2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar oğlumun saçlarını biraz kısalttıralım diyorum sırt üstü yattığı için ensesi terlio perçemleri gözüne giriyo kulak kısımları da kulaklarını kaşındırıo ama kıyamıyorum daaa eşim kestirmekte kararlı oğlumun saçları da enseler lüle lüle sarı saçları var napsam yaa illa ki kestirilcek kestireyim mi ki

Travazol yeter canım ama kortizon içerikli bu sebeple çok ince katman olarak sür. Belki de arabayı istemiyordur o durumda. Benim büyük kız eski aramızda anlattığın gibiydi zor zaptederdik(getz) sonra şimdiki arabamızı alınca arabada durmaya başladı(grand scenic) şimdi kısa mesafede hiç buğzetmiyor.

Ben de düşünüyorum gözüne geliyor perçemi. Eşim kazıttırayım inçe telli saçı az diyor. Ben bir anlamı olmadığını okudum ve gerek yok diyorum ama takmış. Planlar yapılmış berberle falan..

kazıtmak işe yaramıo die okudum bende ztn ikimizde kazıtmaya karşıyızda normal bi kesim olsun istşyoruz biraz kısalsın rahatsız oluo çocuk terledikçe kafasını kaşıo

bnmki de başka bi cins koltuğuna oturtuyorum bnde yanına oturuyorum eşim arabayı sürüo mesela 15 20 dk çok keyifle oturuo sonra bi sğrede elinde bişilerle oylaıyorum sonra imkanı yok durmuo çünkü etrafı karıştıramıo

Seninki yine 15 20 dk duruyormus. Valla ona razıyım hafta sonu beylikduzunden Florya ya gittik yemeğe. Yeminle yolda kendimi atacaktim artık :)5 dk durmuyor. Burnumdan geldi.
Tek arabaya hayatta sigmazlar:)zaten ikiside kıpir iterleer birbirlerini :)yok anam yok çıkış kapısı yok bana
Sen vazgeçtin ya o gün :))götürüp gel ozaman dedin gül gül öldüm

kazıtmak işe yaramıo die okudum bende ztn ikimizde kazıtmaya karşıyızda normal bi kesim olsun istşyoruz biraz kısalsın rahatsız oluo çocuk terledikçe kafasını kaşıo
Kazıtmak bi işe yaramiyor. Aman diyim kendinizde kesmeye kalkmayin ben ortancayi en son beslemeye cevirmistim :))o gün bugün makas görmüyor cocuk:))

biz 4aylikken kendiniz kazıdık çünkü sacları çok dökülüyordu ve yiyordu.10aylikken kuaförde kestirdim.15gun önce de yine kendimiz kestik :)

bu arada biz bugün aşımızı olduk.nette 1hafta sonra ateş yapar yazıyor. yaptıran var mı ?bir de banyo için uyarmadı hemşire

Napiyim bacım ona yok, buna yok, şuna yok :) Allah yardımcın olsun canım ne diyim başka bişey gelmiyor ki aklıma..

Geçmiş olsun canım azı veya köpek dişi geliyor o zaman tez zamanda çıkar inşallah. Calpol desteğiyle devam. Bir de gözetiminde havuç deneyebilirsin.
Üst komşum dört saatte bir calpol veriyormuş çocuğa. Ben kötü olursa veriyorum kırk yılda bir. Havucu sevmedi. Silikon diş fırçası var, parmağa takılan. En güzel onunla kaşıyor. Bir de kayısı kurusunu dolapta soğutup veriyorum.

İnternette araştırdım. Forumlarda çok var mor et parçası gören. Bir an önce atlatsın inşallah

Kazıtmak bi işe yaramiyor. Aman diyim kendinizde kesmeye kalkmayin ben ortancayi en son beslemeye cevirmistim :))o gün bugün makas görmüyor cocuk:))
kazıtmam ztn de küçükken kendim almıştım kulaklarına girenleri ama şimdi baya uzadı saçı kendim kesemem dediğin gibi besleme gibi olur heryeri uzun çünkü eşit kesemem en iyisi biraz kısalttırayım ben

ya o florya yoluna ben dayanamıyorum çpcuk napsın :) çok trafik oluo sahil yolunda

biz 4aylikken kendiniz kazıdık çünkü sacları çok dökülüyordu ve yiyordu.10aylikken kuaförde kestirdim.15gun önce de yine kendimiz kestik :)
ooo siz çok saçlısınız heralde bnm oğlan sarışın 5 6 aya kdr doğru düzgün saçı yoktu ztn :)

Seninki arabayı seviyormuş iyi ne güzel en azından arabada duruyor oto koltuğunda durmasa da :) çocuk haklı hapis gibi oto koltuğu :)

O da abartmış çocuğu ağrı kesici bağımlısı mı yapmak istiyor?! Kayısı kurusu fikri çok iyiymiş benim aklıma gelmemişti soğutmak bende deniyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…