2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ay maşallah topiğin ilk adımları :)

27 hafta mı aman allahım:) allah kolaylık versin isteyen herkese de nasip etsin.
Bizimkine ayakkabı almak istedim. Bu kadar minik ayak mı olur 18-19numaralardayız hala.
bn tam yürümeden ayakkabı almayı düşünmedim instagram da kokopatik die bi yer var ordan pamuklu kumaş altı deri bi patik aldm çok rahat yürüdü sürekli kullanıyoruz tabi düz zeminlerde bizim ayakta 18 19 civarı

Baston kullanan var mı? Ucuz bi baston alsam iş görür mü. Travel sistem aldık başta memnun değilim şimdi baston almaya karar verdim ama öbürüne zaten çok para verdik ucuz almak istiyorum ama çöp de olmasın iş görmesi lazım

kızlarrr ağlamak istiyorum cuma günü sağdığım sütü tatile giderken buzdolabında unutmuşum
1 haftadr buzdolabında duruolarmış 350 cc. süt son gün sağdığım sütü buzluğa atıyodum pzt içiriolardı. yarım olan bitanesini döktüm ama hiç ekşi kokmuo. süt kabında sımsıkı kapalılar hava almamışlar hiç. napsam risk almaya gerek yok dökeyim dimi bu gece ve yarın 300 cc süt sağmam lazm

eskisini satcakmısın bizdede casual cadillac air var illallah ettirdi bizi

eskisini satcakmısın bizdede casual cadillac air var illallah ettirdi bizi
Satarım belki canım. Bizde 2 beşik vardı biri sallanan biri de park yatak. Sallanandan s
Düşme tehlikesi vardı artık yatıramıyodum ben de bi siteden sattım isim vermek reklam oluyodur belki anlamışsındır hangi site arabasını da koycam ilana başka çocuk düşünmüyorum :)

Chicco liteway var bizde o da 600 filan bizde travel zor oluyor diye bunu aldık

Bence de risk alma 3 gün durabilir en fazla diyorlar

Vitmadan karışım alıp yaptığım bebek bisküvilerini yemiyor, elleriyle parçalayıp bırakıyor. Ben de su ve muz ekleyip rondodan geçiriyorum, biberonla içiriyorum. Bana da meyve tek başına doyurmaz gibi geliyor

Müjdeeee

Kızım abla oluyor
Nisan annesi oluyorum hayırlısıyla

Bu arada bayramınız mübarek olsun kızlar
Ahhh canım şu mesajı gördüğüme nasıl sevindim ve nasıl imrendim sana anlatamam. Allah sağlıkla kucağınıza aldığınızı göstersin. Minnoş kızın da çok tatlı bir abla olur eminim :)

biz üç yıllık ameliyat ve tedavilerin sonunda güzel haberi almıştık. O yüzden ikinci denemelerine başladık.
Tekrar aynı heyecanlar başlamıştır :)

ben de yaptığım bisküviyi ezip veriyorum.kahvaltida suyla eziyorum,öğlen çorbası yoğun olmazsa ona ezip veriyorum.

Hayırlı olsun canım sen de rahatlarsın inşallah artık gelsin cici ayakkabılar minik ayaklara artık )

Canım emiyorsa sıkıntı yok diyor bizim doktor eninde sonunda aç kalırsa yer zaten. Böyle düşünüyorum ben de çok takılmıyorum yemediği zaman hiç zorlamıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…