2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Belki vitamin verebilirsin ekstra doktora sorup. Yemesi düzelene kadar destek olur en azından. Ne zor iş annelik, şöyle 1-2 gün izin de alamıyorsun ki 7-24 kafada sorular sorular sorular...

Dalamıyor işte uykuya çok iyi biliyorum o durumu. Ben bu aralar yanımda yatırıyorum babamızı başka odaya gönderdik. Bütün ev karanlık ve sessiz oluyor yanımda emerek uyuyor sık uyanıp meme istiyor ama en azından yerimden kalkmadan hallediyorum biraz daha iyi oluyor ve kızımın da uykusu fazla açılmamış oluyor deneyebilirsin.

Normal, uzun boylu bebek olduğu için ayaklanması zor olur canım bizde de durum benzer çok az basıyor kendisi bir iki kez ayağa kalktı hep diz üstü kalkıyor.

bende bazen yaptigi yada soyledigi birseye guluyorum aksama kadar guleyim diye ayni seyi tekrar edip diruyor daha cok fenalik basiyor beni bu sefer:)))))))

PaytiPo S sentinus14 Fineas yesoka90 kizlar yemeyen bebek cok zormus gercekten bnmkide yemiyo bu aralar cok zorlaniyorum..buyucekler oyle boyle ama biz bizden gecicez..
ben omrumde annelik kadar agir bir yuk tasimadim.. yemek uyku tuvalet oyun psikolojik fizyolojik ahlaki gelisim egitim ogretim hepsine yetismek zorunda olmak en iyisi olsun istemek. yetememezlik duygusu. caresizlik.. Allah eksikliklerini gostermesin ve saglik versin hepsine insallah.

Belki vitamin verebilirsin ekstra doktora sorup. Yemesi düzelene kadar destek olur en azından. Ne zor iş annelik, şöyle 1-2 gün izin de alamıyorsun ki 7-24 kafada sorular sorular sorular...

mesaisi bitmeyen tek meslek. tatil yok dinlenme yok uyku yok. :)) bir yasini bekliyorum bakalim tahlil icin.

Normal, uzun boylu bebek olduğu için ayaklanması zor olur canım bizde de durum benzer çok az basıyor kendisi bir iki kez ayağa kalktı hep diz üstü kalkıyor.
Yürüteç alsam mı acaba bugün bi bebek mağazasına gidip deneyeceğim. Belki heveslenip basar diyorum. Senin yürüteç vardı değil mi ona koyunca basıyor mu?

aminn canım, inşallah gün gelir burada hepimiz çocuklarımız mışıl mışıl uyuyor deriz.ben de dış sandım ama diş de yok ortalıkta.belki de huyu böyle bilmiyorum. uyku damlasını araştırdım memnun kalan da var ise yaramayan da,alışkanlık yapıyor diyen de var,kimi allerji şurubu vermiş kimi papatya çayı kimi de çaresizce kabullenmiş. bakalım 1 yaş kontrolünde doktora soracağım. bazen çığlık çığlığa ağlıyor bazen sadece uyanıp oynamak istiyor. böyle olunca gündüz uykularının saatleri de sürekli kayıyor düzen oluşturamıyorum. bir yerde bir şeyi yanlış yapıyorum ama ne?

Bence kendini suçlama canım yüksek ihtimal huyları böyle. Ben damlaya başladım ama 1 tık belki işe yarıyor gibi yani öyle büyük mucizeler beklememek lazım. Bir hafta 10 gün kadar daha deneyip bırakacağım zaten. En güzeli kabullenip mutlu olmaya çalışmak

denedim ilk zamanlar sürekli dönüyor karanlıkta korkuyorum düşer diye,onun yatağına ben girip yattım ama bana sarilmiyor ki oğlum. bazen beni istedikleri için kullanıyor gibi geliyor :) ağlıyor kucağa alınmak için alıyorum hiç sarsılmadan hemen dışarı dönüyor, etrafı izliyor, birşeyleri işaret ediyor,gezdir diyor ya da emip bırakıyor beni.bir sarılma, başını yaslama,gözümün içine bakma yok

esra_s cnm bu arada kadir tugcunun maillerine de bi göz at istersen uyumayan bebeklere rutin oluştrmk için atarax vereblrsinz dyo 3-5 kere mesela sonra bırakın olmadı tekrar deneyin dyo ben o kdrını fazla buluyorum ama bi oku istersen.
Şuan yeni bi tez gelştrdim kadir tugcu dyo ki bu yaşlarda alerjik rinit olmaz önce karşılaşması gerek alerjenle dyo biz şuanda aşırı tozlu bi yerde oturuyoruz evimzin önünden dağı kazıdılar resmen yol yapıyolar bnm ki o yüzden oldu sanırım kızımda fazla toza maruz kaldı onda da oldu ztn alerjye eğilimli.geçmeyen nezle olmz çnkü.deneye yanıla çözcm inşallh:)

ben de doktora danışacağım 1yas kontrolünde... ilaçlardan korkuyorum ama bu çocuğun bir sıkıntısı olmalı uyumamak için.10 saat uyku yazıyor bizimki kesintisiz en fazla 3saat da haftada 2 kere falan,günde toplasan 6 saat anca uyuyor.boyle huy olur mu?

wallahi artık ben de bilmiyorum.yasamayan bilemez kimi diyor yok emziriyorsun alıştı, kimi bırak ağlasın kendi uyur keşke o kadar kolay olsa.ama dediğin gibi allerjik olabilir huzursuzluğu. ben odadan halıları kaldırdım bu yüzden ama nafile

Yürüteç alsam mı acaba bugün bi bebek mağazasına gidip deneyeceğim. Belki heveslenip basar diyorum. Senin yürüteç vardı değil mi ona koyunca basıyor mu?
Hayır basmıyor, basmaz da, boş yere para verme canım :)az birşey basıp geri bırakır çünkü belini daha tutamıyor.
Bu arada büyük kızımda böyleydi ve geç yürüdü(16 aylık) ortopediye götürdük bize kızdı ortopedici :)
Emekliyor değil mi?

Bizde de ateş yok. Vermedim vermicem de. 4. geliyor öyle mi hayırlı olsun :))

Ne yiyor bu çocuk ozaman? Sadece et mi tüketiyor ne zor ya böyle yemeyen çocuklar

Geç bastırmak başladığın için olabilir bende benimkileri 9 aylık bastırdım aynı şeyi yapıyorlardı zamanla düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…