2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızım artık yumurta yemiyor. Yemek de yemiyor çorba bile. Dişten değil galiba , tadını sevmiyor gibi. Siz naptınız bu durumda?

Hepimizinki aynı durumda sanırım .Ben kahvaltıya çözüm bulamadım ara öğün yiyor meyve yoğurt yemek bazen yiyor bazen yemiyor. Annem arada kahvaltıyı tarhana içine yumurta peynir katip veriyor( dr öyle söylemişti) yiyormuş ben yetiremedim hiç

ben kahvaltısında zeytinine zeytinyağı ekliyorum,sebze puresini de koyuyorum rahatlatıyor.
Tüm yemeklerine sızma zeytin yağı eklediğim için zeytin yedirmeye gerek duymadım. Yağı dışında bir faydası var mıdır acaba zeytinin?

Canım bence verme.
En kötü ihtimalle mama alın bulunsun bence.

Kızlar bugün nar karadut suyu aldık. Nar suyundan tattırayım dedim bir biberon içti istedi. Çok mu oldu ya korktum.
ohh maşallah attm sütleri ztn mama hipp denedik açken, yarı açken, ben varken, ben yokken, muhallebide, biberonda, meyveli muhallebi de hiç bi türlü içmedi verdiğiö 45 tl çöpe gitti o yğzden başka mama almadm buzşukta var bi kaç poşet yedeğim idare edicez artk

Bizim dr artık anne sütü yeterli gelmez artık diyor öğünleri yesin arada emsin diyor ama yemiyor genelde emmek istiyor. Aç olsa mızmızlanır heralde hiç aç hali yok keyfi yerinde maşallah
ya 1 yaşından sonra anne sütü ek gıda gibi diolar ya bi yaşına ne kaldı şurda 1 ay bnmki hiç doğru düzgün bişi yemşo nasl olcak o iş

Kızım artık yumurta yemiyor. Yemek de yemiyor çorba bile. Dişten değil galiba , tadını sevmiyor gibi. Siz naptınız bu durumda?
Kıymalı yumurta yaptın mı canım? Kuru olmasın diye içine su ekleyerek yapıyorum. Yanında peynir vermiyorum, kan yapsın diye. Tavsiye ederim

bnmki 1 aydr ne kahvaltı ne çorba herşeyi reddedio 5 diş 1.5 ay içinde geldi sıcaklar bi taraftan onlar mı etkiledi bilmiyorum resmen zayıfladı çocuk bacaklarında boğumlar kayboldu ztn zayıftı iice süzüldü kaburgaları sayılıo

Kıymalı yumurta yaptın mı canım? Kuru olmasın diye içine su ekleyerek yapıyorum. Yanında peynir vermiyorum, kan yapsın diye. Tavsiye ederim
Yaptım yemedi:/ ne yumurta ne et yiyor. Demiri nasıl alacak bu çocuk:/ bı ara tarhanali omlet yapmıştım bide kabaklı , biraz yemişti . Tekrar deneyim olmazsa. Bu arada yumurta beyazı veriyorum artık:)

Çorba icirebiliyordum artık onu da içmiyor. Sanırım damak tadlari iyice oturunca yemek seçiyorlar artık .yeni şeyler denemeliyiz.

Hay allah ya. Distendir seninki bence. Kısa zamanda o kadar diş..

ya 1 yaşından sonra anne sütü ek gıda gibi diolar ya bi yaşına ne kaldı şurda 1 ay bnmki hiç doğru düzgün bişi yemşo nasl olcak o iş
Hep aynılar demek ki. Kızım da canı isterse yiyor. Net bir öğün yiyor da doyuyor diyemem.
Yaptım yemedi:/ ne yumurta ne et yiyor. Demiri nasıl alacak bu çocuk:/ bı ara tarhanali omlet yapmıştım bide kabaklı , biraz yemişti . Tekrar deneyim olmazsa. Bu arada yumurta beyazı veriyorum artık:)
ek gıdaya başlayınca rahatlarım sanıyordum. Bir buçuk ay tadımla geçti. Yavaş yavaş yemesi artar da rahatlarım sanddım, hasta oldu, yemeyi tamamen bıraktı. İyileşince rahatlarım sandım, canı isterse yiyor istemezse sadece anne sütü alıyor. Ya da bizim tabaklarımıza dalıyor.
Ben de başka yerlerde köfte yerken kızıma veriyorum, yumurta beyazı alerji yapmadı çok şükür

Maşallah bak ilk seninki yürüdü:) boşuna takmışsın kafaya :)
Aynen canım sağ gösterip sol vurdu benimki :)))
Hayırlı olsun canım sen de rahatlarsın inşallah artık gelsin cici ayakkabılar minik ayaklara artık )
İnşallah canım çok sağol :)) ellerimi tutup yürüme devam ediyor bakalım daha kendine güveni de bi otursa daha rahat olurum inşallah
Maşallah kuzuya
sagol canım
@38his canım Allah tamamına erdirsin.
Eowynn_arwn gozunaydin canımm o kadar yürüme çalışmaları yapıyordu :)) ne sevimlidir yürürken :)
Sağol canım :)) hemde ne tatlı ilk adımlarında sevinçten ağladım resmen :))
Valla canim bu diş olayı enteresan ..kiminin yandan kiminin alttan üstten vs.birazda genetik galiba ..kardeşimin oğlu da ilk üstten çıkardı :)
Benimki de bi haftadır hiç birşey yemiyor sıcaklardan sanırım.sadece beni emiyor ..ama bitkin düşecek böyle giderse

Tüm yemeklerine sızma zeytin yağı eklediğim için zeytin yedirmeye gerek duymadım. Yağı dışında bir faydası var mıdır acaba zeytinin?
zeytin yağ asitlerinden zengin ayrıca a ve e vitamini içeriyor.simdirim için çok faydalı. zeytinyağı yeterli mi tek başına bilmiyorum.ben kahvaltıda 2 tane veriyorum

bnde öyle çorbanın köftenin içinde veriyorum alerji yapmamıştı ama omlette yediğinde yaptı :) miktarla alakalı heralde

Ben golden goat devam sütü aldım benim oğlumda hiç bir devam sütünü içmezken bunu sevdi. Sağdığım süt yetmiyor günde 1 kerede davam sütü veriyor annem

Maşallah kuzuya :)

Canımm gözünüz aydın, benimde kızım bayramda yürümeye başladı :)))) Böyle paytak paytak yürüyor, sıkışınca hemen emeklemeye başlıyor :) Seninki emeklemeden yürüdüğü için daha çabuk geliştirir. İlk kızımda emeklemeden yürümüştü. Oğlumda şükür tutunup kalktı bir kez :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…