2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Risk almasan iyi olur canım :-/ gerçi en fazla kusar yani anne sütünden birşey olacağını sanmam ama yine de vermemek lazım sanırım.

Maşallah kuzuya

Canım bence verme.
En kötü ihtimalle mama alın bulunsun bence.

Kızlar bugün nar karadut suyu aldık. Nar suyundan tattırayım dedim bir biberon içti istedi. Çok mu oldu ya korktum.

Kızımın üstten dişi çıkmış 1 tane. Ama ön iki diş değil, bir yanı. Kopek disi bile olabilir . Yine geçmeyen pişiği vardı, ishal ve iştahsızlık vardı ama ilk dişlere nispeten daha rahat geçti bu kez. Ama önce ön kesici dişlerin çıkması gerekmiyor muydu? çok garip ya normal mi bu?

Canım emiyorsa sıkıntı yok diyor bizim doktor eninde sonunda aç kalırsa yer zaten. Böyle düşünüyorum ben de çok takılmıyorum yemediği zaman hiç zorlamıyorum artık.

Bizim dr artık anne sütü yeterli gelmez artık diyor öğünleri yesin arada emsin diyor ama yemiyor genelde emmek istiyor. Aç olsa mızmızlanır heralde hiç aç hali yok keyfi yerinde maşallah

Biz de sonunda kürkçü dükkanına döndük dönüş yolculuğunda pek uyumadı kızım tepemdeydi hep çok yorucuydu. Neyse ki evimize kavuştuk tatilin en güzel yanı insanın evini özlemesi galiba

Bende mi gariplik var acaba ben evi hiç özlemiyorum otelde kal deseler ömür boyu kalırım heralde herşey hazır tam benlik

Bizimkide öyle çıktı şimdi önler kabardı geliyor. Dr a sormuştum olabilir demişti

Normal sanırım doktor her ikisi de gelebilir demişti bize genetikmiş.

Bizim dr artık anne sütü yeterli gelmez artık diyor öğünleri yesin arada emsin diyor ama yemiyor genelde emmek istiyor. Aç olsa mızmızlanır heralde hiç aç hali yok keyfi yerinde maşallah
Bence çok uzun süre yetmez tabi ama diş çıkardığı kısa süreli dönemlerde yetiyor gibi çünkü aç olsa yer dediğin gibi. Kilo alamaz belki ama o dönemdeki temel ihtiyaçlarını karşılar gibime geliyor.

Canım bence verme.
En kötü ihtimalle mama alın bulunsun bence.

Kızlar bugün nar karadut suyu aldık. Nar suyundan tattırayım dedim bir biberon içti istedi. Çok mu oldu ya korktum.
Canım nar suyu çok faydalı bir şey ancak örneğin ben 1-2 bardak içince çok midemi yakıyor asitliği fazla biraz. O nedenle sulandırıp versen daha iyi olabilir bence.

Kızım artık yumurta yemiyor. Yemek de yemiyor çorba bile. Dişten değil galiba , tadını sevmiyor gibi. Siz naptınız bu durumda?

Kızım artık yumurta yemiyor. Yemek de yemiyor çorba bile. Dişten değil galiba , tadını sevmiyor gibi. Siz naptınız bu durumda?
Yumurtayı iki günde bire düşürdüm. Bir de tam pişmiş değil kayısı kıvamında verdim. Yumurtasına birazcık pekmez ekledim ya da peynir ile karıştırıp verdim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…