2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hasta olanlara şifalar diliyorum kızlar. Benim minnoşun da bugün burnu akmaya başladı. İlk kez burnu akıyor. Şimdiye kadar hasta olmadığına da şükür.
çok geçmiş olsun canım. burnunu sık sık serum fizyolojik ile temizle,inşallah çabucak geçer

Kizlar bizde yarin gece yola cikiyoruz hayirlisiyla tatil icin.nasil gececek bakalim.gunes kremine hala karar veremedim.trukid mi mustela mi sizce.tatile gidenler ne kullandiniz ?

Ben mustela aldım ama suyla hemen akıp gidiyor. Pek güneş kremi kullanmadık biz oğluma. Her hsonu denize götürdük ama tenteli simitle soktuk denize sıkıntı olmadı. Birde eşim 50 faktör korumalı şort tişört almış arada onları giydirdik

Kizlar bizde yarin gece yola cikiyoruz hayirlisiyla tatil icin.nasil gececek bakalim.gunes kremine hala karar veremedim.trukid mi mustela mi sizce.tatile gidenler ne kullandiniz ?
Günaydın canım..Ben çocukları 3 hafta neredeyse hergün denize soktum ve Mustela kullandım kollar bacaklar hafif bronzlasti ama hiç kızarıp yanmadılar.Çocuk için olanını, denize girmeden yarım saat önce kullandım ve çok memnun kaldım.Tavsiye ederim..Iyi tatilller sizede :)

Hasta olanlara şifalar diliyorum kızlar. Benim minnoşun da bugün burnu akmaya başladı. İlk kez burnu akıyor. Şimdiye kadar hasta olmadığına da şükür.
Geçmiş olsun canım, evet şimdiye kadar hasta olmadan iyi geldik artık olmaları çok normal..Burnu akması iyi tıkalı kalmasındansa...Büyüdüler artık bal denediysen azcık ballı ıhlamur çok iyi gelir bir çay bardağı döke saça içse yeter :)

Biz 3 haftadır tatildeyiz ve kızımı her gün denize soktum ve hala da sokuyorum. Kızım aşırı beyaz tenli. Garnier ambre solairenin çocuk için olanını kullandık. Sadece cok hafif bronzlasti. Biz memnun kaldik

Erol uyudukça çatıda işlemlere başladım. Işık, borulu labirent(top girecek), ayna, saat, belki tuvalet kağıdı rulosu eklenecek. Sonra da süsleyeceğim. Benimki sevdi şimdilik:)
Canım çok güzel görünüyor ellerine sağlık. Bende hazır bir şeyler bakıyorum. Bir ara kilit vs gibi şeylerin olduğu kitap tarzı birşey vardı ama şuan onu bulamıyorum.. Gözünüze çarparsa resim atın :)

Kızlar sizde duymuşsundur ama yazayım yinede bu aralar et almayın diyorlar şarbon varmış etlerde. Allah korusun hepimizin yavrularını. Bu arada bebişlere verdiğiniz değişik yemek tarifleriniz varmı? Birde tavuk veriyormusunuz?veriyorsanız organikmi veriyorsunuz? Ben organik alayım dedim ama buzlukta muhafaza olur mu acaba?

Kızlar diğer sorum çalışan annelere olacak. Evden nasıl çıkıyorsunuz ? Biz eşimle oğlumu öpüyoruz akşama mama alıp geleceğiz diyoruz sonra anneannesi onu oyalarken biz çıkıyoruz . Kapıdan geçirirse çok ağlar diye anneannesi oyalarken çıkıyoruz. Acaba doğru mu yapıyoruz?

Tavuk çok vermedim olsa olsa 3-5 kez verdim. Organik değildi zorunluluktu. Biz kurbanı iki aile (eşim- Kardeşi ve eşler) almıştık. Yarısından fazlasını çocuk esirgemeye verdik. Kalanı kendimiz bölüştük. İki yıldır böyle yapıyoruz. Üç dört ay yeter. Önümüzdeki yıl tayin yerim büyükbaş hayvanlıcığın membası orda sıkıntı çekmeyiz diye düşündüm. Ben de çekindim şarbon olaylarından haklısın.

Oh ne güzel iyi tatiller canım ben de trukid kullandım kızıma hiç sorun yaşamadık denizden çıkınca havluyla filan kurulayınca yeniledim sadece. Yüzüne filan da sürdüm sadece el ve ayak bileklerine sürmedim d vitamini alması için.

Kurban bayramında annemler sağolsun biraz et stoğu yaptık kızıma onlarla idare ediyorum şimdilik. Bir de zaten balık sezonu açıldı mesela bugün fırında soğanlı, domatesli, biberli palamut yaptım kızım bayıldı suyuna da ekmek bandık

Bende buzluğa atmıştım haşlayıp kıyma ve ciğer .kayınvalidemlerde kurban eti ayırmışlar o da gelince iyi olacak. Ama kurban etlerinde şarbon yoktur inşallah kafamda birde o soru var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…