2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kendi yediklerimizden de yemedi sadece pirinç unu o da iki tatlı kasıgı kadar. Ama tam pirinç unu vitaminli yani hiç bir sey yemeyen bir bebek için o kadar da kof değil canım.
Neden böyle oldu acaba bnmki de çok iştahsız bi bebek ama hiç böyle tek besine düşmedi düşse (Allah korusun ztn zayıf) muz olurdu. eliyle ısırarak yiyeceği şeyleri de mi sevmiyor.

Zayıf ama çok zayıf değil boyu ise bayağı iyi çıkmış maşallah diyelim. Kendini yok yere üzme vesveseye verme çocuk istemiyorsa yemiyorsa elden ne gelir ki?
boyunu sağlık ocağı hep uzun ölçüo doktor bi kaç cm kısa ölçüo bende evde zorla ölçtüm 76 ölçmüştüm mesela. yemiosa yemio durumu var ama annem bakıo mesela dün diyo ki uyandı muz verdim sonra çorbasını verdim içmedi diyo çorba içeceği saatte muzla çocuğu tıkamak mantıklı mı ? günlük ne yedirdin die soruyorum saydıklarının %50sinden fazlası meyve meyve sevio die meyve yedirio sanırım. muz elma mandalina üzüm . ben de aç kalsa yemeğini kahvaltısını daha mı ii yer diyorum

Normal canım ayda 1 cm uzar artık 1 yaşına geldiler :) Maşaallah kuzuya.
Oh iyi hadi sagol canım :))
Canim cok zor senin icin Rabbim sabir versin..hic kolay degil tek basina cocuk buyutmek..

Vallahi anlamış değilim bende bu cinsler de böyleymiş demek diyorum.. Allah yardımcımız olsun..

Hoşbulduk canım, Allah ayırmasın bir daha inşallah

+1.. Küçücük meme uçlarım vardır sündüre sündüre uzadı burdan köye yol olur

Neden böyle oldu acaba bnmki de çok iştahsız bi bebek ama hiç böyle tek besine düşmedi düşse (Allah korusun ztn zayıf) muz olurdu. eliyle ısırarak yiyeceği şeyleri de mi sevmiyor.
Muz agzına degınce yuzunu burusturuyor benim anladığım tatlı sevmedıgı. Eline verince de oynuyor sadece. Bir ara et yumurta tavuk yemıstı aslında hatta bir kaç gun et baya yedi sevındım ama sımdı onu da yemıyor

makarna fln seviyo mu yoksa dişi ağrıo da sadece muhallabi tarzımı beslenmek istio

makarna fln seviyo mu yoksa dişi ağrıo da sadece muhallabi tarzımı beslenmek istio
Makarna gecen yaptım et suyuna sebzeli makarna uc bes tane yedi. Diş cıkarıyor ama huysuzlugu yok. Yayla corbası mercimek corbası ıkı kasık yuttu yuttu yoksa ımkansız. Bir de acıktıgını bılmıyor hiç sutu de ben verınce ıcıyor vermesem saatlerce ac durur. Ben de oyleydım gerı acıktıgımı hıc anlamazdım basım donunce aklıma gelırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…