdayız. Sürüne sürüne gidiyor kablolara, prizlere dokunmaya çalışıyor, tehlikeli ne varsa ağzına almaya çalışıyor izin vermeyince de çığlık kıyamet ağlıyor bazen çıldıracak gibi oluyorum

Ben salona halı serip etrafını minderlerle çevirmiştim. Kısıtladığım icin bunu yapmanın yankis olduğunu anlayıp hepsini kaldırdım. Artık her yeri özgürce dolaşıyor. Tabi her an yanındayım. Mutfak çekmecesini de açtı bugün:)) böyle şeyler büyüdüğünün işareti ya, çok hoşuma gidiyor:) cekmeceyi iple bağladim. Acaba zararlı olmayan şeyleri içinde bırakıp açmasına izin mi versem? Ama elini sıkıştırır diye korkuyorum.

15 gündür var özellikle son bir haftadır had safhada, ben olmaz canım annem deyip ilgisini başka yöne çekmeye çalışıyorum. Bu tavırlar başladıysa Hayır'dan anlama dönemi başlıyor demektir.
bnmki inatçı da ya ilgisini dağıtuyorum 5 dk sonra yine ilk istediği şeye dönüyo

aynen bnmkide yumruğunu sıkıp sallıo ıııııı die bide çok sinirlenince ayağını çekip ısırıo gibi bişiler yapıo çok gülesim gelio sinirden ayağını yiyo die

Canım benim asistle çok uzamış bir hastalık geçmişim var. Kuzeninin de dediği gibi asist bir balgam söktürücü yani kurutmuyor öksürme yoluyla atılmasına destek oluyor. Bu da bebeğinin sürekli öksürmesi demek, ben yetişkinken bile boğazım ciddi tahriş olup bir türlü iyilesemistim. Papatya çayının balgam kurutucu özelliği var diye biliyorum. Bence burnunun tıkanmasına izin verme ve bol suyla destekle inş bir an evvel iyileşir kuzucuk.

aynen bnmkide yumruğunu sıkıp sallıo ıııııı die bide çok sinirlenince ayağını çekip ısırıo gibi bişiler yapıo çok gülesim gelio sinirden ayağını yiyo die

Bizimki sinirlenince bizi ısırıyor:) ama fena ısırıyor valla heryerin morardı yapma etme hiç umursamıyor:) bu aralar kıskançlık da başladı eşimle sarılınca geliyor babasını ısırıyor saçını başını yüzünü yoluyor çok tatlı oluyor

Ay evet bizimkide aynı modda. Zorla ağlamaya çalışıyor çığlık atıyor numaracı o kadar komik oluyorki

Ben arada başında durup aldırıyorum çekmeceleri içini boşaltıyor çok hoşuna gidiyor. Gelişimi için bırakın diyorlar

saat 4bucukta uyandı (6.kez) uyutmaya çalıştım olmadı, emzirdim yine olmadı, çığlık çığlığa ağlamaya başladı, yumruğunu sıkıp sallıyor bana...vazgeçtim salona geçtik oynadı...tekrar emzirdim uyutmaya çalıştım yok.simdi balkon anahtarıyla oynuyor

ayy cinnet durumu bnmkide gece uyanıp oyun istediğinde saçımı başımı yolasım geliyo

Ne yapti en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…