2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kolay gelsin canım. Evet beraber aynı süreçlerden geçtik, geçiyoruz. vakit çok hızlı akıyor gerçekten. yakında tuvalet eğitimini konuşacaz:)

Bende sabah bir hayal kurdum bundan 10-15 sene bu site halâ açık olurda ergenliklerini konusurmuyuz acaba :) bu arada harika haftalar kitabında ergenliğin de bir atak olduğu yazıyordu

Benim var ya, sönmüş balon gibi. Hem küçücük gevşek iç boş gibi, hem de sarkti.. Keşke silikon taktirabilsem:)
bnmkiler ztn büyüktü şimdi iice sündü dizlerime indiler die dalga geçiyorum kendimle resmen okadarlar yaa ztn süt azaldı dolmuyolar artık hep içi boş sünük emzirme komple bitince nolcak bilmem hiç toparlanmayacaklar mı acaba

1 ay mi nasil dayaniyorsun o kadar suredir. Ben konusmazsam catlarim o kadar sure . Bence en kisa surede konusup halletmelisiniz sorunu.

Sagdiginda kac cc çıkıyor?

1 ay mi nasil dayaniyorsun o kadar suredir. Ben konusmazsam catlarim o kadar sure . Bence en kisa surede konusup halletmelisiniz sorunu.
Ben alttan aldım üstten aldım yok.. ilk başlarda kendimi yiyordum şimdi kizini sormadigi için sinirlendim ben de inada bindirdim. bakalım nolacak.

Gfv

İnşallah gelebilir canım. Onlar ılgılenmese bile farklı ortam sana iyi gelir

Oğlum et tavuk balık köfteden başka bişey yemek istemiyor genelde .onu da kendi yerse yiyor. Patates ve kabak mücveri çok sevdi birde peynirli maydanozu poğaça

Bende mantıklı değil. Meyveyi sevdikleri için her türlü yiyorlar önce yemek sonra meyve daha iyi olur bence

Benim var ya, sönmüş balon gibi. Hem küçücük gevşek iç boş gibi, hem de sarkti.. Keşke silikon taktirabilsem:)
Keske canim :)) cok etkiliyor ya..moral sifir..

ilk bebekte nasldı toparlanmadı mı bn çok mutsuzum bu memelerden
Ayniydi canim sunmus ici bos deri parcasi gibiydi snra masaj egzersiz ve kremlerle toparlamistim birazda olsa..bakalim ikinciden snra toparlancak mi

Oğlum et tavuk balık köfteden başka bişey yemek istemiyor genelde .onu da kendi yerse yiyor. Patates ve kabak mücveri çok sevdi birde peynirli maydanozu poğaça
Maşallah canım benım ki niye bu kadar iştahsız anlamadım sut mu cok verıyorum acaba

Bal kabağı muz ve pekmez karıştırıp denesen belki yer. Çilek de koymuştum ama mevsimi geçti. Oğlum çok iştahsız. Kesin yemez diye düşünüyordum her zamanki gibi ama yemişti

Bal kabağı muz ve pekmez karıştırıp denesen belki yer. Çilek de koymuştum ama mevsimi geçti. Oğlum çok iştahsız. Kesin yemez diye düşünüyordum her zamanki gibi ama yemişti
Muz pekmez yemedi canım ama bir daha balkabagıyla karıstırıp deneyeyim bakalım tesekkur ederım

Kızlar Doğum günümüzü yaptık. Çok güzel geçti çok şükür. Sadece akrabaları çağırdım çünkü bütün arkadaşlıkların gelip geçici olduğunu düşünüyorum artık. Ve eşim hiçbir şey yapmadı biliyor musunuz. Hatta eve misafirlerden daha geç geldi. Çok işi varmış çalışıyormuş. Bir parmağını bile sürmedi hazırlıklara. Ne ikram edeceğimizi bile bilmiyordu. Çok üzgünüm. Çocuk doğduktan sonra zaten iyice uzaklaştık. Şu an sevgim bitmiş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…