2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bu arada biz bugün aşımızı olduk.nette 1hafta sonra ateş yapar yazıyor. yaptıran var mı ?bir de banyo için uyarmadı hemşire
Canım benimkiler aşıdan 10-15 gün sonra ateşlendiler 2'side. Hatta kızımın ateş 40!lara dayandı. Bu sefer doktora götürmedim antibiyotik veriyorlar diye. 3-4 gün sonra ateş düştü ve döküntüler oldu. Tüm vücutta ve yüzde. Ama oğlumda sadece ateş oldu, döküntü olmadı. 2'sinde de olduğu için ben aşıya yordum bu durumu.
zafrina89 canım benim oğlanda çok terliyordu ama ben kıyıp kestirdim kazıtmak değilde 3 numaraya vurdular. Ve şimdi daha gür bir saç çıktı. Sende öyle yaptırabilirsin. Çok baya rahatladı kısalttırınca. Keşke kızında yaptırsaydım onunki çok cansız şuan.

Bir hafta sonra ateş olabiliyor dediğiniz 1 yaş aşıları dimi kızlar? Ay ben de cmt günü götürücem kontrole o zaman vurulalacak. Bayadır aşı yoktu iyiydik şimdi içimi bi korku alıyor artık büyüdü tepkileri de büyüdü daha çok korkacak burnunu temizlemek bile önceden kolaydı şimdi tutturmuyor aşıda kıyameti koparır. Bi de ben yaşı dolmadan 1 hafta önce götürüyorum bi sıkıntı olmaz inşallah

Benim babam kesti saçını yani kesmiş terliyo diye kesmiş sonra benim hoşuma gitmedi sinirlendim bağırdım bu çocuğun ana babası Yok mu insan bi danışır diye. Sonra da pişman oldum babamdan önemli değil kökü bizde. Ama kesilince tüm suratı değişti ne bileyim uzun daha güzel duruyor seninkinde öyle olmaz belki sen bilirsin

canım kadir tuğcu KKK aşısının 1 yaşından önce yapılması halinde tutmadığını söylüyor. İstersen bir araştır. Hatta Ben KKK yı diğer 2 aşıdan 1 hafta sonra yaptırdım.

canım kadir tuğcu KKK aşısının 1 yaşından önce yapılması halinde tutmadığını söylüyor. İstersen bir araştır. Hatta Ben KKK yı diğer 2 aşıdan 1 hafta sonra yaptırdım.
Aaaa hiç böyle birşeyden haberim yok teşekkür ederim canım iyiki yazmışım buraya aşıya gideceğimi

bu mantıkla tüm kkk aşıları boşuna çünkü randevular 1yas sonrasına veriliyor. ben verem aşısını sordum kabuklanmadı test yaptıralım mı diye,artık eskisi gibi değil,aşının tutmama imkanı yok iğne girdikten sonra dedi.

kazıtmak ya da ko ple 3 numara istemiyorum da normal erkek tıraşı vae ya yanlar arkalar kısa üstler biraz daha uzun bnm oğlanda kurtlulardan durdurabilirsek berberde

cmt sağlık ocağı çalışmıo ki nerde vuruluo aşıları

ya ben kendim alayım uçlarından dicem de beslemeye döner çocuk uzun çok sevimli evet saçları sapsarı enseler lülüş üstler ipek ama çocuğa işkence oluo

şimdilik iyiyiz ama 10gun içinde belli oluyormuş, bazen 3-4gun ateş ardından hafif döküntü yapıyormuş. inşallah sorunsuz atlatır bebelerimiz...

Aaaa evet bizdede döküntü oldu. Hatta babamiz zona geçirdiği için ondan bulaştı sandık apar topar gittik acile ama aşıdan 10 gün sonra döküntü oluyormuş. Dr söyledi de duymadık mi bilmiyorum ama n normalde söyliyorlarmış

Verem aşısı benim 2 kızıma da hiç bir iz kabuk hiçbişey yapmadı. Doktor 3 yaşındaki için o zaman test yaptır demişti ama benim.kız ortalığı yıktı yaptiramadik öyle kaldı. Şimdi bebek te çok çok hafif bir iz var ayrı sagli Ocakları ayrı iller de yapıldı. Niye böyle oldu anlamadım. Inşallah dediğin gibi tutmuştur içime su serptin.

bize hicbir şey söylemedi hemşire, ama nette okudum

biz de test yatıracaktık iz kalmadı diye ama hemşire gerek yok artık tutmadı diye birşey yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…