2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İnşallah bende takmaz olurum. Bu akşam köfte yaptım hapur hupur yediler ya bunlar da et yemeğe kodlanmış sanırım :)
O zaman gelsin sulu köfteler gitsin sahan köfteler bonfileler yapacak birşey yok annesi :) kadir Tuğcu bebek dediğin süt içer/emer et yer gerisi teferruat diyor canım hiç takılma neyi severek yiyorsa onu ver. Benim erkek kardeşim çok seçiciydi ve doğru düzgün hiçbirşey yemezdi şimdi doğru düzgün yemediği şey yok ve gayet boylu poslu. Annem üzülüp saçlarını beyazlattığı ile kaldı.

Canım geçmiş olsun senmi hastasın çocuklardan birimi pek anlayamadım geçmişi okuyamadım Fineas Allah tez zamanda şifa versin.

Bizde tatilden dün döndük şükür çocukları hasta olmadan götürüp getirebildim korkum hep tatilde ya hasta olurlarsa naparim diyeydi farklı şehirlerde iyi dr bulmak zor çünkü..Benimkilerde iştahsız bebek kahvaltıda sadece avakado ve yarım yumurya yedi uyudu hala uyanmadı, ben uğraşmayı bıraktım yuvarlanıp gidiyoruz böylece.

Hasta veya uykusuz kuzulara Allah şifa versin tatilde olanlara da iyi tatiller diliyorum.

Atarax da uyutmadı desem tam 34 saat civarında uykusuzuz bi tur ağlayıp rahatladım bu ay 5 kilo verdm sinir uykuszluk açlık.
Hadi ya nasıl işe yaramaz ?! Çok garip ya acaba dozu mu az geldi ki? Hay Allah ya 34 saat ne demek ayakta kalman mucize bence. Uykusuzluk, stres ve açlık çok kilo verdiriyor gerçekten ama bir ayda 5 kg çok fazla birşeyler yiyip abartmaya çalış bence yoksa enerjin kalmayacak.

Dünden beri dediğin gibi parmak ucunda basıyor yürüteçte umutlandım biraz ama bakalım hayırlısı

Kızlar merhaba epeydir giremedim ben de.. oğlum 11 aylık oldu geçen ay tatildeyken emmeyi bıraktı çok üzülüyorum.. kendimi yetersiz gibi hissediyorum bazen emmediğini duyanlar şok oluyor ne yapabilirim kendisi bıraktı ben kesmedim ki.. 4 tane dişimiz var emekleme yok poposunun üstünde gidiyor sadece.. netten birazcık baktım da bu popo üstü emekleyen bebeklerde ilerki yıllarda dikkat eksikliği ve hiperaktivite olabiliyormuş bu konuda bilgisi olan veya bebeği bu şekilde olan anne var mı..? 1 yaş kontrolünde doktora götüreceğim zaten ama kafaya takmadan da edemiyorum..

ohooo nette yazan herşeye inanırsan :)

bazı şeyler ne kadar istesek de elimizde olmuyor. onun da rızkı o kadarmış üzme kendini.eger sütün kesişmediyse sağ ver,arada teklif et belki tekrar emer,öyle olanlar okudum.ekinden geleni yaptıktan sonra üzme kendini. emekleme konusunda da üzme kendini,her çocuk kendine özel...bir ara gözleri çekik diye neler takıldı aklıma...boşver,stres yapma kendine,çabucak büyüyorlar bu günler geri gelmeyecek sıkı sıkı sarıl, kokla yarın yürüyüp bizi beğenmeyecekler :)

Haklısın canım Annemler de çıkışıyor bana her şeyi niye takıyorsun diyorlar da işte napayım elde değil..:)

Canım ben meme sıkıntısını 2 aylıkken kızımda yaşamaya başladım. Şuan 1 yaşına girecek ve asla pes etmedim. Bizde ikiz olduğundan emzikte vardı biberonda. Doğduklarından bu yana meme+mama şeklinde gittik. Oğlumda şükür sıkıntı yaşamadım. Ama kızım sürekli reddetti memeyi. Bende ısrarla emzirmeye çalıştım. En son 1-2 hafta önce emzikleri de bıraktırdım. Çok şükür kızım memeye geri döndü. Tek sıkıntı benim sütümün az olması Eğer sizde de emzik falan varsa bıraktırmaya çalışıp öyle bir deneyebilirsin
Kızlar bu arada biliyorsunuz kızım bayramda yürümeye başlamıştı. Şükür oğlumda 2-3 gündür kendi kalkıp duvarlardan vs tutup yürüyor artık. Dil gelişimi olarak kızım daha önde. Söylediğim çoğu şeyi söylüyor ama oğlum sadece karga ne dedi dediğimde GAK diyor Gerçekten aynı anda doğanlarda bile farklılık varsa başka şeylere takılmamak gerekiyor. Bunu ben yaşayarak daha iyi gözlemliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…