Çok geçmiş olsun canım kuzucuklar böyle böyle büyüyecekler elimizde olmadan panikliyoruz ama soğuk kanlı olmak en iyisi onlar için. Biz de iyiyiz aynı koşturmaca devam. Sakinlik, kendine vakit ayırma ve dinlenmek şimdilik hayal tabi kiTeşekkür ederim canım, koşturmaca geçiyor, Eskişehir’deyim. 3 hafta önce kızım emeklemeye başladı, sürekli hareket halinde , dışarıda hala kucakta, bir gün 9 km yürüdüm kucağımdayken, babada da durmuyor. Birkaç hafta önce de 6. hastalık geçirdi. 3 gün yüksek ateş ve 4. Gün döküntü döktü, 5. Gün sonunda geçti döküntüler. Bu ikinci ateşlendiğinde daha soğukkanlıydım. Tembellik yapmayı özledim, acaba mümkün olacak mı? Sen nasılsın canım?
Benim vakit bana yetmez oldu.: (
Merhabalar, biz Eskişehir’deyiz, her gün zamanı yeterli kullanmaya çalışıyorum ama olmuyor.Öyle olunca hayatımda bazı ihtiyaçlarım lüks kategorisine girdi maalesef : (
burada yoğun geçiyor, en kısa sürede sakinliğe kavuşmayı hayal ediyorum. Umarım her şey yolundadır sizde : )
Bu arada sizleri de özledim kızlar.
Çok geçmiş olsuncanım odaya bir girdim oğlum yutkunuyordu sanki, elimi ağzına soktum bir şey yok. Yere bir baktım 3 pil olması gerekirken 1 tane var. Tabi ben sapıttım, çığlık atmaya başladım. bebeklerde korktu. Hemen eşimi aradım çabuk gel diye..Sonrası malum..Rabbim kimseye yaşatmasın. Şuanda o kadar şükrediyorum ki iyi ki yutabilmiş diye
Canım ben de senin gibi düşünüyordum bu nedenle doktora danıştık zaten. Ama doktor bitkisel içerikli olduğunu, kızımın uyku düzenini oturtana kadar geçiş evresinde (15-20 gün kadar) kullanmanın hiç bir problem teşkil etmeyeceğini söyledi. Artık uyku beslenmeden daha önemli, uyumayan bebek huzursuz olur, strese girer uyku stresi diye bir şey var dedi. Düzen oturunca damlayı kesseniz de aynı saatte uyur, derin uykuya geçer dedi. Ama düzeni bozmamak gerekiyormuş kullanırken o nedenle bayram sonrası başlayacağız. İnşallah işe yarar uykusuzluktan perişanız eşim de ben de. Eşim 10 kg verdi kızı gece gezdire gezdire düşünKızlar rekor bizde o zaman bugün tam 10 saat uyumadı ! Az önce 2 saatlik uğraş sonucu uyudu ama bende bittim tabi
Canım bu damlayi kardeşim ilk bebeğinde kullanmıştı hiç uyumuyor diye.ise yaramıştı onlarda.simdi bana da diyor kullan rahat edersin diye ama ilaçla uyutmak istemedim isinamadim bu fikre bir türlü ..ama artık sabrimin sonlarında yım bende.sizde ise yarayacak mı bakalım
Tabi ki paylaşacağım canım çok da umutlanmak istemiyorum ama bir taraftan da gecede 1-2 sefer uyanan bir bebeğim olsa ne kadar rahatlayacağımı düşünmeden de edemiyorum zira belim tutuldu 2 gündür kucakta sallamaktan :-/Kullandıktan sonra paylaşır mısın deneyimini?
Ben de kullanıyorum çok memnunum ancak kızım dişleri çıktığından beri ısıra ısıra ağzını patlatmaya başladı sürekli. Neyse ki sadece ucunu da satmaya başlamışlar eğer alırsan bir kaç tane de ekstra uç almanı tavsiye ederimWee baby suluk sen mi kullanıyordun ? Memnun musun içeriğini araştırdım mi ?
Ben de dışarda giydiriyorum ama evde genelde tek body altında şort ile takılıyor.kızlar çocuklara tshirt giydirirken alttan citcitli bady giydiriyorum altına beli açılır diye.cok mu fazla sicaklarda?tek başına sort tshirt giydiren var mı ?
Pipetle içmeyi nasıl öğretebiliriz acaba?Akıtma hiç yapmıyor bayadır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Aslında büyüdüler bardağa geçiş yapabiliriz. Ben de pipete geceyim önce . Suluk disardayken kolaylık oluyor
Bu arada biz de seni özledik tekrardan hoşgeldin canım umarım kuzucuk izin verir de daha çok gelirsin burayaTeşekkür ederim canım, koşturmaca geçiyor, Eskişehir’deyim. 3 hafta önce kızım emeklemeye başladı, sürekli hareket halinde , dışarıda hala kucakta, bir gün 9 km yürüdüm kucağımdayken, babada da durmuyor. Birkaç hafta önce de 6. hastalık geçirdi. 3 gün yüksek ateş ve 4. Gün döküntü döktü, 5. Gün sonunda geçti döküntüler. Bu ikinci ateşlendiğinde daha soğukkanlıydım. Tembellik yapmayı özledim, acaba mümkün olacak mı? Sen nasılsın canım?
Merhabalar, biz Eskişehir’deyiz, her gün zamanı yeterli kullanmaya çalışıyorum ama olmuyor.Öyle olunca hayatımda bazı ihtiyaçlarım lüks kategorisine girdi maalesef : (
burada yoğun geçiyor, en kısa sürede sakinliğe kavuşmayı hayal ediyorum. Umarım her şey yolundadır sizde : )
Pipete ağzınla sen kendin çekiyorsun, sonra geriye kaçmasın diye parmağınla kapatiyorsun. Bebeğin ağzına verip parmağını çekiyorsun. O da somuruyor. Öyle okudum. Zaten bu kullandığımız suluk da pipet gibi hüp diye suyu çekiyorlar. Hemen öğrenirler bence.Pipetle içmeyi nasıl öğretebiliriz acaba?
İnşallah ise yararda rahatlarsiniz canım.bizde deneriz belki.dedigin gibi uyku çok çok önemli ..Canım ben de senin gibi düşünüyordum bu nedenle doktora danıştık zaten. Ama doktor bitkisel içerikli olduğunu, kızımın uyku düzenini oturtana kadar geçiş evresinde (15-20 gün kadar) kullanmanın hiç bir problem teşkil etmeyeceğini söyledi. Artık uyku beslenmeden daha önemli, uyumayan bebek huzursuz olur, strese girer uyku stresi diye bir şey var dedi. Düzen oturunca damlayı kesseniz de aynı saatte uyur, derin uykuya geçer dedi. Ama düzeni bozmamak gerekiyormuş kullanırken o nedenle bayram sonrası başlayacağız. İnşallah işe yarar uykusuzluktan perişanız eşim de ben de. Eşim 10 kg verdi kızı gece gezdire gezdire düşün
Ay canım ya geçmiş olsun şu an nasıl peki? İnsallah diştir ama dış kusma yaparmı ki? Bizde kusma olmamıştıKızlar dün gece tam yattım bi koku baktım Arven kaka yapmış ..ishalarka arkaya 4 kez bez değiştim.sonra geçti dedik tam yattık ağız dolusu kustu bide boğulma yaşadık yatarken kustugu için.gece duşa soktum vs.sonra atesimiz çıktı sabahı sabah ettik.surup içmiyor fitil verdim.biseyde yemiyor.ama su içiyor Allah'tan..şimdi ateşi düştü uyudu kuzum.dis mi yapıyor ki
Ah yavrum kıyamam ona ben nasıl zor bir gece olmuş. Şimdi nasıl peki? Diş bu saydıklarini yapabilir ama hepsi bir arada olunca bilemedim. Takipte kal bakalım duruma göre doktora götürürsün. İnşallah sadece distendir.Kızlar dün gece tam yattım bi koku baktım Arven kaka yapmış ..ishalarka arkaya 4 kez bez değiştim.sonra geçti dedik tam yattık ağız dolusu kustu bide boğulma yaşadık yatarken kustugu için.gece duşa soktum vs.sonra atesimiz çıktı sabahı sabah ettik.surup içmiyor fitil verdim.biseyde yemiyor.ama su içiyor Allah'tan..şimdi ateşi düştü uyudu kuzum.dis mi yapıyor ki
Canım geçmiş olsun.Kızlar dün gece tam yattım bi koku baktım Arven kaka yapmış ..ishalarka arkaya 4 kez bez değiştim.sonra geçti dedik tam yattık ağız dolusu kustu bide boğulma yaşadık yatarken kustugu için.gece duşa soktum vs.sonra atesimiz çıktı sabahı sabah ettik.surup içmiyor fitil verdim.biseyde yemiyor.ama su içiyor Allah'tan..şimdi ateşi düştü uyudu kuzum.dis mi yapıyor ki
canım bence doktora götür mutlaka.ishal bakteriyel olabilir.ishale ateş, kusma eşlik ediyorsa rota virüsünden şüpheleniyorlar. en yakın hastaneden numune kabı alıp yapınca hemen tahlile götür. inşallah tez zamanda düzelir.Kızlar dün gece tam yattım bi koku baktım Arven kaka yapmış ..ishalarka arkaya 4 kez bez değiştim.sonra geçti dedik tam yattık ağız dolusu kustu bide boğulma yaşadık yatarken kustugu için.gece duşa soktum vs.sonra atesimiz çıktı sabahı sabah ettik.surup içmiyor fitil verdim.biseyde yemiyor.ama su içiyor Allah'tan..şimdi ateşi düştü uyudu kuzum.dis mi yapıyor ki
Selam canım mesajını yeni farkettim.Teşekkür ederim canım, koşturmaca geçiyor, Eskişehir’deyim. 3 hafta önce kızım emeklemeye başladı, sürekli hareket halinde , dışarıda hala kucakta, bir gün 9 km yürüdüm kucağımdayken, babada da durmuyor. Birkaç hafta önce de 6. hastalık geçirdi. 3 gün yüksek ateş ve 4. Gün döküntü döktü, 5. Gün sonunda geçti döküntüler. Bu ikinci ateşlendiğinde daha soğukkanlıydım. Tembellik yapmayı özledim, acaba mümkün olacak mı? Sen nasılsın canım?
Çok geçmiş olsun canım diş olabilir veya yediği bir şey de dokunmuş olabilir belki. İnşallah hemencecik toparlar kuzucuk.Kızlar dün gece tam yattım bi koku baktım Arven kaka yapmış ..ishalarka arkaya 4 kez bez değiştim.sonra geçti dedik tam yattık ağız dolusu kustu bide boğulma yaşadık yatarken kustugu için.gece duşa soktum vs.sonra atesimiz çıktı sabahı sabah ettik.surup içmiyor fitil verdim.biseyde yemiyor.ama su içiyor Allah'tan..şimdi ateşi düştü uyudu kuzum.dis mi yapıyor ki
İyi yolculuklar umarım rahat bir yolculuk olur deneyimleri bekliyoruzSelam canım mesajını yeni farkettim.
Kişisel ihtiyaçlarımı bende tamamlayamiyorum yok olmuyor vakit kalmıyor.
Geçmiş olsun kızınada.Allah başka hastalık göstermesin. Dışarda niye kucakta arabasına binmiyor mu? Eğer öyleyse çok zordur tahmin edebiliyorum.
Biz ıyiyiz şükür bugün gece tatile gideceğiz hazırlık yapıyorum ama ev aldı başını gitti çocuklar bugün herzamankinden fazla huysuz, eşim erken gelebilirse bir kuaföre gideyim dedim, dolar yükselince piyasalar karışmış bankacılar acil toplantıya çağrılmış, yok oda olmadı anlayacağın darmadağınık bir haldeyim eşim gelince terminatör gibi olmam lazim :)
Bizde seni özledik çok ara verme yaz bize :) Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?