Kizlaarrrr benim cadı yürümeye başladı .bayramın ikinci günü ananeye gittik.ablasindaydi gel kızım dedim birden ablasının ellerini bırakıp bana doğru yürüdü
Almadım canım daha iyice yere bassin yurusun diye bekliyodum ama artık alırım benim cadı yürüyor :)))
27 hafta mı aman allahım:) allah kolaylık versin isteyen herkese de nasip etsin.
Bizimkine ayakkabı almak istedim. Bu kadar minik ayak mı olur 18-19numaralardayız hala.
bn tam yürümeden ayakkabı almayı düşünmedim instagram da kokopatik die bi yer var ordan pamuklu kumaş altı deri bi patik aldm çok rahat yürüdü sürekli kullanıyoruz tabi düz zeminlerde bizim ayakta 18 19 civarı
Canım merhaba Nisan annelerinde gordum seni. Sezeryan mıydı İlk dogumun benım sezeryan oldu ikinciyi dusunuyoruz ama riskli mı olur acaba bılemıyorm birde emzirme konusu kafana takılıyor kızıma sagıp veriyorum hala 2 yasına kadar da devam edeyim dıyorum ama nasıl olacak bılmıyorum
Baston kullanan var mı? Ucuz bi baston alsam iş görür mü. Travel sistem aldık başta memnun değilim şimdi baston almaya karar verdim ama öbürüne zaten çok para verdik ucuz almak istiyorum ama çöp de olmasın iş görmesi lazım
kızlarrr ağlamak istiyorum cuma günü sağdığım sütü tatile giderken buzdolabında unutmuşum
1 haftadr buzdolabında duruolarmış 350 cc. süt son gün sağdığım sütü buzluğa atıyodum pzt içiriolardı. yarım olan bitanesini döktüm ama hiç ekşi kokmuo. süt kabında sımsıkı kapalılar hava almamışlar hiç. napsam risk almaya gerek yok dökeyim dimi bu gece ve yarın 300 cc süt sağmam lazm
Baston kullanan var mı? Ucuz bi baston alsam iş görür mü. Travel sistem aldık başta memnun değilim şimdi baston almaya karar verdim ama öbürüne zaten çok para verdik ucuz almak istiyorum ama çöp de olmasın iş görmesi lazım
Satarım belki canım. Bizde 2 beşik vardı biri sallanan biri de park yatak. Sallanandan s
Düşme tehlikesi vardı artık yatıramıyodum ben de bi siteden sattım isim vermek reklam oluyodur belki anlamışsındır hangi site arabasını da koycam ilana başka çocuk düşünmüyorum :)
kızlarrr ağlamak istiyorum cuma günü sağdığım sütü tatile giderken buzdolabında unutmuşum
1 haftadr buzdolabında duruolarmış 350 cc. süt son gün sağdığım sütü buzluğa atıyodum pzt içiriolardı. yarım olan bitanesini döktüm ama hiç ekşi kokmuo. süt kabında sımsıkı kapalılar hava almamışlar hiç. napsam risk almaya gerek yok dökeyim dimi bu gece ve yarın 300 cc süt sağmam lazm
ben vermiyorum, çok çok mecbur kalırsam (açlıktan ağlıyor ve yanımda bir şey yoksa,eve gidecek durum yoksa) sanırım meyve veririm.organik yazanların dahi içeriklerine güvenmiyorum. hamileyken ambalajlı birşey yememeye özen gösterdim o yüzden şimdi oğluma da vermiyorum.instagramda gida dedektifi ve sağlıkçıbiranne bu konuda araştırmalar paylaştı. bence en kötü yanınıza yaptığınız bebek bisküvileri, emeklerinden,bir muz falan alın çok mecbur kalırsanız.
Vitmadan karışım alıp yaptığım bebek bisküvilerini yemiyor, elleriyle parçalayıp bırakıyor. Ben de su ve muz ekleyip rondodan geçiriyorum, biberonla içiriyorum. Bana da meyve tek başına doyurmaz gibi geliyor
Ahhh canım şu mesajı gördüğüme nasıl sevindim ve nasıl imrendim sana anlatamam. Allah sağlıkla kucağınıza aldığınızı göstersin. Minnoş kızın da çok tatlı bir abla olur eminim :)
biz üç yıllık ameliyat ve tedavilerin sonunda güzel haberi almıştık. O yüzden ikinci denemelerine başladık.
Tekrar aynı heyecanlar başlamıştır :)
Vitmadan karışım alıp yaptığım bebek bisküvilerini yemiyor, elleriyle parçalayıp bırakıyor. Ben de su ve muz ekleyip rondodan geçiriyorum, biberonla içiriyorum. Bana da meyve tek başına doyurmaz gibi geliyor
Kizlaarrrr benim cadı yürümeye başladı .bayramın ikinci günü ananeye gittik.ablasindaydi gel kızım dedim birden ablasının ellerini bırakıp bana doğru yürüdü
Almadım canım daha iyice yere bassin yurusun diye bekliyodum ama artık alırım benim cadı yürüyor :)))
Aynen bizimkide sadece emiyor. 5 gündür annemlerle tatildeyiz yemek için çok zorluyorsunuz sıralamayın diyen babam hiç birşey yemiyor çözüm bulmak lazım diyip duruyor . Dr dişlerden dolayı iştahsızlık olacağını söylemişti. Bizim de 4 diş çıktı 2 diş patlamak üzere bembeyaz görünüyor .
Canım emiyorsa sıkıntı yok diyor bizim doktor eninde sonunda aç kalırsa yer zaten. Böyle düşünüyorum ben de çok takılmıyorum yemediği zaman hiç zorlamıyorum artık.