2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım atarax anksiyete için veriliyor,bir çok da yan etkisi var.eger illaki vereceksen bitki çayları var bebekler için onu dene
Atarax alerji ilacı mr çekilecek bebeklerde eskiden damar yolundan anestezi vermek yerine atarax kullanılarak uyutuluyormuş daha dün nöroloji doktoru söyledi

Belki vitamin verebilirsin ekstra doktora sorup. Yemesi düzelene kadar destek olur en azından. Ne zor iş annelik, şöyle 1-2 gün izin de alamıyorsun ki 7-24 kafada sorular sorular sorular...
Duygularımla tercüman olmuşsun izin yok uyku yok kendine zaman ayırmak Yok bol bol kafayı yemek var hele bi de 2 taneyse

Merhabalar, yogunluktan epeydir giremiyordum buraya. Daha önce konuşuldu mu hiç bilmiyorum. Benim bebeğim neredeyse 10 buçuk aylık oldu. Ben halen regl olmadım. Hamile olmadığıma da eminim. Bu durumda olan var mı? Emzirdiğim için normal diyorlar, ama kime sorduysam hiç bu kadar süre regl olmayan duymadim.

bn 8. ay da oldum ama 1 yılı devirip olmayan arkadaşım var doktorum doğumdan sonra 6 ay 1 yıl olmayabilirsin demişti. 1 yılı geçerse problem oluyor mu onu bilmiyorum.

Yanlış yaptığın bir yer yok canım huyu böyle, üzme kendini, malesef üzünce bebek daha da stres oluyor..

2 yıl olmayan var normal canım ben malesef 8. Ayda oldum

kızlar oğlumun kulağında kocaman kir gözüküo ama biraz derinde alamam yani napmam lazm
Sakın dokunma canım eğer olur da bebekte ayrıca huysuzluk kulak tutma ya da kaşıntı gibi bir durum hissedersen gliserin damlatabilirsin uyurken yüzüstü çevirip bir süre kulağında durmasını sağlayacak şekilde normal şartlarda zamanla kuşak kendisi kiri atacaktır

Ne yiyor bu çocuk ozaman? Sadece et mi tüketiyor ne zor ya böyle yemeyen çocuklar
Evet canım et tavuk balık pilav makarna sevdiği meyveler kuruyemiş çok çok nadiren patates kızartması ekmek ve çorba. Bebekken seçici olmayan yiyen bir bebekti. Kardeşi şimdiden seçici :) öyle de böyle büyüyorlar, çok takılıyordum ama son zamanlarda aşmaya başladım.

Geç bastırmak başladığın için olabilir bende benimkileri 9 aylık bastırdım aynı şeyi yapıyorlardı zamanla düzeldi
Biraz öyle oldu galiba hep istemedikçe zorlamadım nasıl olsa basar filan dedim ama öğrenemedi sanırım. İnşallah artık sıkı antrenmanlarla arayı kapatırız

Hadi ya boşuna aldık desene bugün ebebek mağazasına gittik yürütece koyduk başta yine topladı ayaklarını ama sonra hareket edebildiğini farkedince ufak ufak basmaya ilerlemeye başladı biz de gaza gelip aldık valla Ucuz bişey aldım gerçi boşa giderse de üzülmem Hergün 5-10 dk koyacağım bakalım azcık işe yararsa zaten koltuk kenarında filan bastırma çalışmaları yaparım Dizlerinin üzerinde az emekliyor daha çok komando gibi sürünüyor

Danış bence de canım ben bayağı araştırdım, doktora danıştım ama çok şükür bir sağlık sorunu yok. Uyumayı 2 yaşından önce genelde öğrenemez bebekler dedi doktor. Neyse sağlıklı olsun da ne yapayım deyip kabullendim artık yine de her gün aynı saatlerde aynı rutinleri yapmaya devam ediyorum zamanla alışır belki...

okdr tıkanmış ki nokta kadarcık yer açıkta sadece alıncak gibi diil ztn çok kulağını çekiştirio

Dizlerinin üzerinde az emekliyorsa az da olsa ümit var demektir :)) hayırlı olsun yürüteciniz

Dizlerinin üzerinde az emekliyorsa az da olsa ümit var demektir :)) hayırlı olsun yürüteciniz
Gerçi yürümeye başlayınca da ayrı dert ama işte ne bileyim gaza geldim gene basmıyor basmıyor dedi herkes içime bir kurt düşüverdi. Teşekkür ederim canım

Gerçi yürümeye başlayınca da ayrı dert ama işte ne bileyim gaza geldim gene basmıyor basmıyor dedi herkes içime bir kurt düşüverdi. Teşekkür ederim canım
Yürüteç en pişman olduğum yatırım oldu benim : D çokta para verdim, sen vermemişsin kayıp yok en kötü oyuncak niyetine kullanır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…