2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bizim de öyle, gözünden uyku aksa da direniyor anlamıyorum. ben kanguruda uyutuyorum,içinden çıkmaya çalışıyor, bağırıyor...uyuyunca da 2saat sonra kalkıyor. ben kendimi geçtim de böyle uykusuz nasıl büyüyecek diye korkuyorum.

Ben de aylarca kanguruda uyuttum bir gun oyle agladı ki kangurudan atmaya calıstı kendını anladım ki artık kanguruda uyumayacak. Simdi bazen ayagımda sallıyorum bazen yatakta kendını ordan oraya atıp 2 saatte zor uyuyor.Ayakta da her zaman durmuyor ki. Kendi kendine uyuması için 2 saat beklıyorum ayaklarıma kollarıma sarılıyor uyumak için o an eriyorum işte. Ama kendini ordan oraya atıyor uyumak için korkuyorum bir yerine bir şey olcak diye. Keşke ayakta dursa en kolayı o

Bende yazdım ya bugün çıldırdım diye:)benim adam oglen eve geldi hatun çıldırdı çocukları firlatip atabilir diye düşündü heralde :))yenibosnadan 20 dk da evdeydi :))düşün artık nasıl cinnet gecirdiysem :)oluor arada sonra geçiyor sonra yine geliyor.böyle böyle buyucekler napalım bacim.

Sagol canım.pazartesi gunu tahliye oldu cok sukur..hosgeldin canim

O saga sola atmak bizde de var..1 saati geciyo uyumasi yuvarlanip duruyor yatakta.ayakta yatarak popo havada cimdikleyerek emme basladi bide.bi dakika sabit durmuyo..en son yorulup uyuyakaliyor.tabi o surecte ben sinirden kipkirmizi...Rabbim yardimcimiz olsun..

Ates 40 canim duzelmiyor uyuyamiyorda mahvolduk

ayakta bnmki hiç durmuo bizim uyku şeklimiz de meme bi saat em em em memelerim acıo resmen bide iice hareketlendiler düzgün de emmiyo amuda mı kalkılmıo üstümemi çıkılmıo ters mi dönülmüyo her pozisyona giriyo emerken tabi olan bnm memeye oluo sündür sündür

uçarak gelmiş adam artk nasl konuştuysan sonra da üzülüyorum yavrumun ne suçu var ki minicik daha

Merak etmeyin kızlar hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz okuduklarımdan hep kendimizden bişeler buldum esra_s gündz ne kdr uyuyo cnm? Bazı bebekler böyle işte,hatta iyisiniz bile oğlumda uykuyu unutmştum göz kapaklarımı bişeyle açık tutasım gelirdi 2 saat bile çoktu yani.bnm tecrübelerime göre 3 yaş dönüm noktası ondan sonra uyum süreci baslıyo aileyle uyku yemek dil kendni kurtarıyo denilen dönem.bu zmnlar öyle bi geçiyo ki herkes bunu dyo biliyorum ama ben kızımın 1 yaş oldguna bile inanamıyorum.
Bnm kız da emerken girmediği şekil kalmıyo .çok şükür pipet suluk işine de girdik bardakla ne kdr su versem de sanki bu sulukla bezi daha dolu oluyo en azından kendi doyana kdr içiyo.
Oto koltugunda çıldırıyo hele akşam çığlık çığlığa çk direniyorum kucağıma almamak için.
Yemek işi de kreşte ne yerse evde asla bişe yemiyo bi süredir.
Eowynn_arwn geçmiş olsun gözünüz aydın cnm@dimetilketon sen kriz geçirmede kim geçirsin:)

kızlar adetleri düzensiz devam eden var mı 8. ay da ilk oldum son 2 aydır da adete 10 gün kala bi ara kanama oluyo normal mi acaba hormonlar kendini toparlayamadı mk

Benimki de değişik. Bir kere oldum 15 gün sürdü sonraki ay normal oldu ama bittikten 1 hafta 10 gün sonra yine hafif hafif kan geldi. Zaten tarihleri de gecikiyor. Hormonal diye düşünüyorum bende ama bazende korkuyorum hamileyimde farkında değilim acaba diye. Hep kuruntu iste

Aynen bende aynı şeyi düşünüyorum. Pazartesileri eşim hali sahaya gidiyor ben iyice zorlanıyorum ellerini yıkasa o oyalarken ben ortalığı toplasam kar benim için öyle olunca trip yapıyorum eşime o da bir tek maçım var kendim için yaptığım lldiyor .Bende diyorum ben kendim için ne yapıyorum acaba? Yok hiç bir şey yok. Yemeğini yediren ben uyuyan ben gece 10 defa kalkan emziren sabahın köründe kalkan ben . Annelik çok zormuş gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Ben yumurcağı okuyorum şuan ama 65. Sayfadayım daha hiç vakit kalmıyor çocuktan

Kolay gelsin canım. Evet beraber aynı süreçlerden geçtik, geçiyoruz. vakit çok hızlı akıyor gerçekten. yakında tuvalet eğitimini konuşacaz:)

Kolay gelsin canım. Evet beraber aynı süreçlerden geçtik, geçiyoruz. vakit çok hızlı akıyor gerçekten. yakında tuvalet eğitimini konuşacaz:)
bn çişi fln bilsin die bezini alırken gösterip çiş mi yaptın gel temizleyelim diyorum biz tuvalete gittiğimizde çiş yapmaya gidiyoruz büyüyünce sende burda yapcaksn fln diyorum hiç oralı diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…