2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım bizim senle kaderimiz aynı bende gece kaç kez kalktığımı artık hatırlamıyorum. Birde 2 gündür emziklerini kaldırdım bıraktırayım diye, daha beter olduk. Ne gece ne gündüz uyku var. Emzikle uyutmak kolay oluyordu şimdi çok zorlanıyoruz ama pes etmeyeceğim bu sefer :) Büyük kızımda emziği geç bıraktırmıştık bunlarda çok alışmadan bıraktırmak istedim.
Bu arada kızım parmaklarını habire bir yerlere sıkıştırıyor :) bir çığlık kopuyor gidiyorum bir yerde sıkışmış :))) Evde küçük parçaları vs kaldırdım o yüzden istediği gibi her yeri talan ediyor :) Valla ben peşlerinde dolaşamıyorum, kaça bölüneceğimi şaşırdım..

canım senin işin daha zor.ben henüz emziği biraktirmaya cesaret edemedim.1 yaşından sonra düzene girer uykusu ümidiyle bekliyorum

Sağ ol canım. Kızım çok fazla dönüyor, yastık koyamam sanırım. Asist şurup 2 yaştan sonra kullanılıyormuş zaten. Bol su içirmeye çalışıyorum ama olmadı. Bugün de burnu akmaya başladı

İlaçların herkeste farklı etkileri var gerçekten de. Ben asist içtiğimde hemen rahatlıyorum biliyor musun. Bol su veriyorum. Akşam da burnuna okyanus suyu damlatayım en iyisi. Teşekkür ederim

İlaçların herkeste farklı etkileri var gerçekten de. Ben asist içtiğimde hemen rahatlıyorum biliyor musun. Bol su veriyorum. Akşam da burnuna okyanus suyu damlatayım en iyisi. Teşekkür ederim
Evet bünyede bünyeye değişiyor etkiler gerçekten. İnşallah bir an evvel iyileşir kuzucuk da ilaca gerek kalmaz.

kızlar bnm oğlan felaket tutturmaya başladı yapmaması gereken bişey istiyo yaptırmayınca ya da elinden alınca çılgınca çığlık atıp yalandan ağlıo sizinkilerde de var mı
Benimki son bir aydır hayır yapıyor. İstemediği şeye kişiye hayır diyor kafa sallayarak. Cıss kelimesini hiç kullanmamıştım ama benimki ışıklara takık. İki gündür cıss diyorum avizelere elini sokmak istediğinde yırtıyor kendini resmen. Bir çözüm bulacağım bir ara ama şimdilik yapıyorum isteklerini. Emeklediğinde gitmesini istemediğim yere gidince hayır diyorum anlıyor pis pis bakıyor bana gitmeye çalışıyor biraz gidiyor yine bana bakıyor yine hayır diyorum gidemiyor tam çekiniyor gibi bakıyor yüzüme.

Artık iyice anlamaya başladılar. Anne baba kapı ışık saat kedi burun ağız ve maalesef pipi nerde dediğimizde gösteriyor. Ayna gördüğünde kendini öpüyor. Ayakkabısını gördüğünde ayağına sokmaya çalışıyor.
Bir yaş legosu aldım onları takıp çıkarmak istiyor kendini paralıyor. Bir de ikeada gezerken ahşap oyuncakları sever mi diye oynattım. Labirent gibi ahşap büyük topları telde oynatabildiğin oyuncaklara taktı ağladı orda. Ondan da aldık sevdi şimdilik.

bnmki de ne desek anlıo resmen
babaanne nerde diyorum işaret parmağıyla gösteri baba amca dayı dede hepsini gösterio kedi nerde diince balkondan dışarı bakmaya çalışıo, pisipisi yapıo kedi görünce beni öpüyo, tv ünitesine gidio hayır diyorum iki emeklio bidaha bakıo yinr hayır diyorum yine gidiyo çekinmio yani bnm ki illa gidio gidip aldığımda da çıplık kıyamet istediği herşeyi ıhh ıhh diye göstermeye başladı. duvarda derece var cırtcırtlı commend bantla yapıştırmıştım onu söküo oturttuyorum oynuo biraz sonra ıhh ıhh dir duvardaki yerini gösterio oraya geri asacakmışız :) çok akıllılar ama hep yaramazlıkta bnmki. babaannesi sakın haa die işaret parmağını sallamış şimdi sakın ha dediğimizde oğlum bize parmak sallıo

canım senin işin daha zor.ben henüz emziği biraktirmaya cesaret edemedim.1 yaşından sonra düzene girer uykusu ümidiyle bekliyorum
bnmki emziği kendisi bıraktı ilk zamanlar hiç almıodu 4 aylıkken fln emmeye başlafı oda sadece uykusu geldipinde emiyodu şimdi uykuluyken bile vermeye çalışsam kafa çevirio gece bile almıo memmem memmem diip duruo

o ahşap boncuk yürütülen telli oyuncaktan brnde istşyorum afını bilmediğimden bşraz karışık oldu ama anladın sen onu :) legoları çıkartıo ama takamıo delirio bnm ki de besine taktı bu ara otururken bacak arasından gözüküo ya bez şiştiğinde çiş mi yaptın dediğimde bezini çekiştirio

Aynı model bizimkiler:)
Legoda bizimki de takamıyor. İkea oyuncağını sevdi ama ilgisi çabuk dağıldığından vakit geçirme şeklinde değil. Seviniyor boncukları çeviriyor aşağı yukarı yapıyor sonra bırakıyor.

kızlar 2gundur oğlumun pipisinin ucunda kızarıklık var,siyirdigimda akıntı falan yok,ağrısı olduğunu da sanmıyorum rahatsız gibi görünmüyor acaba pişik mi?

Kızlar okulun açılmasına iki üç hafta kaldı ama ben hala ücretsiz izne ayrılsam mı diye düşünüyorum.
Büyürken kızımın yanında olmak istiyorum ama evde çok sıkılıyor. Öğlene kadar annemle olmak ona da iyi gelecek. Deli oluyor anneanne diye. Baba ve anneden sonra ilk kelimesi “annene” zaten :)
Yaz geldi hepimizin bebeleri hasta. Hepinize çok geçmiş olsun. İnşallah uzun süre hasta olmasınlar. Kızıma da dün son iğneyi vurdular ve öğrendik ki iğne yerine hap da kullanabilirmişiz. İçim yandı öğrenince.
Ihlamur çörek otu karışımı öksürüğe iyi geldi sanki. Tavsiye ederim

kızlar 2gundur oğlumun pipisinin ucunda kızarıklık var,siyirdigimda akıntı falan yok,ağrısı olduğunu da sanmıyorum rahatsız gibi görünmüyor acaba pişik mi?
Doktora göstermek lazım canım. Kızım da idrar yolu enfeksiyonu olunca doktor sormuştu. Pipisinin ucunda kızarıklık var mı diye kızımı hep erkek sanıyorlar çünkü :) belki bir şeyin belirtisidir. Geçmezse bir doktora göster

1 yaş legosu nasıl birşey canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…