2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar ayakkabı konusunda tabanı sert ayakkabılar önerilmiyor. ayağının yere bastığını ne kadar hissederse o kadar iyi. yazın mümkün olduğunca çıplak ayak gezdirin diyorlar. kısın ise tabanı yumuşak ilk adım ayakkabıları kullanmalıymış. kokopatik baktım ben de çok güzeller ama acaba kış için koruyucu mu?

ben bi kışlıj bi yazlık aldım tek fark altta iç astar birinde ince pamuklu kumaş diğeri daha polar gibi bişey ama evde giydirilir dışarda kışın yere basarsa ayakları üşür bence dışarda illa ki ayakkabı lazım yani biz bütün yazı koko patikle geçirdik çok rahat ettik slipstop gibi ama lastikleri sıkmıo ve pamuklu kumaş olduğu için terletmio

kızlarr 1 yaş çekimi yaptıracak olan var mı
bir de 1 yaş için oyuncak ne aldınız
Ben de fotoğraf çekimi düşünüyorum canım.. 1 yaş için özellikle ne oyuncak alabilirim diye düşündüm ama oyuncaklara 2 bakıp atıyor o yüzden almak istemiyorum.. Cuytherockun bahsettiği aktivite panosu ve toplu oyuncak aklımda.. Birde traktör hastası oldu benimki, köyde iyice alıştı oyuncak traktör almayı düşünüyorum.. Yine arabalara çok merakı var oyuncak direksiyon oyuncak araba tarzı bişeyler düşünüyorum.. Aktivite masası almadım 2 oynayıp kaldırıp atacak gibime geliyor.. Hiç olmazsa günlük hayatta ilgisini çeken şeylerin oyuncak versiyonunu alayım diyorum..

Selam kızlar artık geçmişi okumadı bıraktım çünkü benim ikizlerden hiçbirşey yapmaya vakit yok. Artık geldim burdayım günlük olarak takip edeceğim inşallah.

2 aydır evde yoktık eve yeni geldik düzen falan kalmadı. Desteksiz uyumuyorlar. Zaten gün içinde 2 kere sadece 45 dk uyuyorlar. Akşam 19:30 da yatıp sabah 6 da kalkıyorlar (arada 2 kere ama için uyanıyorlar) ama oğlan gece 4 te uyanıyor ve tekrar uyutmak için hamakta sallamak herekiyor. Yemek deseniz çok kötü. 1 dk yalnız kalmak istemiyorlar başlarından hiç ayrılamıyorım yoksa kıyamet kopuyor. Allahtan yatılı bakıcı başladı 5 gündür o var ama yinede 2 kişi yetmiyor birde kendin gibi olmuyor işte. Bende birkaç aya işe başlayacağım kız tek başına nasıl yapacak bilmiyorum canım çok sıkkın.
Sizde gündüz uykuları ne durumda? Ve nasıl uyuyorlar? Tek başına mı sallanarak mı?

Bilmem ki ilaç ne bileyim.. Zafrinanin önerdiği patik tarzı iyi fikir gibi geldi bana, ayak yapısını bozmaz, çok minnaklar daha. Altı pamuk üstü deriymiş.
Evet bnde rahat yumusak bisiler bakiyorum.zafrinanin dedigi siteyede bakayim bi sagol canim
Cok zor canim Rabbim sabir versin.su uyku damlasindan mi denesen ?
Cok gecmis olsun canim.ben genelde kusburnu cayinin icine bi parca zencefil 4-5 adet karanfil yarim limon ve karabiber ekleyip iciyorum.cok rahatliyor ..

18 no bulmk gerçkten zor cnm ben nike waffle modeli var onu gydriyorum 19 no da vicco ilk adım aldım bikaç aya da o olur inşallh
Insallah canim tesekkur ederim :) peki bu markalarin tabanlari yumusak mi ?

Nike waffle yumuşak patik gbi kaydırmaz alt şimdlk onu gydiriyorum ayağı brz büyüyünce vicco ya geçicem inşallh o normal ayakkabı gbi sert

Nike waffle yumuşak patik gbi kaydırmaz alt şimdlk onu gydiriyorum ayağı brz büyüyünce vicco ya geçicem inşallh o normal ayakkabı gbi sert
Vicco ortopedik mi? ayakları çok hızlı büyüyecek ayda bir alacaz belki de, pahalı geldi. Ama iyisi olsun isterim tabi yine de

sallanarak yada memede. gun isiginda sallanarak gece yatarken de emerek uyuyor. 3 yasindaki oglum sallanmadan uyuyordu ama artik oda sallamami istiyor. bitun gun ilgilenemedigim icin su kucucuk istegini kirmayim diye salliyorum onuda.

burda ek gidalari okuyunca psikolojim cok bozuluyor. cunku hicbirsey yemiyor benimkiler. corba yok yumurta yok peynir zeytin yok. meyve kesinlikle agzina surmuyor. arada bir yogurt arada bir kofte.. bol bol cubuk kraker.. ev yapimi yaptum begenmediler((

gunduz uyku 25 - 30 dakika. gece ise saat basi meme.. gunduz butun gun kucak hic yere koyamiyorum. surekli mizmiz.. oglumda hircinlasiyor o benden ayrilmayinca.
ben nasil ise baslayacagim. hic dinlenemedim ki. cok yorgunum. fiziksel ayri ama psikolojik olarak cokusteyim artik....

Aynı benimkileri anlatmışsın. Şu emme olayı da olmasa ve ikiz olsalar bunlar kesin benim çocuklar diyeceğim. Yumurta YOk , zeytin Yok peynir yok. Ek gıda diye bişey yok nerdeyse sadece yoğurt ve muz yiyorlar. Bakıcı başladı o eski çalıştığı yerde muz yumurta ve bebe bisküvisini karıştırıpta veriyormuş onu deneyelim dedi. Onu denedik bugün onu yediler. Allah sağlıklarını versin ama dediğin gibi hem psikolojik olarak hemde bedenen çok zor. Bende işe nasıl başlayacağım onu düşünüyorum bir taraftan rahatlamak için işe başlamak istiyorum. İki ucu boklu değnek.

Bir de ben bi hata yaptım. Birara hiç uyutamıyordum kırmızı balık açtım telefondan şimdi oğlan bazen sadece onu izleyerek uyuyor mesela bu akşam da öyle uyudu

Bir de ben bi hata yaptım. Birara hiç uyutamıyordum kırmızı balık açtım telefondan şimdi oğlan bazen sadece onu izleyerek uyuyor mesela bu akşam da öyle uyudu
ben oglumu oyle uyutup oyle yedirdim. inan telefon tablet ben eline vermedikce istemiyor. sinir koymak daha cazip hale getiriyor bence. hic tutturmaz tablet diye.. ya hayatimiza sokmayacagiz yada yasaklamak yerine ilgisini baska yere cekecegiz. zamanla oda oturur merak etme

PaytiPo S sentinus14 üzülmeyin kızlar +1 büyük kızımda yumurta yok peynir yok yoğurt yok süt yok ayran yok sebze sıfır meyve de birkaç tane baklagil yok velhasıl yok anacım yok :) aslında ben ne garip anneyim ne güzel çocuğun hiç yemek hazırlama derdi yok (!) :) yediğini de asla oturarak yemez dolan dur peşinde it gibi öyle yer sağolsun :)

10 aylıkken 12 kg çok fazla değil mi ya bugün arkadaşlarla berabedik 18 aylık kızı 12 kg mış ve gayet sağlıklı görünüyordu hatta tombişim diye sevdik yani

Diştendir bence de canım çünkü normalde uyuyan bir bebek. Benim kız da aynı durumda üstteki 3. yarılandı diğeri patlamak üzere. Bayağı huysuz, eli ağzında ama ateş vs yok o nedenle ilaç vermedim. Bilemiyorum vermek gerekir mi ki hiç düşünmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…