2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok geçmiş olsun canım kuzucuklar böyle böyle büyüyecekler elimizde olmadan panikliyoruz ama soğuk kanlı olmak en iyisi onlar için. Biz de iyiyiz aynı koşturmaca devam. Sakinlik, kendine vakit ayırma ve dinlenmek şimdilik hayal tabi ki neyse sağlıklı olsun kuzucuklar da inşallah zamanla bizim hayallerimiz de gerçek olur

Çok geçmiş olsun
Ya okuyunca hem şaşırdım, hem üzüldüm
Piller neden yerdeydi ben onu anlamadım
Dikkatli olum lütfen, Allah bir daha yaşatmasın

Canım ben de senin gibi düşünüyordum bu nedenle doktora danıştık zaten. Ama doktor bitkisel içerikli olduğunu, kızımın uyku düzenini oturtana kadar geçiş evresinde (15-20 gün kadar) kullanmanın hiç bir problem teşkil etmeyeceğini söyledi. Artık uyku beslenmeden daha önemli, uyumayan bebek huzursuz olur, strese girer uyku stresi diye bir şey var dedi. Düzen oturunca damlayı kesseniz de aynı saatte uyur, derin uykuya geçer dedi. Ama düzeni bozmamak gerekiyormuş kullanırken o nedenle bayram sonrası başlayacağız. İnşallah işe yarar uykusuzluktan perişanız eşim de ben de. Eşim 10 kg verdi kızı gece gezdire gezdire düşün

Wee baby suluk sen mi kullanıyordun ? Memnun musun içeriğini araştırdım mi ?
Ben de kullanıyorum çok memnunum ancak kızım dişleri çıktığından beri ısıra ısıra ağzını patlatmaya başladı sürekli. Neyse ki sadece ucunu da satmaya başlamışlar eğer alırsan bir kaç tane de ekstra uç almanı tavsiye ederim Bir de bebedor marka suluk da aldım onu da sevdi kızım ikisinden de içiyor onu da deneyebilirsin.

kızlar çocuklara tshirt giydirirken alttan citcitli bady giydiriyorum altına beli açılır diye.cok mu fazla sicaklarda?tek başına sort tshirt giydiren var mı ?
Ben de dışarda giydiriyorum ama evde genelde tek body altında şort ile takılıyor.

Bu arada biz de seni özledik tekrardan hoşgeldin canım umarım kuzucuk izin verir de daha çok gelirsin buraya

Pipetle içmeyi nasıl öğretebiliriz acaba?
Pipete ağzınla sen kendin çekiyorsun, sonra geriye kaçmasın diye parmağınla kapatiyorsun. Bebeğin ağzına verip parmağını çekiyorsun. O da somuruyor. Öyle okudum. Zaten bu kullandığımız suluk da pipet gibi hüp diye suyu çekiyorlar. Hemen öğrenirler bence.

İnşallah ise yararda rahatlarsiniz canım.bizde deneriz belki.dedigin gibi uyku çok çok önemli ..
Eşinin fazla kilosu varsa ne güzel gitmiş kilolar :)))

Kızlar dün gece tam yattım bi koku baktım Arven kaka yapmış ..ishal arka arkaya 4 kez bez değiştim.sonra geçti dedik tam yattık ağız dolusu kustu bide boğulma yaşadık yatarken kustugu için.gece duşa soktum vs.sonra atesimiz çıktı sabahı sabah ettik.surup içmiyor fitil verdim.biseyde yemiyor.ama su içiyor Allah'tan..şimdi ateşi düştü uyudu kuzum.dis mi yapıyor ki

Ay canım ya geçmiş olsun şu an nasıl peki? İnsallah diştir ama dış kusma yaparmı ki? Bizde kusma olmamıştı

Ah yavrum kıyamam ona ben nasıl zor bir gece olmuş. Şimdi nasıl peki? Diş bu saydıklarini yapabilir ama hepsi bir arada olunca bilemedim. Takipte kal bakalım duruma göre doktora götürürsün. İnşallah sadece distendir.

Canım geçmiş olsun.

Dişin bu kadar yoğun rahatsızlık verecek kadar belirtileri pek olmuyor.Yani ara ara hafif ishal yada kabızlık ve tam çıkacağı zaman kafanın arka tarafında sıcaklık diye tabir ettigimiz hafif ateş durumları olabiliyor o kadar.

Sizin ki iştahsızlık ishal kusma ateş hepsi bir arada.Bugünde devam ederse hemen doktora götür canım.Tekrar geçmiş olsun.

canım bence doktora götür mutlaka.ishal bakteriyel olabilir.ishale ateş, kusma eşlik ediyorsa rota virüsünden şüpheleniyorlar. en yakın hastaneden numune kabı alıp yapınca hemen tahlile götür. inşallah tez zamanda düzelir.

Selam canım mesajını yeni farkettim.

Kişisel ihtiyaçlarımı bende tamamlayamiyorum yok olmuyor vakit kalmıyor.

Geçmiş olsun kızınada.Allah başka hastalık göstermesin. Dışarda niye kucakta arabasına binmiyor mu? Eğer öyleyse çok zordur tahmin edebiliyorum.

Biz ıyiyiz şükür bugün gece tatile gideceğiz hazırlık yapıyorum ama ev aldı başını gitti çocuklar bugün herzamankinden fazla huysuz, eşim erken gelebilirse bir kuaföre gideyim dedim, dolar yükselince piyasalar karışmış bankacılar acil toplantıya çağrılmış, yok oda olmadı anlayacağın darmadağınık bir haldeyim eşim gelince terminatör gibi olmam lazim :)

Bizde seni özledik çok ara verme yaz bize :) Sevgiler..

Çok geçmiş olsun canım diş olabilir veya yediği bir şey de dokunmuş olabilir belki. İnşallah hemencecik toparlar kuzucuk.

İyi yolculuklar umarım rahat bir yolculuk olur deneyimleri bekliyoruz Dolar aldı başını gitti ben de diyorum eşime gittik gittik bir daha gidemeyebiliriz bu gidişle :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…