Belki vitamin verebilirsin ekstra doktora sorup. Yemesi düzelene kadar destek olur en azından. Ne zor iş annelik, şöyle 1-2 gün izin de alamıyorsun ki 7-24 kafada sorular sorular sorular...ahh evet birde o yagli ellerle hertarafta gezmiyor mu birden ustume atlamiyor mu ahhh
zorla yedigi tek sey yogurt.. onun haricindekileri ya tukuruyor ya kusuyor... aslini sorarsan su yemek isleri kafaya takacagim en son seydir cocukta. ama almasi gereken bazi vitamin mineralleride alacakki gelisimi normal olsun. ilkokul cagina gelince kendisini akranlarindan kucuk zayif yada iri olarak gormesin. ben cocuklarin psikolojisini daha cok dusunuyorum. benim cocuklugum cok zor gecti cok ozguvensiz bir cocukluk ve ergenlik yasadim. onlar benim gibi olmasin diye parcaliyorum kendimi. ama hakikaten de parcalaniyorum. tutamiyorum kendimi...
Dalamıyor işte uykuya çok iyi biliyorum o durumu. Ben bu aralar yanımda yatırıyorum babamızı başka odaya gönderdik. Bütün ev karanlık ve sessiz oluyor yanımda emerek uyuyor sık uyanıp meme istiyor ama en azından yerimden kalkmadan hallediyorum biraz daha iyi oluyor ve kızımın da uykusu fazla açılmamış oluyor deneyebilirsin.a
amin canım ya ama artık huyu müdür nedir anlamıyorum.gaz diyorum yok,dış diyorum yok...uykusu var ama uyumuyor.gunduz 1er saat iki uykusu var ama gece habire uyanıyor.bazen çığlık çığlığa ağlıyor bazen debeleniyor.3ten beri ayakta oyun oynuyor.
Tam bir minik sumocu gibiydi :)))10 aylıkken 12 kg çok fazla değil mi ya bugün arkadaşlarla berabedik 18 aylık kızı 12 kg mış ve gayet sağlıklı görünüyordu hatta tombişim diye sevdik yani
Normal, uzun boylu bebek olduğu için ayaklanması zor olur canım bizde de durum benzer çok az basıyor kendisi bir iki kez ayağa kalktı hep diz üstü kalkıyor.Arkadaşlar kızımı ne zaman bastırmaya çalışsam hemen ayaklarını toplayıveriyor. Birkaç kez bastırdım zorla ama hemen toplamak istiyor kızıyor bastırmaya çalışınca. Bu normal mi sizce? Kendisi koltuğa veya başka yerlere tutunarak dizlerinin üzerinde doğruluyor ama basmak yok hiç...
bende bazen yaptigi yada soyledigi birseye guluyorum aksama kadar guleyim diye ayni seyi tekrar edip diruyor daha cok fenalik basiyor beni bu sefer:)))))))Yalnız diilsin merak etme 4 saattr ayağımda sallıyorum uyumuyo 2 hftadr hasta nezle bnm kız geçmiyo bi türlü uyku yemek yok,her an mız mız onu avutcm dye oğluma da vakit ayıramıyorum geçen sinirlendi bişeye dedim hep gül sana yakışıyo fln o günden beri kafa güzel gbi gülüp duruyo yerli yersiz sırf ben daha çk ilgileneyim dye:) pzt okul var ama ben enkaz..
ben omrumde annelik kadar agir bir yuk tasimadim.. yemek uyku tuvalet oyun psikolojik fizyolojik ahlaki gelisim egitim ogretim hepsine yetismek zorunda olmak en iyisi olsun istemek. yetememezlik duygusu. caresizlik.. Allah eksikliklerini gostermesin ve saglik versin hepsine insallah.PaytiPo S sentinus14 Fineas yesoka90 kizlar yemeyen bebek cok zormus gercekten bnmkide yemiyo bu aralar cok zorlaniyorum..buyucekler oyle boyle ama biz bizden gecicez..
Belki vitamin verebilirsin ekstra doktora sorup. Yemesi düzelene kadar destek olur en azından. Ne zor iş annelik, şöyle 1-2 gün izin de alamıyorsun ki 7-24 kafada sorular sorular sorular...
Yürüteç alsam mı acaba bugün bi bebek mağazasına gidip deneyeceğim. Belki heveslenip basar diyorum. Senin yürüteç vardı değil mi ona koyunca basıyor mu?Normal, uzun boylu bebek olduğu için ayaklanması zor olur canım bizde de durum benzer çok az basıyor kendisi bir iki kez ayağa kalktı hep diz üstü kalkıyor.
Hahhah evet ya minik sumocuTam bir minik sumocu gibiydi :)))
aminn canım, inşallah gün gelir burada hepimiz çocuklarımız mışıl mışıl uyuyor deriz.ben de dış sandım ama diş de yok ortalıkta.belki de huyu böyle bilmiyorum. uyku damlasını araştırdım memnun kalan da var ise yaramayan da,alışkanlık yapıyor diyen de var,kimi allerji şurubu vermiş kimi papatya çayı kimi de çaresizce kabullenmiş. bakalım 1 yaş kontrolünde doktora soracağım. bazen çığlık çığlığa ağlıyor bazen sadece uyanıp oynamak istiyor. böyle olunca gündüz uykularının saatleri de sürekli kayıyor düzen oluşturamıyorum. bir yerde bir şeyi yanlış yapıyorum ama ne?Bnm şimdye kdr ki paylaşımlarım da ilaç vermemek için kaç takla attıgımı soğanlar sarımsaklar doğal karışımlar paylaştgımı okumuşssndr belki ,sbhlara kdr okur araştırırım tıbbi biçok şeyi.sana katılıyorum calpol bile çk zor durumlrda verdgm halde şuanda extra bi durum yaşadıgım için bu yola gttim çnkü hiç durmuyo diş hastalık yememe uykuszluk üst üste o da ben de yıprandık artık uyusun rahatlasın kafasına grdim.ağustos ayı kabus gbydi.kendim de alerjk rinit oldum ilaç içemiyorum.seninki nin de sıkıntsı diş gbi ağlayarak uyanmalar demişsin Allah hepimizin yardımcsı olsun
Bence kendini suçlama canım yüksek ihtimal huyları böyle. Ben damlaya başladım ama 1 tık belki işe yarıyor gibi yani öyle büyük mucizeler beklememek lazım. Bir hafta 10 gün kadar daha deneyip bırakacağım zaten. En güzeli kabullenip mutlu olmaya çalışmakaminn canım, inşallah gün gelir burada hepimiz çocuklarımız mışıl mışıl uyuyor deriz.ben de dış sandım ama diş de yok ortalıkta.belki de huyu böyle bilmiyorum. uyku damlasını araştırdım memnun kalan da var ise yaramayan da,alışkanlık yapıyor diyen de var,kimi allerji şurubu vermiş kimi papatya çayı kimi de çaresizce kabullenmiş. bakalım 1 yaş kontrolünde doktora soracağım. bazen çığlık çığlığa ağlıyor bazen sadece uyanıp oynamak istiyor. böyle olunca gündüz uykularının saatleri de sürekli kayıyor düzen oluşturamıyorum. bir yerde bir şeyi yanlış yapıyorum ama ne?
denedim ilk zamanlar sürekli dönüyor karanlıkta korkuyorum düşer diye,onun yatağına ben girip yattım ama bana sarilmiyor ki oğlum. bazen beni istedikleri için kullanıyor gibi geliyor :) ağlıyor kucağa alınmak için alıyorum hiç sarsılmadan hemen dışarı dönüyor, etrafı izliyor, birşeyleri işaret ediyor,gezdir diyor ya da emip bırakıyor beni.bir sarılma, başını yaslama,gözümün içine bakma yokDalamıyor işte uykuya çok iyi biliyorum o durumu. Ben bu aralar yanımda yatırıyorum babamızı başka odaya gönderdik. Bütün ev karanlık ve sessiz oluyor yanımda emerek uyuyor sık uyanıp meme istiyor ama en azından yerimden kalkmadan hallediyorum biraz daha iyi oluyor ve kızımın da uykusu fazla açılmamış oluyor deneyebilirsin.
ben de doktora danışacağım 1yas kontrolünde... ilaçlardan korkuyorum ama bu çocuğun bir sıkıntısı olmalı uyumamak için.10 saat uyku yazıyor bizimki kesintisiz en fazla 3saat da haftada 2 kere falan,günde toplasan 6 saat anca uyuyor.boyle huy olur mu?Bence kendini suçlama canım yüksek ihtimal huyları böyle. Ben damlaya başladım ama 1 tık belki işe yarıyor gibi yani öyle büyük mucizeler beklememek lazım. Bir hafta 10 gün kadar daha deneyip bırakacağım zaten. En güzeli kabullenip mutlu olmaya çalışmak
wallahi artık ben de bilmiyorum.yasamayan bilemez kimi diyor yok emziriyorsun alıştı, kimi bırak ağlasın kendi uyur keşke o kadar kolay olsa.ama dediğin gibi allerjik olabilir huzursuzluğu. ben odadan halıları kaldırdım bu yüzden ama nafileesra_s cnm bu arada kadir tugcunun maillerine de bi göz at istersen uyumayan bebeklere rutin oluştrmk için atarax vereblrsinz dyo 3-5 kere mesela sonra bırakın olmadı tekrar deneyin dyo ben o kdrını fazla buluyorum ama bi oku istersen.
Şuan yeni bi tez gelştrdim kadir tugcu dyo ki bu yaşlarda alerjik rinit olmaz önce karşılaşması gerek alerjenle dyo biz şuanda aşırı tozlu bi yerde oturuyoruz evimzin önünden dağı kazıdılar resmen yol yapıyolar bnm ki o yüzden oldu sanırım kızımda fazla toza maruz kaldı onda da oldu ztn alerjye eğilimli.geçmeyen nezle olmz çnkü.deneye yanıla çözcm inşallh:)
Hayır basmıyor, basmaz da, boş yere para verme canım :)az birşey basıp geri bırakır çünkü belini daha tutamıyor.Yürüteç alsam mı acaba bugün bi bebek mağazasına gidip deneyeceğim. Belki heveslenip basar diyorum. Senin yürüteç vardı değil mi ona koyunca basıyor mu?
Kesinlikle katılıyorum parkta ergen okul çocuklarına bakıyorum durum içler acısı..Hahhah evet ya minik sumocuAllah korusun obezite çok yaygın şu an bence zayıflıktan çok daha tehlikeli bir şey. Herşeyin normali güzel
Bizde de ateş yok. Vermedim vermicem de. 4. geliyor öyle mi hayırlı olsun :))Diştendir bence de canım çünkü normalde uyuyan bir bebek. Benim kız da aynı durumda üstteki 3. yarılandı diğeri patlamak üzere. Bayağı huysuz, eli ağzında ama ateş vs yok o nedenle ilaç vermedim. Bilemiyorum vermek gerekir mi ki hiç düşünmemiştim.
Kesinlikle :))Evet cnm tabi orası öyle bebek ve çocuk ürünleri ekstra pahalı ztn insanların çocuguma en iyisi olsun mantgını bildikleri için sömürüyolar:)
Ne yiyor bu çocuk ozaman? Sadece et mi tüketiyor ne zor ya böyle yemeyen çocuklarPaytiPo S sentinus14 üzülmeyin kızlar +1 büyük kızımda yumurta yok peynir yok yoğurt yok süt yok ayran yok sebze sıfır meyve de birkaç tane baklagil yok velhasıl yok anacım yok :) aslında ben ne garip anneyim ne güzel çocuğun hiç yemek hazırlama derdi yok (!) :) yediğini de asla oturarak yemez dolan dur peşinde it gibi öyle yer sağolsun :)
Geç bastırmak başladığın için olabilir bende benimkileri 9 aylık bastırdım aynı şeyi yapıyorlardı zamanla düzeldiArkadaşlar kızımı ne zaman bastırmaya çalışsam hemen ayaklarını toplayıveriyor. Birkaç kez bastırdım zorla ama hemen toplamak istiyor kızıyor bastırmaya çalışınca. Bu normal mi sizce? Kendisi koltuğa veya başka yerlere tutunarak dizlerinin üzerinde doğruluyor ama basmak yok hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?