2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben 2. defa oldum canım. Yani daha 1buçuk ay kadar oldu.

Bence normal ben de ilk kez bu ay oldum. 3 aylıkken bir kez kadın doğuma kontrole gitmiştim doktor 1 yıl olmaması normal demişti.

Atarax alerji ilacı mr çekilecek bebeklerde eskiden damar yolundan anestezi vermek yerine atarax kullanılarak uyutuluyormuş daha dün nöroloji doktoru söyledi
prospektüsünde yazan böyle o yüzden söyledim.davranis bozukluklarında ve ameliyatlardan önce kullanılır yazıyor

doktor ne tür bir tarama yaptı ?yani allerji mı baktı ?

prospektüsünde yazan böyle o yüzden söyledim.davranis bozukluklarında ve ameliyatlardan önce kullanılır yazıyor
babamda da uykusuzluk var die sakinleştirici niyetine vermişlerdi hapını baya ağır gelmişti ona ilk hapı içtiğinde 2 gün uyumuştu

Biraz öyle oldu galiba hep istemedikçe zorlamadım nasıl olsa basar filan dedim ama öğrenemedi sanırım. İnşallah artık sıkı antrenmanlarla arayı kapatırız
Bacak kasları gelişmediği için basmıyor ufak ufak yürüt alışır. Bu arada yürüteç bizde çok işe yaradı ilk önce parmak ucunda sürdüler ve öyle yürüdüler şusn oğlan tam basıyır ama kız hala ayak ucunda basıyor. He çocuğun gelişimi farklı zamanla olur kafana takma :)

İnşallah bende takmaz olurum. Bu akşam köfte yaptım hapur hupur yediler ya bunlar da et yemeğe kodlanmış sanırım :)

bnm sıpada ellerini bırakıp 3 4 adım atıp düşüo bi deli cesareti geldi çocuğa gerekli gereksiz yerlerde ellerini bırakıp gitmeye çalışıo korkcak sonra hiç yürümicek bu gidişle
Yurur canim benimki dustugunde kicini yirtiyodu .hayatta yurumez bu boyle mizmiz diyodum utandirdi beni :))

Eowynn_arwn uyku damlasından korkuyorum. 3te uyandı uyumuyor, emzirdim,şarkı çaldım, salladım yok .beşiğinde şarkı söylüyor, oturup kalkıyor 1,5saattir.bu normal mi Allah aşkına
Bilemedim ki canim ne derdi var kuzunun tabi ki normal degil ama huyu mu boyle ki tez zamanda duzelir insallah..

Yoo hiç öyle bir olay olmadı bilmiyorum neden öyle yaptığını. Acaba yürüteç mi alsam bir tane diyorum. Heveslenip basar belki.
Bizim yurutecimiz vardi cok faydasi oldu bize.deli gibi geziyordu evin icinde sizde almissiniz hayirli olsun canim.sever de yere basar insallah :)

Canim ben ilk kizimda emzirmeden kesene kadar regl olmadim.kizimi memeden 1.5 yasinda kestim

Atarax da uyutmadı desem tam 34 saat civarında uykusuzuz bi tur ağlayıp rahatladım bu ay 5 kilo verdm sinir uykuszluk açlık.
gündüz de mı hiç uyumuyor? acaba nefes alması mı sorunlu, burnu tıkalı olunca uyuyamiyorlar. ince bir yastıkla yatırıp odasına cold mix damıtılmış mendil koysan belki fayda eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…