Travazol yeter canım ama kortizon içerikli bu sebeple çok ince katman olarak sür. Belki de arabayı istemiyordur o durumda. Benim büyük kız eski aramızda anlattığın gibiydi zor zaptederdik(getz) sonra şimdiki arabamızı alınca arabada durmaya başladı(grand scenic) şimdi kısa mesafede hiç buğzetmiyor.Çok teşekkürler canım kremi aldirayim bugün hemen.koltuklar bizim chicco.eşim ve ya ben arkaya gecip kucagimizda bile tuttugunuzda susmuyor . deli gibi bagiriyor.hani acaba koltuktanmi korkuyor dedik ama yok.yinede soyledigin markalara da bi bakiyim canım cok teşekkür ederim.bu arada travazol tek başına yeterli olur dimi inşallah?
Ben de düşünüyorum gözüne geliyor perçemi. Eşim kazıttırayım inçe telli saçı az diyor. Ben bir anlamı olmadığını okudum ve gerek yok diyorum ama takmış. Planlar yapılmış berberle falan..kızlar oğlumun saçlarını biraz kısalttıralım diyorum sırt üstü yattığı için ensesi terlio perçemleri gözüne giriyo kulak kısımları da kulaklarını kaşındırıo ama kıyamıyorum daaa eşim kestirmekte kararlı oğlumun saçları da enseler lüle lüle sarı saçları var napsam yaa illa ki kestirilcek kestireyim mi ki
kazıtmak işe yaramıo die okudum bende ztn ikimizde kazıtmaya karşıyızda normal bi kesim olsun istşyoruz biraz kısalsın rahatsız oluo çocuk terledikçe kafasını kaşıoBen de düşünüyorum gözüne geliyor perçemi. Eşim kazıttırayım inçe telli saçı az diyor. Ben bir anlamı olmadığını okudum ve gerek yok diyorum ama takmış. Planlar yapılmış berberle falan..
bnmki de başka bi cins koltuğuna oturtuyorum bnde yanına oturuyorum eşim arabayı sürüo mesela 15 20 dk çok keyifle oturuo sonra bi sğrede elinde bişilerle oylaıyorum sonra imkanı yok durmuo çünkü etrafı karıştıramıoTravazol yeter canım ama kortizon içerikli bu sebeple çok ince katman olarak sür. Belki de arabayı istemiyordur o durumda. Benim büyük kız eski aramızda anlattığın gibiydi zor zaptederdik(getz) sonra şimdiki arabamızı alınca arabada durmaya başladı(grand scenic) şimdi kısa mesafede hiç buğzetmiyor.
Seninki yine 15 20 dk duruyormus. Valla ona razıyım hafta sonu beylikduzunden Florya ya gittik yemeğe. Yeminle yolda kendimi atacaktim artık :)5 dk durmuyor. Burnumdan geldi.bnmki de başka bi cins koltuğuna oturtuyorum bnde yanına oturuyorum eşim arabayı sürüo mesela 15 20 dk çok keyifle oturuo sonra bi sğrede elinde bişilerle oylaıyorum sonra imkanı yok durmuo çünkü etrafı karıştıramıo
Tek arabaya hayatta sigmazlar:)zaten ikiside kıpir iterleer birbirlerini :)yok anam yok çıkış kapısı yok banaHoşgeldin kaderdasim :) Canım benim bebek oto koltuğunda gayet rahat duruyordu ama abisini okula bırakıyoruz dönerken aynı bahsettigin gibi kan ter içinde kalarak ağlıyordu her köşe başında durmaktan eve gelmemiz bir saati buluyordu ne yapsam fayda etmedi çareyi büyük oğlumu servise vermekde buldum.Ama senin durumda buda imkansız.Acaba bu ara havalar güzelden iki küçük kızı aynı arabaya koysan büyük kız seninle yürüyerek mi gidip gelseniz okula, bu huyunu unutur belki bir sure sonra.
Kazıtmak bi işe yaramiyor. Aman diyim kendinizde kesmeye kalkmayin ben ortancayi en son beslemeye cevirmistim :))o gün bugün makas görmüyor cocuk:))kazıtmak işe yaramıo die okudum bende ztn ikimizde kazıtmaya karşıyızda normal bi kesim olsun istşyoruz biraz kısalsın rahatsız oluo çocuk terledikçe kafasını kaşıo
biz 4aylikken kendiniz kazıdık çünkü sacları çok dökülüyordu ve yiyordu.10aylikken kuaförde kestirdim.15gun önce de yine kendimiz kestik :)kızlar oğlumun saçlarını biraz kısalttıralım diyorum sırt üstü yattığı için ensesi terlio perçemleri gözüne giriyo kulak kısımları da kulaklarını kaşındırıo ama kıyamıyorum daaa eşim kestirmekte kararlı oğlumun saçları da enseler lüle lüle sarı saçları var napsam yaa illa ki kestirilcek kestireyim mi ki
Napiyim bacım ona yok, buna yok, şuna yok :) Allah yardımcın olsun canım ne diyim başka bişey gelmiyor ki aklıma..Seninki yine 15 20 dk duruyormus. Valla ona razıyım hafta sonu beylikduzunden Florya ya gittik yemeğe. Yeminle yolda kendimi atacaktim artık :)5 dk durmuyor. Burnumdan geldi.
Tek arabaya hayatta sigmazlar:)zaten ikiside kıpir iterleer birbirlerini :)yok anam yok çıkış kapısı yok bana
Sen vazgeçtin ya o gün :))götürüp gel ozaman dedin gül gül öldüm
Üst komşum dört saatte bir calpol veriyormuş çocuğa. Ben kötü olursa veriyorum kırk yılda bir. Havucu sevmedi. Silikon diş fırçası var, parmağa takılan. En güzel onunla kaşıyor. Bir de kayısı kurusunu dolapta soğutup veriyorum.Geçmiş olsun canım azı veya köpek dişi geliyor o zaman tez zamanda çıkar inşallah. Calpol desteğiyle devam. Bir de gözetiminde havuç deneyebilirsin.
İnternette araştırdım. Forumlarda çok var mor et parçası gören. Bir an önce atlatsın inşallahEvet canim bizim azi disler iki ust iki alt hepsi şiş suanda ve mor et parcasi seklinde gozukuyor oglum da ayni koltuklari perdeleri ne bulursa isiriyor .. yanaklarda hafif şişlik oluştu bizimde.. ayy köpek dişlerin çıkışına kotu diyorlardı , azi dişlerde cok kotuymus
kazıtmam ztn de küçükken kendim almıştım kulaklarına girenleri ama şimdi baya uzadı saçı kendim kesemem dediğin gibi besleme gibi olur heryeri uzun çünkü eşit kesemem en iyisi biraz kısalttırayım benKazıtmak bi işe yaramiyor. Aman diyim kendinizde kesmeye kalkmayin ben ortancayi en son beslemeye cevirmistim :))o gün bugün makas görmüyor cocuk:))
ya o florya yoluna ben dayanamıyorum çpcuk napsın :) çok trafik oluo sahil yolundaSeninki yine 15 20 dk duruyormus. Valla ona razıyım hafta sonu beylikduzunden Florya ya gittik yemeğe. Yeminle yolda kendimi atacaktim artık :)5 dk durmuyor. Burnumdan geldi.
Tek arabaya hayatta sigmazlar:)zaten ikiside kıpir iterleer birbirlerini :)yok anam yok çıkış kapısı yok bana
Sen vazgeçtin ya o gün :))götürüp gel ozaman dedin gül gül öldüm
ooo siz çok saçlısınız heralde bnm oğlan sarışın 5 6 aya kdr doğru düzgün saçı yoktu ztn :)biz 4aylikken kendiniz kazıdık çünkü sacları çok dökülüyordu ve yiyordu.10aylikken kuaförde kestirdim.15gun önce de yine kendimiz kestik :)
arkadaşa bugün yıkama sadece demişler bizim perş aşı günümüzbu arada biz bugün aşımızı olduk.nette 1hafta sonra ateş yapar yazıyor. yaptıran var mı ?bir de banyo için uyarmadı hemşire
şimdilik iyiyiz ama 10gun içinde belli oluyormuş, bazen 3-4gun ateş ardından hafif döküntü yapıyormuş. inşallah sorunsuz atlatır bebelerimiz...arkadaşa bugün yıkama sadece demişler bizim perş aşı günümüz
Seninki arabayı seviyormuş iyi ne güzel en azından arabada duruyor oto koltuğunda durmasa da :) çocuk haklı hapis gibi oto koltuğu :)bnmki de başka bi cins koltuğuna oturtuyorum bnde yanına oturuyorum eşim arabayı sürüo mesela 15 20 dk çok keyifle oturuo sonra bi sğrede elinde bişilerle oylaıyorum sonra imkanı yok durmuo çünkü etrafı karıştıramıo
O da abartmış çocuğu ağrı kesici bağımlısı mı yapmak istiyor?! Kayısı kurusu fikri çok iyiymiş benim aklıma gelmemişti soğutmak bende deniyim :)Üst komşum dört saatte bir calpol veriyormuş çocuğa. Ben kötü olursa veriyorum kırk yılda bir. Havucu sevmedi. Silikon diş fırçası var, parmağa takılan. En güzel onunla kaşıyor. Bir de kayısı kurusunu dolapta soğutup veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?