2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

:)

kızlar 2gundur oğlumun pipisinin ucunda kızarıklık var,siyirdigimda akıntı falan yok,ağrısı olduğunu da sanmıyorum rahatsız gibi görünmüyor acaba pişik mi?
Sünnet olduysa bez kızarıklık yapabilir demişti doktor.
Çok arada kalıyor insan. Ama karar vermek için acele etmelisin sanırım ders dağıtım vs için erken davranılıyor diye biliyorum. Yarım gün ise ve annen bakacaksa neden olmasın?
Eki Görüntüle 2179449

Bugün nihayet tatile geldik ohh dünya varmış.
Şaka şaka az önce uyudu ben de salonda vantilatör karşısında serinlemeye çalışıyorum.
Yemin ederim çok beğenmiştim o yüzden alıntılandım. Yesoka yazmasa anlamazdım:)

1 yaş legosu nasıl birşey canım?
Kocaman kocaman Lego parçaları var. Yani yutma olasılığı yok:) Ekledim fotosunu.

Eklentiler

• 977361B7-C7FD-42B9-9BAE-17C1101EE34D.webp
    20 KB · Görüntüleme: 58
Allah iyiliğini versin heyecan yaptırdın

Geçmiş olsun canım. İdrar yolu enfeksiyonunda idrarda zorlanma olması lazım sanırım. Tahtiş olup olmadığını anlamak için bir de bir büyük numara beze geçip mi denesen?

Geçmiş olsun canım. İdrar yolu enfeksiyonunda idrarda zorlanma olması lazım sanırım. Tahtiş olup olmadığını anlamak için bir de bir büyük numara beze geçip mi denesen?
olabilir hiç aklıma gelmedi.ben pişik mı enfeksiyon mu emin olamadım. 4 numara premium çare kullanıyorum. geçen ay 9.250 idi kilosu.14kg kadar yazıyor

olabilir hiç aklıma gelmedi.ben pişik mı enfeksiyon mu emin olamadım. 4 numara premium çare kullanıyorum. geçen ay 9.250 idi kilosu.14kg kadar yazıyor
İyiymiş aralık olarak uygun aslında. Belki arkadaşların bildiği başka şeyler vardır canım.

Tamam şimdi anladım:)

bnmkininde ilgisi çabuk dağılıo hep yaramazlıkta aklı aslında değişik oyun kursan bi 15 20 dk oynuo ince detayları sevio bişeyleri açıp kapatmayı içiçr koymayı ama genel olarak dağıtmayı :) bugün ne öğrenmiş dersin? priz korumasını çıkartmayı

Eyvah

Bu tip koruma al çıkartamaz diğerlerini çıkarıyorlar keratalar :)

Eklentiler

• images (2).webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 62
sabah oğlumun altını değiştirirken kızarıklık azalmıştı, polisini siyirayim dedim, doktoru banyodan sonra yapın demişti daha önce ama ben korkup pek yapmadım.siyrilmadi bir daha denedim ama galiba zarar verdim zorlayınca ucu hafif pembe kanadı çok pişman oldum,bugün doktora götüreceğim yawrumu

evt bnde değiştirmeye karar verdm eşim bitanr almış ama içinde ince çizgileri var parmaklardw ince olunca oralara sokup çıkartıo eşek
Zıpır :) evet o tipleri hemen çıkartıyorlar, bu tipleri kullanımı zor oluyor çünkü çıkarması çok zor ama amaca uygun :)

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin sanki tahriş olmuş gibi ama enfeksiyon kapmaması açısından doktora götürmek lazım haklısın muhtemelen krem verir tez zamanda düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…