2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
maşallah ilk adımlar atılmaya başlandı, darısı başınıza ... bu arada devam sütü ne zaman bırakılıyor bilen var mı ?ben sadece akşam yatmadan veriyorum akşama sütüm çok azalıyor diye

maşallah ilk adımlar atılmaya başlandı, darısı başınıza ... bu arada devam sütü ne zaman bırakılıyor bilen var mı ?ben sadece akşam yatmadan veriyorum akşama sütüm çok azalıyor diye
canım normalde 1 yaşından sonra normal süt verebilirsin. Ben geçen günlerde evde mama olmadığı için günlük süt verdim çok şükür bir sıkıntı olmadı. Gelecek aydan itibaren ben mamayı bırakmayı düşünüyorum. çünkü haftalık 800 gr gidiyor bizde ve tanesi 75 tl. Artık günlük süt vereyim diyorum.

canım ben inek sütü vermeye henüz çekiniyorum çünkü bizimki gazlı, yeşil mercimek, soğan dokunuyor mesela...ama araştırdığım kadarıyla formül sütü bazı doktorlar 1yas sonrası biraktiriyor kimi ise anne sütü yerine geçiyor diye 2 yaşına kadar öneriyor.ben akşam 150cc veriyorum sadece.biraksam mı bir türlü karar veremedim

o zaman 1,5 yaşa kadar devam et. Bizimkiler çok içiyor canım 4-5 kez. O yüzden artık pahalıya geliyor açıkcası. Sen 1 kez veriyorsan onun yerine alternatif birşey yedirebilirsin mesela. Yani kessen de çok bir zararı olmaz diye düşünüyorum ben.

haklısın sanırım hayırlısıyla 1 yaşını görelim de ...

Sağol canım :)) sizinde gozunuz aydın bizimki de dengeyi kaybedince oturuveriyor totosunun üstüne :))maşallah kuzulara :)))

Ben bi haftadır biskuvisini sütle ıslatıp veriyorum herhangi bir durum olmadı.bende inek sütüne başlayayim artık diye düşünüyorum ..bu aralar hicbisey yemiyor benim sütte yetmiyor bütün gün

oğlumun sağ elinin başparmağı soyulmuş, nasıl olmuş olabilir ki? sanki su toplamış da patlamış
Canım çok geçmiş olsun.bi yere falan mı sıkıştırdı acaba kuzu ?

anlamadım mi yeni gördüm, sıkıştırsa morarırdı ama soyulmuş

Hftaya başlıyo okullar ve ben bakıcı bulamadım kızımı bebek evine göndermye karar verdim henüz çok küçük hiç kıyamıyorum ama mecburum oğlum da 20 aylıkken gtmşti en azından bildgim güvendgim bi yer ama uykusu yemesi herseu düşündürüyo hele ilk sene hastalıklar fln oyyy oyyy ne zormuş annem de kv de dibimde ama ben çocugumu okula gönderiyorum

Canım çok zor bir durum bebek evini hiç duymadım.gercekten daha çok kucuk ..ama hayat sartlari da iyice zorlasti maalesef
Anneler niye bakmiyor peki canim ?

Allah sana sabır versin çok zor canım ama mecbur kalınca da elden birşey gelmiyor.benim annemler 6 saat uzakta hamileliğinde de doğumdan sonra da annem,halam geldi.kayinvalidem 1 saat uzağında ama benden 6ay önce altım doğum yaptı onun kızına bakıyor, hiç gelip kalmadı... insan üzülüyor yakınında olup gelmeyince

Ben de size bunu soracaktım. Mamayı ne zaman bırakabilirim diye. 1 yaşından sonra sadece akşam yatmadan önce mi versem

Canım çok zor bir durum bebek evini hiç duymadım.gercekten daha çok kucuk ..ama hayat sartlari da iyice zorlasti maalesef
Anneler niye bakmiyor peki canim ?
5 aylık baslayan da var ama bence ilk 2 yıl direk anne olmalı Allaha emanet yavrular neyseki yrm gün.ailemden kimse bakıcı istemiyo ztn bi sesini yükseltse bi sert dokunsa nerden bilcez gbi gbi..annelerin 2 si de çalışıyo yoğun bi şekilde 2 si de genç ve hiperaktif ama pek oralı olan yok.ben çocuklrımı 7/24 kendim büyüttüm doğumdan itibaren bebeklikleri boyunca.sağlıklı olsunlar iyi olsunlar yeterki.

Aynen haksızlık olmuş sana sanki bu ayrımlar hiç hoş diil eşin ne dyo bu duruma?

Doktor bi arkadaşımın 3 küçük oğlu var ,2 yatılı bakıcıları olmasına rağmen her gördüğümde gözü kapalı konuşck kdr bitkin tabi nöbetler fln bezdrmiş geçen şey dyo öyle şeyler görüyorum ki tek sağlıkları yernde olsun napıolrsa yapsınlar büyücekler bi şekilde öyle eğitimi bilmem nesi yemesi içmesi geçmiş onlardan artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…