2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar yazamadım uykuszluktan bitik bi haldeydim dün toplantıda kafayı masaya koyunca müdür saolsun 1 saat izin verdi dün hep doktrda geçti idrarda üreme görünüyo ama tekrarlıcaz bgnümüze çk şükür gözümüz açıldı 2 mizinde brz daha.bebek evi maceramız da tam gaz dvm ediyo uyuyunca oynarken fln foto geliyoda öyle rahatlıyorum.bi de havalar serinlese az biraz iyi olck.

Prospan ı 1 hfta iç cnm bitkisel,ben de 1 aydr alerjk rinitten mahfoldum kaşıntı hapşuruk burun akıntsı yaşam kalitemi düşürdü resmen hamileyken yine bu ayda baslamştı daha hafif şeklde.

Propan iyi geldi gerçekten çok sağol

Teşekkürler

kızlar oğlum 9 da uyumuştu 4 te bi uyandı 6 ya kdr uyuyamadı 3 kere kaka yaptı sil temizle emzir bidaha kaka bidaha sil temizle emzir derken 6da zor uyudu bnde 6.30 da işe gitmek için çıktım çok uykum varrr

kızlar oğlum 9 da uyumuştu 4 te bi uyandı 6 ya kdr uyuyamadı 3 kere kaka yaptı sil temizle emzir bidaha kaka bidaha sil temizle emzir derken 6da zor uyudu bnde 6.30 da işe gitmek için çıktım çok uykum varrr
Rabbim yardımciniz olsun çalışan annelerin biz evde otururken gece uyanması zor geliyor allah kolaylık versin size

Canım çok geçmiş olsun, her yerde salgın varmış. Bizimkilerde ishal, kusma atlattılar ama birşey yediremiyorum. Bende artık takmıyorum valla gücüm kalmadı. Uykusuzluk bir yandan, koşturma bir yandan bende halsiz düştüm. Dün gittim kan verdim. D vitaminim falan düşük çıkmış. Doktor ampul yazdı. Çok zor geliyor işe gelmek. Bakıcı ocakta tam güne gelmeyeceğim diyor. Bende açıkcası çokta üstelemiyorum. Sen bilirsin dedim. Ücretsize ayrılırım artık. en azından onları uyutunca bende yatar uyurum kışın :)))

Çok zor Allah kolaylık versin canım diştendir belki kakar artıyor diş çıkınca bizde de ama en azından 9-4 arası kesintisiz uyuduysa bu harika bir şey. Bizim hiç olmadı öyle 9 da uyudu ama 6.30 a kadar sayamadığım kadar uyandı artık pes edip kalktık 6.30 da. Bir ara yüzüme tekme bile yedim yıldızları saydım gece gece

Maşallah bence de o kdr uyuduysa daha nolsun senin tek yapıcağın o uyuyunca iş fln demeden hmn yatman.tabi ertesi güne yemek derdin yoksa

Evet ya bu yaz salgınlar arttı gerçkten kışın kar yağar inşallh.iyi yapmışsın kendmize de bakmamız şart bnm bünye de koyverdi son dönemde bi kan aldrcm gidemedim bi türlü ama aklımda ilk fırsatta .senin kuzulara da geçmiş olsun

Hasta olanlara şifalar diliyorum kızlar. Benim minnoşun da bugün burnu akmaya başladı. İlk kez burnu akıyor. Şimdiye kadar hasta olmadığına da şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…