2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar bu uyku olayını çözen var mı ?ne zaman normal uykuya geçecek ?gecede en az 4kere uyanıyor...

kızlar bu uyku olayını çözen var mı ?ne zaman normal uykuya geçecek ?gecede en az 4kere uyanıyor...
Canım fazla uyanıyormuş. Hep mi böyle yoksa arada mı oluyor? Ben gece uykusuna geçmeden iyice yoruyorum iki kez kalkıyor gece. Bir ara meme takıntısı olmuştu şükür azaldı. Memede çok mu tutuyorsun ya da memede mi uyutuyorsun? Bu şekildeyse bir hafta sabredip memede uyutmamaya çalış istersen.

Off off ayni sorun bbizdede var gune uykumu almış mutlu neşeli bi sekilde başlamak istiyorum... azı dişlerin çıkışı cok kotuymus bu biter kopek dişleri gelir uuku hic olmayacak galiba ; (

hep böyle malesef.cok yoruyoruz terden üstünü değiştiriyorum ama nafile... gece 2kere emiyor biri 12-1 gibi diğeri 4-5gibi kanguruda uyutuyorum

Off off ayni sorun bbizdede var gune uykumu almış mutlu neşeli bi sekilde başlamak istiyorum... azı dişlerin çıkışı cok kotuymus bu biter kopek dişleri gelir uuku hic olmayacak galiba ; (
bizim daha 4 diş var üstlerin yanları yeni şişti ancak ekim sonu çıkar herhalde ...bu hızla 2yasina tamamlanır mı bilmem

kızlar adetleri düzensiz devam eden var mı 8. ay da ilk oldum son 2 aydır da adete 10 gün kala bi ara kanama oluyo normal mi acaba hormonlar kendini toparlayamadı mk

hep böyle malesef.cok yoruyoruz terden üstünü değiştiriyorum ama nafile... gece 2kere emiyor biri 12-1 gibi diğeri 4-5gibi kanguruda uyutuyorum
Kelin ilacı olsa... Büyük kızım 27,5 aylık ve bu gece kaç defa uyandı bilmiyorum uykuya daldığı hariç 3 defa sallanarak tekrar uyuttuk kalkıp pişpiş ile daldıkları hariç :)

Kelin ilacı olsa... Büyük kızım 27,5 aylık ve bu gece kaç defa uyandı bilmiyorum uykuya daldığı hariç 3 defa sallanarak tekrar uyuttuk kalkıp pişpiş ile daldıkları hariç :)

Ayy öyle deme yaa buyuyunce biter sanıyordum .. gece boyunca uyumadi ishal bi yandan mizirdanmasi bi yandan simdide ateşi 39.3 uyumuyorda biseyde yediremedim ates dusurucu verdim dusmezse aksam olmadan hemen doktora goturcem ac uykysuz yasiyorz

gerçekten mi doktor 2yasina düzelir dedi kendimi öyle avutuyorum ben

mahallenin en mutlu bebeği ni okuyan var mı
Mahallenin en mutlu bebeği için geç kaldık bence ilk 3 ay için faydalı bilgiler içeriyormuş. Mahallenin en mutlu yumurcağını okumak lazım ben de internetten sipariş edeceğim bu aralar aklımdaydı iyi oldu hatırlattığın teşekkürler

Allah yardımcın olsun canım.. Hem ishal hem ateş ağır bir enfeksiyon geçiriyor muhtemelen bebiş. Ya da dişler geliyor. Benim büyük kızın azı dişleri çok zor çıkmıştı mahvoldu böyle ishal ateşle. Şimdi nasıl oldu?

gerçekten mi doktor 2yasina düzelir dedi kendimi öyle avutuyorum ben
Üzülme canım inan ki zamanla bünye alışıyor bu meseleyi benim çocuğum neden uyumuyor diye takmak yerine benim çocuk uykusuz diye kabullendiğinde inan ki süreç çok daha kolay geçiyor. Ben kabullenince kuş gibi hafiflemiştim. Bir de benim kız senin oğlandan beterdi bebekken 24 saatte toplam 1,5 saat uyuyordu kalan sürelerde uyurken sallanmak istiyordu eşimle nöbetleşe uyuyorduk 9 aylıkken o bitti aşırı sık uyanmayla devam etti filan. Yani beterin beteri de var :) ne yapalım Allah can sağlığı versin insanlar hastanelerde koşturuyor diye avutuyorum kendimi :)

mahallenin en mutlu bebeği ni okuyan var mı
Yumurcağı okudum büyük ufakken bir cacığa yaramadı diyordum ama iki yaşına geldikten sonra faydalanmış oldum işe yaradı biraz. Ben oldum olası bebeklere aşırı ilgili olduğumdan bahsettiği şeyleri zaten genelde biliyordum şayet kendi çocuğun olmadan evvel böyle bir ilgin yoksa o zaman çok faydalı olur.

:)
Arada bir sen böyle yaz canım ben kafayı siyirinca açıp okuyayim .iyi geliyorsun:)bugün öyle cildirdimki bebekten eşim izin aldı eve geldi.nasıl korktuysa adam benden:)ara ara cildircam bu gidişle galiba diyorum .sonra da seni dediğin gibi çok şükür iyiler deyip geçiyorum. ..burdan terapi iyi oluyor ama iyiki varsınız :))

Allah iyiliğini versin bende sen yazdıkça aynı hissediyorum :))) aynen burası bana da terapi. Bir aydır kızlarla yalnız ilgileniyorum arada bana da geliyor sağdan sağdan bi gürlüyorum bir harlıyorum sonra rahatlıyorum : D

liliyaa Buralardayım canım, arada girip okuyabildim ama hiç yazamadım, işe başlayınca Pert oldum :)) Şimdi geçmişe dönük okumaya çalışacağım.. Doğum günleri kutlanmış, bebekler yürümüş hepsinin hayırlı ömürlü sağlıklı yılları olsun inşallah.. Hamileliği de sayarsak 1,5 yılı devirdik kızlar , önce kalp atışlarını duyduk cinsiyeti ilk tekmesi ayrıntılı ultrasonu sonra Doğumu derken bebekler yaşına geldi vay bee diyorum.. @ceross Allah yardımcınız olsun canım.. Uykusuz bebelere bizi de ekleyin, sabahlara kadar emiyor gece en az 3 kere emmek istiyor, yesokanın da dediği gibi kabullenmek en güzeli sanırım çünkü çözümü Yok.. Şimdi babası hamağına yatırıp ninniyle uyutmaya çalışıyor, tam gözleri kapanacak gibi oluyor zorla kendini uyandırıyor ıııhh diye bağırarak ayağa kalkıyor babası tekrar yatırıyor, sonra yine aynısı tekrarlanıyor.. Resmen uykuya direniyor..

işte onun için yazmıştm hangisini almak lazm die sorcaktım :)

çocuk hiç sevmezdim öyle ayy ne tatlıı bi kucağıma alayım oyun oynayayım demezdim hiç :)

bi delirme de benden. babamız hasta oğlan babasıyla oynamak istiyo uykusu var uyumuo herşeye ağlıo ben desen işten 6 da geldim hem ev hem bebek fıttırmış durumdayım. geç uyuması neyse de şu istediği olmadığında ağlama yok mu deliriyorum o zaman. çok şükür güç bela uyudu kimbilir gece kaç kere uyanır 3 kere uyansa ooo ii uyudum dicek duruma geldim. nasl çözülcek bu uyku işi bilmiyorum. bazen hiç bişeye gücüm kalmamış gibi hissediyorum. uzun sürrdir saçımı boyatmak dışında kendim için bişey yapmadm. hayatım çocuk oldu resmen. tabi ki canım öyle olmalı ama kendimi de unutmafan nasl dengede tutucam bu kefeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…