2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evet ya çk acayp bi gün oluyo seller bi yandan ,şu tatillermzi hayırlısıyla çıkarsaydık aradan.hayırlı yolculuklar cnm hersey sorunsuz geçsin inşallh

Geçmiş olsun canım.İnş. toparlamıştır kuzu, kıyamam ona.
Teşekkürler. En fazla 15 dk kalıyor arabasında, sonra anne kolu : )
Ne güzel, tatil iyi gelir, özellikle enerji depolamak için. : ) şimdiden iyi yolculuklar, iyi tatiller dilerim. : )

Sen eylül de baslıyomusun cnm? Ben baslıcam ve bakıcı bulamadımm zmn daralıyo bide 10 gün bnm de gözlemem şart,stres oldum

Hoşgeldin :) çok geçmiş olsun inşallah uzun süre hastalık görmeden büyür bebiş.

Canım çok geçmiş olsun diş bu kadar yapmaz muhtemelen viral enfeksiyon geçiriyor bol bol su ver

aslında 29 derece ama nem %70leri geçince sürekli terliyor yawrum. gece üstünü örtmüyorum. evde zaten bady ile ama dışarı çıkartırken tedirgin oluyorum.cok mu az mı giydiriyorum diye.
Canım birşey olmaz. Ben bezle yatırıyorum evin içinde de bezle geziyor. Çünkü yemeği eliyle yiyor sürekli duşta. Dışarıda da tshirt şort ya da tek çıtçıtlı giydiriyorum.

Kızlar bu dolar euro altın ne oldu öyle. Ben daha bir yıldan fazla ücretsizde olacağım. Şimdiden stres yaptım. Benim tayin de olduğu için başlama imkanım pek yok(kırsal bir yer ve bakıcı vs uğraşmak istemiyorum hiç tanımadığım yerde) imkanım olsaydı başlardım. Bakıcı arayanlara kolay gelsin.

Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar, stresli olmayan yoktur herhalde. Amin inşallah.

Ay canım ya geçmiş olsun şu an nasıl peki? İnsallah diştir ama dış kusma yaparmı ki? Bizde kusma olmamıştı

Çok geçmiş olsun canım diş olabilir veya yediği bir şey de dokunmuş olabilir belki. İnşallah hemencecik toparlar kuzucuk.

Eowynn_arwn geçmiş olsun cnm pek diş gbi durmuyo bu yaz o kdr çk duydumki ateş ishal el ayak 6. Hastalk, göçten ve havalardan bence

Geçmiş olsun canım.İnş. toparlamıştır kuzu, kıyamam ona.

Canım çok geçmiş olsun diş bu kadar yapmaz muhtemelen viral enfeksiyon geçiriyor bol bol su ver
Kizlar hepiniz sağolun ..akşam ateş dusmeyimce acile gittik.kan aldılar tahlil için.tabi yavrumun elleri ayakları delik deşik oldu ömrümden ömür gitti sonra ishalden dolayı su ve tuz kaybı olduğu için iki doz serum bağladılar.kanda bişi çıkmadı herhangi bir enfeksiyon falan.atesini düşürdüler.mikrop kapmış dedi Dr hastanede kendimize geldik.eve gelince de duş aldırdım şimdi uyudu kuzum..şükürler olsun iyi bakalım.insallah tekrarlamaz
Birde bağırsak düzenleyici toz şase vermiş suyuna atıp içir demiş eşime.versem mi bilemedim.ishal kesildi bakalım ?

Geçmiş olsun canım bununla atlatsin bitsin gitsin inşallah. Eowynn_arwn

Sağolun kızlar inşallah çok güzel bir tatil olur önce çocuklar sonra da bizim için :) Fineas jenny48 Frida K

2 saat sonra uyanıp yola çıkacağız ama ben hala toparlanmaktan uyuyamadım ne zor çoluk çocuk biyere gitmek gitmeyince de olmuyor bide bunun dönüşü var :) Anı yaşayan bir tip değilim geleceği hesap ederim hep ama bu defa sadece içinde bulunduğum anı yaşayacağım :)

Amin canım inşallah çok sağol.
Sizede hayırlı yolculuklar diliyorum.iyi tatiller..

En güzeli bence de anı yaşamak ama ben de beceremeyenlerdenim malesef gitmesen de yorulacaksın gitsen de en iyisi gitmek en azından bir değişiklik olur yolculuk nasıl geçiyor acaba?

Aynen ben de stres oldum her şeye deli gibi zam gelmeye devam edecek artık karın tokluğuna çalışacağız galiba.

Kuzum yaa kıyamam ona inşallah geçer bir an önce. Bağırsak düzenleyici toz şase ismi ne reflor filan mı?

çok geçmiş olsun canım. sanırım o toz kaybedilen mineraller için veriliyor zararlı bir şey değil.biz günde yarım enterogermina kullanmıştık

Canım çok geçmiş olsun inşaallah tekrarı olmasın kanda birşey çıkmadığına göre viral enfeksiyon geçiriyor hiçbir ilaç fayda etmez doktor probiyotik verdi herhalde canım şayet şase probiyotik gıda takviyesi ise verebilirsin bence iyi gelir bebeğe.

Eve gelince de gezmeyi özlersin. Tadını çıkarmaya bak. Mesela ben 3 aydır yeşillik veya deniz yüzü yüzü gormedim. Tek gezme markete gitmek.

benim kızım da yataktan düşenler kervanına katıldı oleyy eksik kalmadık :)) gözümün önündeydi, dibimdeydi hem de. almaması gereken bişeye uzandı, önünden kaçırayım derken yatağın kenarına gelmiş farketmedim aşağı düştü. Yatakla duvar arasına. Allah'tan popo üstü düştü ve kafasının arkasını son anda vurdu da ucuz atlattı. Yoksa burnunu kafasını falan kırabilirdi.
Sonra da salondaydi, ben de mutfakta. Düşme ve ağlama sesi geldi. Gittim baktım dudağını patlatmış kanıyor.
Sonra bidaha düştü . Güzel geçiyor günümüz yani baya atraksiyonlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…