bizim de öyle, gözünden uyku aksa da direniyor anlamıyorum. ben kanguruda uyutuyorum,içinden çıkmaya çalışıyor, bağırıyor...uyuyunca da 2saat sonra kalkıyor. ben kendimi geçtim de böyle uykusuz nasıl büyüyecek diye korkuyorum.liliyaa Buralardayım canım, arada girip okuyabildim ama hiç yazamadım, işe başlayınca Pert oldum :)) Şimdi geçmişe dönük okumaya çalışacağım.. Doğum günleri kutlanmış, bebekler yürümüş hepsinin hayırlı ömürlü sağlıklı yılları olsun inşallah.. Hamileliği de sayarsak 1,5 yılı devirdik kızlar , önce kalp atışlarını duyduk cinsiyeti ilk tekmesi ayrıntılı ultrasonu sonra Doğumu derken bebekler yaşına geldi vay bee diyorum.. Eowynn_arwn Allah yardımcınız olsun canım.. Uykusuz bebelere bizi de ekleyin, sabahlara kadar emiyor gece en az 3 kere emmek istiyor, yesokanın da dediği gibi kabullenmek en güzeli sanırım çünkü çözümü Yok.. Şimdi babası hamağına yatırıp ninniyle uyutmaya çalışıyor, tam gözleri kapanacak gibi oluyor zorla kendini uyandırıyor ıııhh diye bağırarak ayağa kalkıyor babası tekrar yatırıyor, sonra yine aynısı tekrarlanıyor.. Resmen uykuya direniyor..
Ben de aylarca kanguruda uyuttum bir gun oyle agladı ki kangurudan atmaya calıstı kendını anladım ki artık kanguruda uyumayacak. Simdi bazen ayagımda sallıyorum bazen yatakta kendını ordan oraya atıp 2 saatte zor uyuyor.Ayakta da her zaman durmuyor ki. Kendi kendine uyuması için 2 saat beklıyorum ayaklarıma kollarıma sarılıyor uyumak için o an eriyorum işte. Ama kendini ordan oraya atıyor uyumak için korkuyorum bir yerine bir şey olcak diye. Keşke ayakta dursa en kolayı obizim de öyle, gözünden uyku aksa da direniyor anlamıyorum. ben kanguruda uyutuyorum,içinden çıkmaya çalışıyor, bağırıyor...uyuyunca da 2saat sonra kalkıyor. ben kendimi geçtim de böyle uykusuz nasıl büyüyecek diye korkuyorum.
Bende yazdım ya bugün çıldırdım diye:)benim adam oglen eve geldi hatun çıldırdı çocukları firlatip atabilir diye düşündü heralde :))yenibosnadan 20 dk da evdeydi :))düşün artık nasıl cinnet gecirdiysem :)oluor arada sonra geçiyor sonra yine geliyor.böyle böyle buyucekler napalım bacim.bi delirme de benden. babamız hasta oğlan babasıyla oynamak istiyo uykusu var uyumuo herşeye ağlıo ben desen işten 6 da geldim hem ev hem bebek fıttırmış durumdayım. geç uyuması neyse de şu istediği olmadığında ağlama yok mu deliriyorum o zaman. çok şükür güç bela uyudu kimbilir gece kaç kere uyanır 3 kere uyansa ooo ii uyudum dicek duruma geldim. nasl çözülcek bu uyku işi bilmiyorum. bazen hiç bişeye gücüm kalmamış gibi hissediyorum. uzun sürrdir saçımı boyatmak dışında kendim için bişey yapmadm. hayatım çocuk oldu resmen. tabi ki canım öyle olmalı ama kendimi de unutmafan nasl dengede tutucam bu kefeleri
Sagol canım.pazartesi gunu tahliye oldu cok sukur..hosgeldin canimliliyaa Buralardayım canım, arada girip okuyabildim ama hiç yazamadım, işe başlayınca Pert oldum :)) Şimdi geçmişe dönük okumaya çalışacağım.. Doğum günleri kutlanmış, bebekler yürümüş hepsinin hayırlı ömürlü sağlıklı yılları olsun inşallah.. Hamileliği de sayarsak 1,5 yılı devirdik kızlar , önce kalp atışlarını duyduk cinsiyeti ilk tekmesi ayrıntılı ultrasonu sonra Doğumu derken bebekler yaşına geldi vay bee diyorum.. Eowynn_arwn Allah yardımcınız olsun canım.. Uykusuz bebelere bizi de ekleyin, sabahlara kadar emiyor gece en az 3 kere emmek istiyor, yesokanın da dediği gibi kabullenmek en güzeli sanırım çünkü çözümü Yok.. Şimdi babası hamağına yatırıp ninniyle uyutmaya çalışıyor, tam gözleri kapanacak gibi oluyor zorla kendini uyandırıyor ıııhh diye bağırarak ayağa kalkıyor babası tekrar yatırıyor, sonra yine aynısı tekrarlanıyor.. Resmen uykuya direniyor..
O saga sola atmak bizde de var..1 saati geciyo uyumasi yuvarlanip duruyor yatakta.ayakta yatarak popo havada cimdikleyerek emme basladi bide.bi dakika sabit durmuyo..en son yorulup uyuyakaliyor.tabi o surecte ben sinirden kipkirmizi...Rabbim yardimcimiz olsun..Ben de aylarca kanguruda uyuttum bir gun oyle agladı ki kangurudan atmaya calıstı kendını anladım ki artık kanguruda uyumayacak. Simdi bazen ayagımda sallıyorum bazen yatakta kendını ordan oraya atıp 2 saatte zor uyuyor.Ayakta da her zaman durmuyor ki. Kendi kendine uyuması için 2 saat beklıyorum ayaklarıma kollarıma sarılıyor uyumak için o an eriyorum işte. Ama kendini ordan oraya atıyor uyumak için korkuyorum bir yerine bir şey olcak diye. Keşke ayakta dursa en kolayı o
Allah yardımcın olsun canım.. Hem ishal hem ateş ağır bir enfeksiyon geçiriyor muhtemelen bebiş. Ya da dişler geliyor. Benim büyük kızın azı dişleri çok zor çıkmıştı mahvoldu böyle ishal ateşle. Şimdi nasıl oldu?
ayakta bnmki hiç durmuo bizim uyku şeklimiz de memeBen de aylarca kanguruda uyuttum bir gun oyle agladı ki kangurudan atmaya calıstı kendını anladım ki artık kanguruda uyumayacak. Simdi bazen ayagımda sallıyorum bazen yatakta kendını ordan oraya atıp 2 saatte zor uyuyor.Ayakta da her zaman durmuyor ki. Kendi kendine uyuması için 2 saat beklıyorum ayaklarıma kollarıma sarılıyor uyumak için o an eriyorum işte. Ama kendini ordan oraya atıyor uyumak için korkuyorum bir yerine bir şey olcak diye. Keşke ayakta dursa en kolayı o
Bende yazdım ya bugün çıldırdım diye:)benim adam oglen eve geldi hatun çıldırdı çocukları firlatip atabilir diye düşündü heralde :))yenibosnadan 20 dk da evdeydi :))düşün artık nasıl cinnet gecirdiysem :)oluor arada sonra geçiyor sonra yine geliyor.böyle böyle buyucekler napalım bacim.
geçmiş olsun azılar şiş diyodun onlar mı yapıo ateşAtes 40 canim duzelmiyor uyuyamiyorda mahvolduk
kızlar adetleri düzensiz devam eden var mı 8. ay da ilk oldum son 2 aydır da adete 10 gün kala bi ara kanama oluyo normal mi acaba hormonlar kendini toparlayamadı mk
mahallenin en mutlu bebeği ni okuyan var mı[/QUOTE
Müziklerle zor uyuttugum dönemde bakmıştım ama okumadım güzelse bende alayım. Burada bahsedilmişti 30milyon kelime kitabı onu aldik arada okunmaya çalışıyorum
bi delirme de benden. babamız hasta oğlan babasıyla oynamak istiyo uykusu var uyumuo herşeye ağlıo ben desen işten 6 da geldim hem ev hem bebek fıttırmış durumdayım. geç uyuması neyse de şu istediği olmadığında ağlama yok mu deliriyorum o zaman. çok şükür güç bela uyudu kimbilir gece kaç kere uyanır 3 kere uyansa ooo ii uyudum dicek duruma geldim. nasl çözülcek bu uyku işi bilmiyorum. bazen hiç bişeye gücüm kalmamış gibi hissediyorum. uzun sürrdir saçımı boyatmak dışında kendim için bişey yapmadm. hayatım çocuk oldu resmen. tabi ki canım öyle olmalı ama kendimi de unutmafan nasl dengede tutucam bu kefeleri
Ben okudummahallenin en mutlu bebeği ni okuyan var mı
Ben yumurcağı okuyorum şuan ama 65. Sayfadayım daha hiç vakit kalmıyor çocuktanMahallenin en mutlu bebeği için geç kaldık bence ilk 3 ay için faydalı bilgiler içeriyormuş. Mahallenin en mutlu yumurcağını okumak lazım ben de internetten sipariş edeceğim bu aralar aklımdaydı iyi oldu hatırlattığın teşekkürler
Kolay gelsin canım. Evet beraber aynı süreçlerden geçtik, geçiyoruz. vakit çok hızlı akıyor gerçekten. yakında tuvalet eğitimini konuşacaz:)liliyaa Buralardayım canım, arada girip okuyabildim ama hiç yazamadım, işe başlayınca Pert oldum :)) Şimdi geçmişe dönük okumaya çalışacağım.. Doğum günleri kutlanmış, bebekler yürümüş hepsinin hayırlı ömürlü sağlıklı yılları olsun inşallah.. Hamileliği de sayarsak 1,5 yılı devirdik kızlar , önce kalp atışlarını duyduk cinsiyeti ilk tekmesi ayrıntılı ultrasonu sonra Doğumu derken bebekler yaşına geldi vay bee diyorum.. Eowynn_arwn Allah yardımcınız olsun canım.. Uykusuz bebelere bizi de ekleyin, sabahlara kadar emiyor gece en az 3 kere emmek istiyor, yesokanın da dediği gibi kabullenmek en güzeli sanırım çünkü çözümü Yok.. Şimdi babası hamağına yatırıp ninniyle uyutmaya çalışıyor, tam gözleri kapanacak gibi oluyor zorla kendini uyandırıyor ıııhh diye bağırarak ayağa kalkıyor babası tekrar yatırıyor, sonra yine aynısı tekrarlanıyor.. Resmen uykuya direniyor..
Geçmiş olsun canım. Benim pek bilgim yok.Bu arada dun bizde asilarimiz olduk..ates vs olmadi sukur.kilomuz 9800 gr boy 74 cm olmus. Boyumuz kisa gibi geldi sanki bana..ayda 1 cm uzamis.bu aylarda normal mi 1 cm ?
Çok geçmiş olsun allah yardımcıniz olsun canım yaAtes 40 canim duzelmiyor uyuyamiyorda mahvolduk
bende onu sormak için yazmıştm okuyan var mı die bebeğini mi okumak lazım yumurcağımıBen yumurcağı okuyorum şuan ama 65. Sayfadayım daha hiç vakit kalmıyor çocuktan
bn çişi fln bilsin die bezini alırken gösterip çiş mi yaptın gel temizleyelim diyorum biz tuvalete gittiğimizde çiş yapmaya gidiyoruz büyüyünce sende burda yapcaksn fln diyorum hiç oralı diilKolay gelsin canım. Evet beraber aynı süreçlerden geçtik, geçiyoruz. vakit çok hızlı akıyor gerçekten. yakında tuvalet eğitimini konuşacaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?