2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Çok sağol bilgi için :)

evet bende oyle dusunuyorum.. geriye baktigimiz keske yerine iyikilerimiz bol olsun insallah

hep koynumda sustuğu huzur bulduğu başka yere gitmek istemediği günler geçti gitti şimdi kucağıma aldığımda bile yürüme hevesiyle kendini aşağı indirttio dediğin gibi bu günler geçicek biz nekdr yorulsakta özleyeceğiz

bizde ise yaramadi o yontem.. cocuga tramva yasatmanin da alemi yokki. simdi daha iyi anliyor vedalasarak opuserek. cikiyorum evden. ama belli bir yas araliginda bunu kabul. etmiyor bebek. asil o zaman terkediliyormus gibi geliyor.

Biz şimdilik iyiyiz. Şimdilikten kastım sadece 3 gün :) bakalım ilerde ne tepki alacağım :)

Kesinlikle katılıyorum sana tecrübe böyle bir şey işte. İnsan ilk defa yaparken bir şeyleri en güvenilir kaynaklar olarak dr, kitap vs yöneliyor ama her zaman teori ve pratik uyum sağlamıyor malesef. Tuvalet eğitimi de çok zor bir iş olsa gerek. Bakalım bizim başımıza neler gelecek

İyi tatiller canım inşallah güzel geçer tadını çıkarmaya çalış

Bal denemedim henüz canım. Burnuna okyanus suyu sıkıyorum, aspiratörler çekiyorum. İyi geldi çok şükür

Kızlar fena burun akıntısıyla doktora gittik. Ciğerlerde bir şey yokmuş. Okyanus suyu sık, aspiratörler temizle dedi . Aspiratör zararlı değil mi dedim. Dört beş kez yaparsan zararlı, birkaç kez yap dedi. Dün iki kez yaptım, çok iyi geldi çok şükür ya. Aspiratöre karşı çok önyargılıydım ama iyi ki kullanmışım. Sinüzite dönüşmeden atlatacağız gibi görünüyor

Biz şimdilik iyiyiz. Şimdilikten kastım sadece 3 gün :) bakalım ilerde ne tepki alacağım :)
aslinda ilerde daha da zorlasiyor ayrilik ama konusmak anlasmak iletisim kurmak kolaylasiyor. cunku hepiniz goreceksiniz konusup size cevap vermeye basladilar mi tatlarindan yenmiyor.

benim wc konusunda iyiki dedigim seyler ... gec kalmissin laflarina kesinlikle kulaklari tikamak

cocugun akici konusmasini yada kendini ifade edebilecek kadar konusmasini beklemek

cocukla beraber annenin hazir olmasi.. bu ne demek.. cocuk altina da kaciracak yere de haliyada koltugada bunu bilmek ve telas etmemek bu surenin uzun olabilecegini kabullenmek.. kizmamak sakin olmak...

cocuk once kaslarini kullanmayi yani cisini tutabilmeyi ogrenene kadar altina yapacak zamanla altina yaparken yarim yarim tutmayi ogrenecek..

ben gece ve gunduzu ayni anda kesmedim. gece bez bagladim. gunduz kaslarini tutmayi ogrendigi an gece isemeleri kesildi zaten.. gece uykusunu asla bolup wc ye giturmedim. cunku benim oglum hem aksilesir hemde birdaha uyuyamazdi....

ve kakanin da cisinde rengini seklini inceledik benzetmeler yaptik. annenin yaptigi cisininin ve kakasinin yanina gonderdik gule gule dedik.

bunlar mutlak dogru degil cocugunuzu taniyin ve ona gore tepkiler verin.. mesela abartili kutlamalardan kacinin derler ama ilk kakasini wc ye yaptigi zaman pasta kesecektik neredeyse okadar da olsun artik :)))
beni tek zorlayan sey kucagimda 8 aylik bebekle yer silmek popo yikamak tuvaleti yikamak oldu.
ay ne uzun yazdim kizlar sikilanlar hakkinizi helal edin

aspirator kullanmazsan cigerlere iner demisti bir kere bize dr. bende senin gibi asla kullanmiyordum. cocuk rahatliyor gercekten

Gerçi şu var çocukken annesi hep evde olan arkadaşlarıma çok özenirdim yani sanırım çok özlüyordum daha çok zaman geçirmesini istiyordum ama terkedilmişlik duygusu değildi.

Benim annem ev hanımıydı memnundum ben halimden. Ama o zamanlar çoğu anne ev hanımıydı çalışan kesim azdı şimdi çoğu anne çalışıyor ev hanimi az. Çocuklar bu duruma alışık artık. Bende diğer annelerin ekonomik özgürlüğüne imrenirdim annem babamın verdiği paralarla bize bi şeyler almaya çalışırdı hep

kizlar benim kizim tuzlu seylere bayiliyor ben bunu anladim eger tuzu yoksa kesinlikle agzina surmuyor. dun tursu yedi agzini sapirdata sapirdata bugunde krep yaptim tuz koydum bir bucuk krep yedi.

zaten kofteler etler hep tuzlu oldugu icin seviyor diyordum marifet tuzdaymis yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…