2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bn çişi fln bilsin die bezini alırken gösterip çiş mi yaptın gel temizleyelim diyorum biz tuvalete gittiğimizde çiş yapmaya gidiyoruz büyüyünce sende burda yapcaksn fln diyorum hiç oralı diil
Halbuki gerçekten mi annecim dur ben de tuvalete yapayım demesi lazım allah allah:))
Ben de kızıma diyorum artık tuvalete gitmelisin diye, yok.. gezici hela altında oh mis.

gündüz 2 defa 1er saat uyuyor canım. ben 2yasina düzelir diye umitliydim en azından3-4saat uyanmadan uyusa... ama çok şükür yemek konusunda sorunumuz yok,maşallah

Ates 40 canim duzelmiyor uyuyamiyorda mahvolduk
Gecmis olsun canim Rabbim yardimciniz olsun

Sagol canim :))

Geçmiş olsun canım. Benim pek bilgim yok.
Sagol canim :)

Halbuki gerçekten mi annecim dur ben de tuvalete yapayım demesi lazım allah allah:))
Ben de kızıma diyorum artık tuvalete gitmelisin diye, yok.. gezici hela altında oh mis.
önceden gece bezi kuru kalkardı şimdi ıslatıo. kaka yaptığında 1 sn durmazdı hemen al die ağlardı şimdi oyundan umrunda bile olmuo.

olumsuz cvp mı gekdi yoksa bekliyo musun sen de teksin bebekle tek uğraşmakta hiç kolay diil annelik çok zormuş. bütün o eski hayatı bırakıp bebeğe bağlanmak

kızlar oğlum aşılarını oldu ben yanında yokum işteyim. çok ağlamamış ama çok zayıf ya sürekli kafam da biz bu çocuğa bakamıyoruz die düşünüp duruyorum. 9.1 kg çıkmış sağlık ocağında omda kıyafetle boyunu 80 cm ölçmüşler ama büyük ihtimal yanlış ölçmüşlerdir doktor hep daha kısa ölçüo

Bence sorunun kendinle değil canım çok zor bir süreçten geçiyorsun/geçiyorsunuz. Eşin doğumdan itibaren yanında çok az kaldığı ve kızıyla çok az vakit geçirdiği için gerçek anlamda bir baba bilinci oluşmamış. Sen hep yalnızsın kızının bütün o güzel günlerini zor zamanlarını hep yalnız göğüslüyorsun bu çok zor birşey. İnsan çocuk öncesi yalnızlığı kaldırıyor ama çocuktan sonra arıyor asıl desteği insanların düşündüğü gibi çocuk kişiye ilk zamanlarda arkadaş olmuyor aksine çok büyük bir sorumluluk yüklüyor ve bunu tek başına kaldırabilmek çok zor.. Bence sen iyi bile dayandın canım.
Belki şehir dışına bir arkadaşının yanına gitsen bir haftalığına filan iyi gelir? Bulunduğun kısır döngüden çıkarsın rahatlarsın?

Zayıf ama çok zayıf değil boyu ise bayağı iyi çıkmış maşallah diyelim. Kendini yok yere üzme vesveseye verme çocuk istemiyorsa yemiyorsa elden ne gelir ki?

Evet hiç tadını çıkartamadık bebekle olan günlerin.. en güzel zamanlarını da kaçırıyor. O da çok üzülüyor biliyorum. Anneme "kızımın resmine bakarken gözlerim doluyor, bunu sakın karıma soyleme" demiş..
Eşim orda yapayalnız onun çok çok zor. Beni de burda annemler falan var diye iyiyim mutluyum sanıyor. Ama öyle değil işte, onsuz eksiğim ben.
Pazar günü d.gunu, bakalım o gün arayacak mi.
6 aylık süresi dolmak üzere orda, gelmek zorunda yakın zamanda. Acaba pazar günü sürpriz yapıp gelir mi.
gidersem kardeşim var şehir dışında. Onlar da kari koca çalışıyorlar vakit ayıramazlar bana.

Kızlar kızım hep diyorum cok iştahsız bu aralar bir iki kasık da olsa pirinç unu yiyor onun dısında her seyı reddediyor.Yulaf unu ruseym pankek sebze her seyı reddediyor. Ben de pirinci ununun içine haslanmıs pirinç bulgur koydum bir kaç kez hiç degilse oradan bir vitamin alsın diye. Pirinç ununun tadını degıstiren her seyı anlayıp yemıyor. Kokluyo resmen kokusundan bile anlıyor acmıyor agzını. Onceden bir iki cimdik de olsa et tavuk yerdi simdi onu da yemiyor. Başka ne yapabilirim. Bunu kesin yer dediğiniz bir tarifiniz var mı

Evde pişen şeyleri seviyor benim kızım. Yani baharatlı, salçalı.. pirinç unu verme bence bı faydası da yok zaten. Kof besin. Baharatlı ekşili hatta tuzlu şeyler yap.

Evde pişen şeyleri seviyor benim kızım. Yani baharatlı, salçalı.. pirinç unu verme bence bı faydası da yok zaten. Kof besin. Baharatlı ekşili hatta tuzlu şeyler yap.
Kendi yediklerimizden de yemedi sadece pirinç unu o da iki tatlı kasıgı kadar. Ama tam pirinç unu vitaminli yani hiç bir sey yemeyen bir bebek için o kadar da kof değil canım.

bnmki de kendi çorbalarını içmiyor. ztn artık herşeyi yesinler bence bizim yemekleri daha ii yiyor dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…