Halbuki gerçekten mi annecim dur ben de tuvalete yapayım demesi lazım allah allah:))bn çişi fln bilsin die bezini alırken gösterip çiş mi yaptın gel temizleyelim diyorum biz tuvalete gittiğimizde çiş yapmaya gidiyoruz büyüyünce sende burda yapcaksn fln diyorum hiç oralı diil
gündüz 2 defa 1er saat uyuyor canım. ben 2yasina düzelir diye umitliydimMerak etmeyin kızlar hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz okuduklarımdan hep kendimizden bişeler buldumesra_s gündz ne kdr uyuyo cnm? Bazı bebekler böyle işte,hatta iyisiniz bile oğlumda uykuyu unutmştum göz kapaklarımı bişeyle açık tutasım gelirdi 2 saat bile çoktu yani.bnm tecrübelerime göre 3 yaş dönüm noktası ondan sonra uyum süreci baslıyo aileyle uyku yemek dil kendni kurtarıyo denilen dönem.bu zmnlar öyle bi geçiyo ki herkes bunu dyo biliyorum ama ben kızımın 1 yaş oldguna bile inanamıyorum.
Bnm kız da emerken girmediği şekil kalmıyo .çok şükür pipet suluk işine de girdik bardakla ne kdr su versem de sanki bu sulukla bezi daha dolu oluyo en azından kendi doyana kdr içiyo.
Oto koltugunda çıldırıyo hele akşam çığlık çığlığa çk direniyorum kucağıma almamak için.
Yemek işi de kreşte ne yerse evde asla bişe yemiyo bi süredir.
Eowynn_arwn geçmiş olsun gözünüz aydın cnm@dimetilketon sen kriz geçirmede kim geçirsin:)
Gecmis olsun canim Rabbim yardimciniz olsunAtes 40 canim duzelmiyor uyuyamiyorda mahvolduk
Sagol canim :))Merak etmeyin kızlar hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz okuduklarımdan hep kendimizden bişeler buldumesra_s gündz ne kdr uyuyo cnm? Bazı bebekler böyle işte,hatta iyisiniz bile oğlumda uykuyu unutmştum göz kapaklarımı bişeyle açık tutasım gelirdi 2 saat bile çoktu yani.bnm tecrübelerime göre 3 yaş dönüm noktası ondan sonra uyum süreci baslıyo aileyle uyku yemek dil kendni kurtarıyo denilen dönem.bu zmnlar öyle bi geçiyo ki herkes bunu dyo biliyorum ama ben kızımın 1 yaş oldguna bile inanamıyorum.
Bnm kız da emerken girmediği şekil kalmıyo .çok şükür pipet suluk işine de girdik bardakla ne kdr su versem de sanki bu sulukla bezi daha dolu oluyo en azından kendi doyana kdr içiyo.
Oto koltugunda çıldırıyo hele akşam çığlık çığlığa çk direniyorum kucağıma almamak için.
Yemek işi de kreşte ne yerse evde asla bişe yemiyo bi süredir.
Eowynn_arwn geçmiş olsun gözünüz aydın cnm@dimetilketon sen kriz geçirmede kim geçirsin:)
Sagol canim :)Geçmiş olsun canım. Benim pek bilgim yok.
Normal canım ayda 1 cm uzar artık 1 yaşına geldiler :) Maşaallah kuzuya.Bu arada dun bizde asilarimiz olduk..ates vs olmadi sukur.kilomuz 9800 gr boy 74 cm olmus. Boyumuz kisa gibi geldi sanki bana..ayda 1 cm uzamis.bu aylarda normal mi 1 cm ?
önceden gece bezi kuru kalkardı şimdi ıslatıo. kaka yaptığında 1 sn durmazdı hemen al die ağlardı şimdi oyundan umrunda bile olmuo.Halbuki gerçekten mi annecim dur ben de tuvalete yapayım demesi lazım allah allah:))
Ben de kızıma diyorum artık tuvalete gitmelisin diye, yok.. gezici hela altında oh mis.
Oyun çocuğu oldular artık ne yemek ne kaka umurlarindaönceden gece bezi kuru kalkardı şimdi ıslatıo. kaka yaptığında 1 sn durmazdı hemen al die ağlardı şimdi oyundan umrunda bile olmuo.
evt hele dışardayken emmek bile aklına gelmio evde olsa yarım saatte bir memeye yapışıoOyun çocuğu oldular artık ne yemek ne kaka umurlarinda
olumsuz cvp mı gekdi yoksa bekliyo musun sen de teksin bebekle tek uğraşmakta hiç kolay diil annelik çok zormuş. bütün o eski hayatı bırakıp bebeğe bağlanmakBenim de sorunum kendimle... Depresyondayim sanki. Eşim de yaklaşık 1 aydır konuşmuyor benimle. Gerekçesi de o sormazsa ben onu arayıp sormuyormuşum. Kızını da arayıp sormuyor hadi beni geçtim.. vize de çıkmadı. bilmiyorum sonu nereye bağlanacak.
Bence sorunun kendinle değil canım çok zor bir süreçten geçiyorsun/geçiyorsunuz. Eşin doğumdan itibaren yanında çok az kaldığı ve kızıyla çok az vakit geçirdiği için gerçek anlamda bir baba bilinci oluşmamış. Sen hep yalnızsın kızının bütün o güzel günlerini zor zamanlarını hep yalnız göğüslüyorsun bu çok zor birşey. İnsan çocuk öncesi yalnızlığı kaldırıyor ama çocuktan sonra arıyor asıl desteği insanların düşündüğü gibi çocuk kişiye ilk zamanlarda arkadaş olmuyor aksine çok büyük bir sorumluluk yüklüyor ve bunu tek başına kaldırabilmek çok zor.. Bence sen iyi bile dayandın canım.Benim de sorunum kendimle... Depresyondayim sanki. Eşim de yaklaşık 1 aydır konuşmuyor benimle. Gerekçesi de o sormazsa ben onu arayıp sormuyormuşum. Kızını da arayıp sormuyor hadi beni geçtim.. vize de çıkmadı. bilmiyorum sonu nereye bağlanacak.
Zayıf ama çok zayıf değil boyu ise bayağı iyi çıkmış maşallah diyelim. Kendini yok yere üzme vesveseye verme çocuk istemiyorsa yemiyorsa elden ne gelir ki?kızlar oğlum aşılarını oldu ben yanında yokum işteyim. çok ağlamamış ama çok zayıf ya sürekli kafam da biz bu çocuğa bakamıyoruz die düşünüp duruyorum. 9.1 kg çıkmış sağlık ocağında omda kıyafetle boyunu 80 cm ölçmüşler ama büyük ihtimal yanlış ölçmüşlerdir doktor hep daha kısa ölçüo
Evet hiç tadını çıkartamadık bebekle olan günlerin.. en güzel zamanlarını da kaçırıyor. O da çok üzülüyor biliyorum. Anneme "kızımın resmine bakarken gözlerim doluyor, bunu sakın karıma soyleme" demiş..Bence sorunun kendinle değil canım çok zor bir süreçten geçiyorsun/geçiyorsunuz. Eşin doğumdan itibaren yanında çok az kaldığı ve kızıyla çok az vakit geçirdiği için gerçek anlamda bir baba bilinci oluşmamış. Sen hep yalnızsın kızının bütün o güzel günlerini zor zamanlarını hep yalnız göğüslüyorsun bu çok zor birşey. İnsan çocuk öncesi yalnızlığı kaldırıyor ama çocuktan sonra arıyor asıl desteği insanların düşündüğü gibi çocuk kişiye ilk zamanlarda arkadaş olmuyor aksine çok büyük bir sorumluluk yüklüyor ve bunu tek başına kaldırabilmek çok zor.. Bence sen iyi bile dayandın canım.
Belki şehir dışına bir arkadaşının yanına gitsen bir haftalığına filan iyi gelir? Bulunduğun kısır döngüden çıkarsın rahatlarsın?
Olumsuz canim. Evet çok zor 7/24 dip dibe:) maymunla yavrusu gibi yapışık yaşıyorsun :))olumsuz cvp mı gekdi yoksa bekliyo musun sen de teksin bebekle tek uğraşmakta hiç kolay diil annelik çok zormuş. bütün o eski hayatı bırakıp bebeğe bağlanmak
Evde pişen şeyleri seviyor benim kızım. Yani baharatlı, salçalı.. pirinç unu verme bence bı faydası da yok zaten. Kof besin. Baharatlı ekşili hatta tuzlu şeyler yap.Kızlar kızım hep diyorum cok iştahsız bu aralar bir iki kasık da olsa pirinç unu yiyor onun dısında her seyı reddediyor.Yulaf unu ruseym pankek sebze her seyı reddediyor. Ben de pirinci ununun içine haslanmıs pirinç bulgur koydum bir kaç kez hiç degilse oradan bir vitamin alsın diye. Pirinç ununun tadını degıstiren her seyı anlayıp yemıyor. Kokluyo resmen kokusundan bile anlıyor acmıyor agzını. Onceden bir iki cimdik de olsa et tavuk yerdi simdi onu da yemiyor. Başka ne yapabilirim. Bunu kesin yer dediğiniz bir tarifiniz var mı
Kendi yediklerimizden de yemedi sadece pirinç unu o da iki tatlı kasıgı kadar. Ama tam pirinç unu vitaminli yani hiç bir sey yemeyen bir bebek için o kadar da kof değil canım.Evde pişen şeyleri seviyor benim kızım. Yani baharatlı, salçalı.. pirinç unu verme bence bı faydası da yok zaten. Kof besin. Baharatlı ekşili hatta tuzlu şeyler yap.
kof değilse iyi:)Kendi yediklerimizden de yemedi sadece pirinç unu o da iki tatlı kasıgı kadar. Ama tam pirinç unu vitaminli yani hiç bir sey yemeyen bir bebek için o kadar da kof değil canım.
ztn amerikayla da aralar gergin zorluyorlardır. tekrar başvurabiliyor musun? Bir çözüm üretebildiniz mi?Olumsuz canim. Evet çok zor 7/24 dip dibe:) maymunla yavrusu gibi yapışık yaşıyorsun :))
bnmki de kendi çorbalarını içmiyor. ztn artık herşeyi yesinler bence bizim yemekleri daha ii yiyor dediğin gibiEvde pişen şeyleri seviyor benim kızım. Yani baharatlı, salçalı.. pirinç unu verme bence bı faydası da yok zaten. Kof besin. Baharatlı ekşili hatta tuzlu şeyler yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?